Së shpejti anija do të shfaqet mbarësimit artificial


Punëdhënësit duan të punësojë anijeve dhe caktoni atyre
klinikë ku të kryer mbarësimit artificial
Donatorët anonim dhe të aplikojnë të tjera, metoda më e debatueshme në
Për shembull, zgjedhja e seksit të fëmijës.

Konsulent për zbatimin e këtij
Plani është Ole Shaw, i cili themeloi dhe menaxhimin bankën më të madhe
Sperm në të gjithë Evropën - Cryos, e Danimarkës u hap në fillim të viteve '80. Tani
Eksportet Cryos spermës në më shumë se 40 vende, duke përfshirë
Mbretëria e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara. Sipas Shaw, në shtrëngimin e rregullave për
Klinikat e inseminimit artificial në Britani të Madhe do të çojë në
Tregu trajtim "bregdetare" do të jetë shumë i madh.

Shtysë
kjo fushatë ka shërbyer mungesën e spermës donatorëve në Britani të Madhe
duke hequr donatorët anonime. Dhe mbi anijet off brigjet mund
sigurojë mbarësimit artificial nga anonim
donatorët. Floating klinikë Inseminimi artificial dhe do të marrë rreth
aspekte të tjera të ligjit që e ka shkaktuar pakënaqësi në mesin çift pa fëmijë: deri
Për shembull, një dekret i vlefshëm i Danimarkës që ngrirë
embrionet duhet të shkatërrohen pas dy vjetësh.

Fytyrat Cryos
Problemet u përpjekur për t'iu bindur rregullave strikte, e cila në
UK për importet e farës, për shembull, britanik
ligj, një donator mund të bëhet vetëm një baba i 10 fëmijëve.


"Anije
Inseminimi artificial "do të jetë Holandë rrugë
"Anije abort" që janë në brigjet e Irlandës. "Anije
Inseminimi artificial "do të binden ligjeve të vendit në
Flamuri i të cilit ata lundrojnë.