Bisedoni me miratimin e simyeyu


 • Si për të informuar të afërmit për vendimin e tij
 • Nëse kundër familjes
 • Si për të informuar të afërmit për vendimin e tij

  Sigurisht, nuk është e nevojshme për të të treguar
  gjithë dhe të gjithë për vendimin e tij, por familja e menjëhershme mund
  ofenduar seriozisht se ata nuk janë duke besuar, nuk përfshihen mendimet e tyre, të cilat
  refuzimi i parë shkak, mohimi i asistencës dhe miratimit
  fëmijë dhe imazhi i xhelozisë.

  Shumë varet nga ajo që ju keni marrëdhënie
  janë gjyshet (potencial) dhe gjyshërit, si ju veten tuaj
  vendosur. Thjesht adoptuesit do të jenë ata që e kanë mbajtur afër
  marrëdhënie të ngrohtë me prindërit e tyre. Por edhe në këtë rast mund

  shkaktojë keqkuptime.

  Natyrisht, çdo prind normal, qoftë edhe për një të rritur
  Fëmija dëshiron një jetë më të mirë, duke u përpjekur për të mbajtur nga gabimet dhe e kupton se
  Shfaqja e një tjetër fëmije krijojë probleme shtesë. Nga këtu
  vijon reagimin natyral negativ dhe pyetje. Pse të krijuar
  një vështirësi e re, dhe në qoftë se kështu që mungon në jetë? Pse të marrë dikush tjetër
  fëmijë në qoftë se fëmijët e tyre janë, dhe në qoftë se ju doni më shumë fëmijë, ju mund të
  të lindë? Pse të marrë një përgjegjësi të tillë, në qoftë se shteti
  nuk ndihmon, sidomos situata në vend nuk është e qëndrueshme dhe nuk ka
  të cilët nuk kanë besim në të ardhmen? Kush do të rritet me fëmijën,


  në qoftë se ajo nuk është gjenet gjak mbretëror? (Sidomos çështja
  do të nxeh prindërit dhe mjekët të cilët studiuar gjenetikë). Mund
  më mirë për të shpenzuar para për fëmijën e tyre (ren) në vend se të investojë
  fondet për edukimin e jetimëve (fëmijë është kaq i shtrenjtë)?

  Sigurisht, shumë nga këto çështje të njohur për ju, sepse ju kohët e fundit
  ata pyetën veten. A keni përgjigjet, dhe
  themeluar. Me qetësi dhe me mirësi të shpjegojë pozicionin e saj
  prindërit. A nuk insistojnë në pika juaj e parë. Prindërit tuaj
  të detyruar të shikojmë në procesin e miratimit të syve tuaj. Ata mund të jenë
  një mendim për këtë çështje. Gjëja kryesore është që prindërit kanë

  mbështetur, i adoptuar një fëmijë të braktisur dhe të trajtohen në mënyrë të barabartë si
  Nipi i vet (nëse ka) dhe në pritje. Për të kuptuar më mirë
  prindërit e tij, të vënë veten në vendin e tyre. Çfarë do të ju Opinioni Juaj
  fëmijë 20-30 vjet nëse ai vendosi të adoptojë një fëmijë. Çfarë jeni ju
  do të ndjehen në momentin kur ai ju tregon këtë. Ndoshta ju
  fëmija juaj do të jetë krenar, por nuk i tha asgjë në lidhje me të. Dhe shpejt
  Vetëm zaschemyt zemër, sepse kështu duan një jetë të lumtur për
  fëmijën e tyre, kështu që unë dua për të mbrojtur atë nga vështirësitë ....


  Në një bisedë me prindërit, është e dëshirueshme për të qartësuar shkallën e tyre
  Ndërgjegjësimi dhe qëndrimet ndaj miratimit dhe jetimëve në të gjitha.

  Ndihmon në
  Kjo ndarja e filmave të tillë si "rregull-marrësit"
  letër diskutim apo detyrë, një tregim për miqtë të cilët kanë adoptuar
  fëmijë. Nëse prindërit lexoni histori të horror gazetë, duhet të jetë me kujdes
  zgjidhni stuff pozitiv për adoptim dhe të tregojnë në mënyrë të qartë në
  Gazetat specifikat media popullore: më shumë ato të shtypura
  materialet e tmerrit dhe gjinisë, më mirë ata shesin. Prandaj, në tonë
  Gazetat dhe revistat kaq pak informacion pozitiv.

  Nuk kërkojnë një përgjigje të menjëhershme nga prindërit apo pozitiv
  reagim. Ju gjithashtu nuk marrin vendime në një ditë. Prindërit
  ndërsa duhet të mësohemi me idenë se ata do të jenë së shpejti

  mbesat apo mbesa.

  Falënderoj prindërit për edukimin ata ju ka dhënë.
  Thonë se kjo është për shkak të marrëdhënies së tyre me ju si një fëmijë, ju merrni
  Vlera e fëmijërisë dhe mësuar për fëmijët dashuri. Prindërit janë të mundshme
  Mbështetja e prindërve adoptues të cilët tashmë të qëndrojë i vendosur në këmbët e tyre në e parë
  të gjithë moralisht, dhe pastaj material. Ata që janë graying dhe
  rrudhat dhe veprime dhe sjellje provuar për të rritur. Ata në
  një martesë dhe harmonike marrëdhëniet lumtur me
  fëmijët e vet. Më shumë keqkuptim të përmbushur këto adoptuesit në
  mungojnë cilësitë e mësipërme, dhe vendimin tuaj për të
  miratimi do të konsiderohet si një trill apo një krizë mes të jetës

  si akt ekstravagante dhe joserioze. Get gati për të cilat
  nëse prindërit kanë përkrahur ose nuk kanë asnjë kundërshtim për llogarinë
  vendimi juaj, disa prej tyre vetëm dashuri një fëmijë të adoptuar.
  Ata do të shohin nga afër me të, mund të shikoni për gabime, në krahasim me
  nip apo familje me ju, kur ju ishit pak dhe vetëm me kalimin e kohës
  marrë atë si të tyren. Një stimul i mirë për që do të shërbejë tuaj
  shembull: pranimi pa kushte i fëmijës dhe dashuri të sinqertë ndaj tij.

  Edhe në qoftë se ju kishte mbështetjen e prindërve, të përpiqet për të numëruar
  kryesisht për veten e tyre. Megjithatë ajo ishte vendimi juaj, tuaj
  prindërit janë të nevojshme jetë më të qetë, që nuk përkthehet

  problemet e tyre mbi supet e tyre. Dhe ata të ju ndihmojë gjithmonë do derisa ka
  forcën dhe shëndetin.

  Nëse familja kundër

  Nëse prindërit ende fort kundër miratimit, do të përpiqen
  të kuptuar shkaqet e sjelljes së tyre. Nga ndonjëherë e dukshme. Ndoshta tuaj së
  marrëdhëniet me gjysmën tjetër të mbajtur nga një fije, dhe ju të përpiqen për të jetuar
  iluzione? A mund të keni shëndet të dobët, dhe keni shpenzuar shumë kohë
  spital? Çka në qoftë se ju mendoni për llojin e prindërve që kanë fëmijë
  të vendosura në pesë-ditore javën dhe fundjavë duke ecur me një dado? Mund të
  Konsideroni vetëm prindërit e aktuale, dhe edukimin e fëmijëve
  gjyshërit? Ndoshta ju do të shpejt të lehta deri disa ide

  të fillojë të zbatojë atë nuk e kërkojnë atë përmes? Dëgjoni
  prindërit e mi - ata janë shpesh këshilla të saktë dhe të na ndihmojë
  të ndryshojë për më mirë.
  Me të vërtetë mund të duhet të ndryshojë parë
  diçka në vetvete, në kanë të bëjnë me njerëzit, dhe të adoptojnë një fëmijë?

  Ndonjëherë prindërit janë krejtësisht kundër miratimit dhe arsyet
  negativizëm nuk qëndrojnë në tiparet më të mira të karakterit të tyre. Sipas mendimit tim,
  Ka vetëm dy arsyet kryesore për refuzimin e jetimëve
  gjyshet e mundshëm, gjyshërit, të tjerët janë derivatet e tyre.

  Arsyeja e parë - Kur prindërit ende përdorin
  autoritar ndaj fëmijëve gjatë rritur që nga lart.

  Ju
  duhet të binden dhe t'i bindemi atyre në mënyrë implicite. Nëse ju përparim
  kundër vullnetit të tyre, ata nuk do të falë, se sa kohë do të marrë vepër në
  Ju nuk flas me ju, dhe mallkoje ju them se juve tuaj
  mosbindje për të sjellë poshtë varrin e tyre, fajësojnë ju preferoni amtare
  Babai ose nëna fëmijë i gjetur i huaj, etj dhe në të njëjtën frymë. Prindërit do të
  manipuluar me mjetet e njëjta dhe metodat që përdoren të gjithë
  këtë herë për të komunikuar me ju.

  Arsyeja e dytë - Gjyshërit e ardhshme kurrë nuk i pëlqente fëmijët
  nuk ka miq e të huajit. Më interesant, ata njihen veten e tyre në këtë
  As. Për veten time dhe për shoqërinë, ata kanë qenë gjithmonë prindërit shembullore:

  Fëmijët gëzojnë përfitime të ndryshme, nuk e di nevojat dhe vështirësitë, të mësuarit
  në institucione prestigjioze të pushuar në vendpushimet më të mira. Por thellë poshtë
  Fëmijët gjithmonë penguar ato, inatosur, duke vepruar në nerva dhe të detyruar nga
  të shpëtoj prej tyre (pesë-ditore, të gjithë-natën infermiere, trajnimin larg nga shtëpia
  për shembull jashtë vendit, etj). Se prindërit nën pretekste të ndryshme
  kërkuar për të komunikuar me fëmijët, pavarësisht nga fakti se ajo ishte koha, dhe
  mundësi.

  Siç e dini, më të vjetër të marrim, aq më e vështirë që ne të ndryshojë.
  Do të ishte një mrekulli e vërtetë në qoftë se prindërit e tilla ndryshuar pikëpamjet e tyre
  në jetë. Por përvoja tregon se kjo është e rrallë.

  Më parë
  kufizojnë kontakt me prindërit e tyre para miratimit. Jo
  le ta errësojnë kënaqësinë e takimit fëmijë të pritur gjatë. Ju
  të gatshëm për të dëgjuar për njerëzit që dhanë jetën, por i rëndësishëm
  Veprimet në fatin tuaj nuk duhet të varet nga vullneti i madje më
  miq të ngushtë. A si zemra juaj dikton. Nëse pas
  prindërit e birësimit nuk duan të takohen me ju dhe kec kujdestare,
  nuk heq dorë nga baballarët dhe moms e tyre. Kuptojnë ata, falni të gjithë njerëzit
  bëjnë gabime. Shko tek ta (për sa kohë që asnjë fëmijë) telefonatë, por nuk
  ndikon miratimin temë bisedë. A e shikoni se duket

  asgjë nuk ndodhi. Nëse prindërit janë të parët për të folur në lidhje me marrjen e
  fëmijë, le të flasin. Le pakënaqësi dhe zemërim të shkojnë me fjalët.
  Por nuk e le ta flas keq për marrjen e fëmijës. Ne duhet të mbrojë
  fëmijët e tyre.

  Dhe pastaj, prindërit e sotëm kur ju flasin keq
  fëmijë, nesër ata do të thonë gjëra të neveritshme në fytyrën e fëmijës. Në
  Për fat të keq, kjo ndodh. Me kalimin e kohës, fyerje prindëror kalojë.
  Prindërit do të duan të arrijnë te ju dhe fëmijën birësuese.
  Përgatitja për të takuar prindërit tuaj me një fëmijë. Shfaq fotot
  na thoni për meritat e foshnjës, gjej ngjashmëri mes kujdestare

  fëmijë dhe ju. Dhe të jetë i sigurt për të folur për kërkesat tuaja
  nipi apo mbesa Arsimi: është e pamundur të thotë dhe të bëjë kur kanë të bëjnë me
  fëmijë. A atë në një formë të butë dhe të saktë për prindërit
  Ofenduar përsëri. Raportet tuaja kërkesë apo prindërit duhet të marrë,
  ose ata mund pa dashje të plagosë dhe madje psikikë aq i papjekur
  fëmijë birësues. Për fat të mirë, raste të tilla ndaj gjyshes-gjyshi i gjatë
  nuk e nxisin fëmijën, disa. Në shumicën e rasteve,
  gjatë miratimit të një fëmije është një familje e vërtetë e plotë: babai dhe i dashur
  nëna, vëllai ose motra, gjyshërit.

  Informacion nga artikullin "Duke folur për prindërit në lidhje me adoptimin e fëmijës."