Shpejt goodies valixhe Roddy"Valixhe" duhet të përmbajë një çantë për mbledhjen e kordonin e kërthizës
Gjak

Gjakut kurrizit mund dhe duhet
mbani në lindjen e fëmijës, për arsyen e thjeshtë se ajo përmban qelizat burimore - e përkryer mbrojtje të përshtatshme tonë
fëmijë. Gjakut Cord mbledh mjek obstetër në një grup të veçantë të blerjes
i cili duhet të kujdeset që më parë, vetëm pas muajit të 7-të të shtatzënisë.
Pastaj u nisën në Hemabank (ruajtjen bankare personale të rrjedhin
Qelizat e gjakut kurrizit), ku gjaku është trajtim i veçantë. Prej saj
Qelizat e izoluara burimore që mund të luftuar sëmundje të ndryshme. Një shembull i rrjedhin
caktuar numrin e qelizave personal dhe ai të bjerë mbi të gjatë

rezervuar magazinimit në një temperaturë prej - 196 ° C. nga atëherë fëmijët ka një sigurimi biologjik për
shumë, shumë vite. Lista e sëmundjeve që janë të shërueshme me qelizat burimore
Ju mund të eksplorojnë faqe www.gemabank.ru.


Siguria e fëmijës gjatë rrugës nga spitali do të ofrojë
vend makinë. Mjeshtërisht e vendosi në "valixhe" tonë

Vend për një porsalindur - një garanci që një situatë e vështirë e trafikut rrugor do të më fëmijë
mbrojtur. Udhëtoni në makinë, duke mbajtur një fëmijë në prehër tuaj të rrezikshme. Në
Për automjetet me airbags, Sedilja e fëmijës duhet


të jetë i instaluar në ndenjësen e pasme dhe u kthye mbrapa. Në përgjithësi, të gjithë fëmijët
më të sigurt për të transportuar atë në sediljen e pasme.

Është gjithashtu e rëndësishme për të zgjedhur
vend baby makinë sipas moshës së fëmijës dhe peshë. Për grupin më të vogël të përshtatshëm të ulëseve
0 + etiketë. Ju mund të përdorni
e saj deri në 1.5 vjet. Dhe në sediljen e fëmijës është e rehatshme dhe të përshtatshme. Prodhuesit
studiuar me kujdes veçantitë e porsalindur në këtë periudhë të jetës dhe të përfshihen të gjitha nuancat
në prodhimin e tij.


Niveli i temperaturës dhe lagështisë në çerdhe shumë të rëndësishme
për zhvillimin dhe shëndetin e foshnjës. Pra shtoni në
"Valixhe" termometër me hygrometer

Room Termometri - diçka e rëndësishme dhe e dobishme për
të matur temperaturën e ajrit në çerdhe. Ajo është e mirë për të zgjedhur në bazë të
besueshmërinë. Të përshtatshme për alkool normal
termometër. Ajo duhet të vendoset pranë grazhdit (në lartësi
rreth 1,5 metra
nga kati).

Temperatura optimale për një fëmijë deri në 6 muaj
të ndikojë pozitivisht metabolizmin, rritjes dhe të zhvillimit të saj - 19-22 gradë.

Hygrometer - një pajisje e dizajnuar për të matur
lagështia. Për të përmbushur këtë
Misioni i përshtatshëm si watches elektronike, e pajisur matje sensor
lagështia relative.

Sa për lagështia në çerdhe,

Niveli optimal është 50-70%.

Përse
lagështia është aq e rëndësishme për fëmijët? Fakti se temperatura
shkëmbim ndodh atyre pak ndryshe se sa të rriturit. Nëse ajri është
shumë e lagësht - fëmija mund të shpejt shumë e thatë - mund të jetë
probleme me mukozës së traktit të sipërm respirator.

Përfundimet janë të qarta: kontrolli i temperaturës dhe lagështisë
në ambiente të mbyllura dhe për të mbajtur atë mirë në çerdhe, përdorimit
Vende të sigurisë kur lëviz makinën dhe kujdestarinë
kurrizit qelizat burimore të gjakut në Hemabank - Detyra më e rëndësishme e prindër.