Rritet një fëmijë të shëndetshëm me një pëlhurë me lajle


 • Grow fëmijë
 • Filtër të ujit

 • Grow fëmijë


  Dhe kur fëmija vetëm
  ka lindur, një ndjenjë se bota sillet rreth tij - botën
  pelena, ushqim baby, pelena dhe pakuptimta tjetër fëmijë.

  Dhe, sigurisht, është e nevojshme,
  se fëmija ishte më i mirë. Nëse ushqim për fëmijë, ajo konsiderohet të
  e cila është në rritje me hapa të mëdhenj, pelena - se asgjë nuk zoprivalo
  Scrubbed. Vetëm ushqime të shëndetshme dhe të shijshme.

  Produktet fakultative në dyqane
  Foshnja Ushqim moms të mësojnë dhe të bëhen miq pothuajse i tërë
  jeta. Merrni këshilla nga nënat më me përvojë. Ndër të tjera ata dëgjojnë se atje

  vetëm të ushqyerit është i rëndësishëm për fëmijën, por fakti se uji shkon në ushqimin e tij, e cila
  ujë bathed atë.

  Pasi fëmija ka lindur në
  të gjithë kohën në ujë të pastër në tokë, e që ka qenë e zbrazur trupin e nënës.
  Ujë nga tap ajo nuk i përshtatet! Edhe pas valë është e
  shumë ndotesve. Temperatura e lartë vetëm vret bakteret, da
  pjesërisht heq klorit. Dhe është ngurtësia e tepruar se kur banje
  mbulon film karbonat lëkurën e foshnjës. Kjo bllokuar poret dhe
  penguar frymëmarrje lëkurës është shumë e rëndësishme në muajt e parë të jetës. Mbetur
  metalet e rënda që ndikojnë në sistemin nervor zhvillimin e fëmijës dhe


  të shkaktojnë reaksione alergjike. Mbeten dhe papastërtitë organike, chlorinated
  valë dhe aq shumë më e rrezikshme se sa ujë të akumuluar.
  Përdorni këtë ujë për të përgatitur ushqim për fëmijë është e rrezikshme!


  Filtër të ujit

  Situata do të ndryshojë filtër të ujit që ju vënë në shtëpi.
  Edhe shtambë dukshëm
  të përmirësuar jetën, ju jeni 100% i sigurt se uji nuk sjell dëm, sepse
  Filtra AQUAPHOR janë të rekomanduara për të përgatitur ushqim për fëmijë! Kjo do të thotë
  ata ishin të inspektimit të veçantë dhe cilësia e ujit ka qenë i konfirmuar
  Instituti i toksikologji, Ministria e Shëndetësisë.

  Shtambë shpëtuar vendin, ku nuk ka asnjë
  hidraulik. Dhe në një apartament qytet i përshtatshëm për të vënë një sistem filtër
  Performanca e përmirësuar. Embed i saj direkt në sistemin e ujit, dhe
  do të ndajë lavaman rubinet - ujë të pastër dhe. Nuk ka nevojë të prisni derisa uji
  vidfiltruyetsya enë, thjesht kthimin e valvulave dhe të shënuar si
  ujë siç kërkohet.

  Më të popullarizuara të këtyre sistemeve
  - AQUAPHOR AQUAPHOR Crystal dhe preferuarat. Filtri i parë
  - Trehmodulnaya multi-sistem pastrimi. AQUAPHOR Crystal është e ndryshme
  Madhësia e vogël dhe i aftë për çdo kuzhinë. Për të ndryshuar module (të cilat duhet të jenë të

  bëni në lidhje me çdo 1,5 vjet) shlyerja me 8.000 litra ujë
  Shkalla e 1,5 litra për minutë. Të gjitha modulet janë bërë nga një patentuar
  teknologji bllok të karbonit. Me hartimin e saj në modë pakta ky filtër është rritur
  Shuma e sorbent krahasim me sistemet e tjera trehmodulnymi 10%. Në
  Ajo përdoret mbrojtje shtesë antibacterial - nga
  modifikuar me fibra argjendi
  Sorbent AKVALON. Në thelb ai është i lirë.

  AQUAPHOR e preferuar për të ndryshuar modul do të
  12.000 litra
  ujë të shijshme dhe të shëndetshme në 2,5 litra për minutë! Me kaq shumë
  burim AQUAPHOR e preferuar shpesh të vendosur në kopshte dhe shkolla.

  Përzierje Sorption është
  një rast që është bërë prej çeliku inox dhe mund të përballojë i madh
  presioni bie. Multi pastrimit kryhet nga një multilayer
  Bllok të karbonit se sigurt dhe plotësisht japë ndonjë papastërti. Fibër
  AKVALON këtu përmban argjend, kështu që ju mund të mos shqetësohet për
  shëndetësor baby!

  Materialet fibroze sorbirujushchie
  AKVALON familja e zhvilluar në laboratorët e AQUAPHOR dhe krejtësisht të ndryshme
  Mediat sorption nga prodhues të tjerë. Progresi nuk qëndron ende dhe për të
  luftuar ndotësit, qytetërim e krijuar duhet të shpikë i ri

  Substancat thithjen dhe shteti i tyre (e cila është arsyeja pse fibër zgjedhur AQUAPHOR dhe
  JO granula!).
  AQUAPHOR ka 7 SHBA dhe
  më shumë se 20 patenta kombëtare për produktet e saj dhe ka vërtetuar atë
  sipas sistemit të menaxhimit të cilësisë ndërkombëtare ISO 9001.

  Me filtër AQUAPHOR fëmijë vullnetit
  më pak i sëmurë, Gjendja e tij gjatë gjithë kohës do të jetë i ndryshëm, dhe kështu jeta
  nënë e re - i qetë dhe i lumtur!

  Një i diplomuar i departamentit të kimisë Shën Petersburg State University, punonjësit AQUAPHOR, Gamal Dmitry.

  Ujë, ujë filtra AQUAPHOR

  Për publicitet