Surrogacy cilin ajo do të


 • Kjo mund të ndihmojë zëvendësimin

 • Mbajnë dhe një fëmijë për dikë tjetër
  çift ​​- një qëllim fisnik, por të dy ligjërisht dhe etike
  problem. Në shumë vende, zëvendësimi është i ndaluar në
  vendi ynë - ndoshta.

  Zëvendësimi Historia ndoshta filloi në largët
  Kohët pes. Legjenda e ka atë që disa hyjni lëvizur
  fëmijë, heronjtë e ardhshme e madhe e mitrës në mitër i thjeshtë
  Mbretëreshë. Të paktën kjo është historia e një afresk në një nga
  tempujt e Indisë.

  Në ditët e sotme kjo ndihmë jopjellor çiftet ka më shumë se 15 vjet.
  Suksesi i parë i rëndësishëm në këtë fushë erdhi vetëm në 1989

  lindja e fëmijës së parë në një nënë zëvendësues. Në Angli, me një pjesë të madhe
  Me mezi arriti të bindë Komitetin Etik që gruaja shterpe
  kërkon kujdes të veçantë të afërmit e tyre, në të cilën mitër
  u transferuan embrioneve gjenetikisht huaj nga e motra dhe burri i saj.

  Prandaj, gratë që ranë dakord për të bërë fëmijën e dikujt tjetër
  shumë të afërmit apo miqtë e ngushtë. Megjithatë, shumë dhe "jashtmit" - vullnetarë. Një pjesë e këtyre parave shkon përmes, pjesërisht sepse
  Dëshira e madhe për të ndihmuar çiftet pa fëmijë.

  Sigurisht, është e dëshirueshme që një grua që është duke u përgatitur për të bërë një zëvendësues
  Nëna ishte e moshës 35 vjet dhe pati të paktën një të shëndetshme


  fëmijë.


  Kjo mund të ndihmojë zëvendësimin

  Surrogacy - këtë herë vetëm shans që të ketë e tyre
  Gratë fëmijë që kanë vuajtur nga operacionale mëparshme
  Ndërhyrjet. Pra nuk ka kancer mund të shkaktohet nga largimi i saj,
  për shembull përmes mitrës gjakderdhje gjatë lindjes së fëmijës, etj

  Shpesh një nënë zëvendësues për të duhet të mendojnë për grave deformim
  mitër, dhe në rastin e sëmundjeve të rënda që janë
  parandaluar rezultat të favorshëm të shtatzënisë.

  Përveç kësaj, ka një kontingjent i grave që mjekët transferuar në mënyrë të përsëritur në embrionet mitrës mira. Dhe të gjithë më kot!


  Në shumë vende, ky program është i ndaluar, në veçanti, në

  motive fetare. Në procedurën ligjore të parashikuar në
  Kodi i Familjes. Fakti se ligjet në fuqi
  e drejtë prioritet për të vendosur fatin e fëmijës është nëna zëvendësues. Pastaj
  Kjo është, me ligj një grua mund të lërë fëmijës veten e tij, dhe asgjë nuk ka
  kjo mund të bëhet. (Kodi i Familjes i 1995/08/12. Seksioni IV Kapitulli 10, Neni 51 paragrafi 4 i Pjesa e Dytë).
  Copyright prindërit gjenetike e njohur vetëm pas refuzimit të tij
  nënë zëvendësues (neni 52, po aty). Aspektet mjekësore
  ende nuk janë kuptuar plotësisht procedurën.

  Me sa duket, në këtë situatë, disa njerëz të përfshirë:
  prindërit gjenetike dhe nënë zëvendësues.

  Nënë zëvendësues mund të ketë
  Familja dhe angazhim për të afërmit e tyre. Prandaj, pavarësisht nga
  Fakti se partitë në shkrim duke treguar pëlqimin për
  procedurë, ky vendim mund të ndryshohet. Për më tepër, ligji lejon
  Zhvillimet e ngjashme. Ndonjëherë "Shfrytëzues" Mendjet fillojë
  Fëmija i përgjithshëm dhe arrihet tyre shtatzënia interesat ndërprerë.
  Një tjetër pikë e rëndësishme është se ajo është e vështirë për të gjetur
  grua me të vërtetë cool. Sipas statistikave, rreth gjysma
  nëna potenciale zëvendësuese duhet megjithëse i vogël, por ende një problem
  shëndetësor. Për fat të keq, ne nuk mund plotësisht të eliminuar përkeqësimin
  Sëmundjet kronike të diagnostikuar, si dhe shfaqja e sëmundjeve të reja

  mes rënie imunitet gjatë shtatzënisë.

  Statistikat tregojnë probabilitetin e shtatzanisë në ndihmë të tillë mbetet e njëjtë si në metodën konvencionale IVF,
  apo edhe të rritur. Kjo është, gati 30% ose më shumë. Është vënë re se
  shkalla e mbijetesës e embrioneve në mitrën e një nënë zëvendësues është shumë më e lartë - shumë
  shpesh shtatzënia të shumta ndodh. Prandaj, kjo
  Shtatzënia e lidhur me rrezik të lartë. Kaq të çuditshme të mjaftueshme, por
  nëna të shëndetshme zëvendësues të cilët janë përzgjedhur, ka një shans të shtatzënisë ektopike (2%).

  On sa kujdes do të jetë "infermiere" ky shtatzënisë
  e ardhmja e porsalindur, shëndetin e tij mendor dhe fizik.


  Siç e dini, ndoshta, atë të një gruaje në shtatzëni
  fëmijë që të ketë ndjenja të nënës së tij. Dhe kjo do të jetë psikologjikisht
  e vështirë për të dhënë prindërit e tij gjenetike. Megjithatë, ka
  raste të nënave zëvendësuese përsëritet pjesëmarrjen në këto programe.
  Natyrisht, shumë janë të interesuar financiarisht në kryerjen
  Angazhimet e saj.

  Duhet të theksohet se të gjithë pjesëmarrësit surrogacy
  shkojnë për të kapërcyer shumë vështirësi, duke përfshirë edhe psikologjik.
  Konceptimi dhe shtatzënia kërkon shpenzime të mëdha materiale,
  ndryshimet në ritmin normal të jetës. A nuk e kufizojnë tepër
  nënë zëvendësues, pasi kjo mund të çojë në mosbesim.

  Duhet
  mos harroni se instinkti i nënës amësisë zëvendësuese mund të jenë të
  aq i fortë dhe mosbesimi i çiftit është aq e madhe që pas
  të pasur fëmijë është në dyshim nëse prindërit gjenetike
  trajtuar dhe edukuar fëmijët, dhe mund, pra, të japin
  prej tyre. Prindërit ndonjëherë gjenetike zëvendësues plotësisht besim
  Nëna duke ndihmuar atë vetëm financiarisht, dhe nuk kërkojnë dëshmi
  Respektimi dhe rekomandimet e mjekut.

  Duke pasur parasysh se shërbimi ndaj klientit nënat zëvendësues janë njerëz
  dënuar të mungesës së fëmijëve absolute, ky program në të vërtetë zgjidh
  Problemet shumë të rëndësishme sociale.

  Këto foshnje janë shumë të mirëpritura dhe
  si ...

  Sigurisht, të gjithë këta njerëz meritojnë respektin më të sinqertë, admirim dhe kujdes.

  Informacion nga artikullin "Surrogacy. Jo aq e lehtë sa duket. "

  Diskutoni në sobschestve