Madhësia ka rëndësiTë dy burrat dhe gratë gjatë shekujve të ekzistencës njerëzore nuk mund të vendosë nëse vlera e madhësisë. Dikush argumenton se vetëm aftësi e rëndësishme për të përdorur pjekurinë, dëshirën për të eksperimentuar dhe provoni teknika të reja të seksit, por dikush tha se në një sasi mjaft të vogël nuk mund të jetë seksualisht gjigant me ndonjë përpjekje.

Shkencëtarët britanikë pohojnë se ata që favorizojnë madhësi të madhe, jo shumë larg nga e vërteta. Megjithatë, jo në aspektin e aftësive të seksit, dhe burrave mbi shanset e fathering. Një vetëm ka për t'u marrë parasysh se është e nevojshme të shikojmë jo vetëm në madhësinë e penisit, por edhe i ashtuquajturi distancë anogenital ndërmjet anusit dhe scrotum gjatë të cilit.

Sipas shkencëtarëve, ka një varësi të drejtpërdrejtë në cilësinë e spermës dhe kohëzgjatjen e distancës anogenital. Sa më i madh në distancë, më spermës në meshkuj dhe aq më e lehtë është për të mbarsur një grua.

AChRs mesatare - 5 cm në qoftë se ajo është në mënyrë të konsiderueshme më pak se meshkujt, ajo është pothuajse 7 herë më shumë gjasa të kenë probleme konceptues sepse spermatozoidit në të më pak se 20 milion spermatozoide për mililitër. Me këto shifra të bëhet një baba kaq i thjeshtë. Gjithashtu, shkencëtarët besojnë se lindja e një djali me një AChRs reduktuar varet shpërndarjen e gjerë të phthalates - një element kimik që është përdorur në prodhimin e kozmetikës, plastike dhe madje edhe lodra të fëmijëve.


Gratë shtatzëna gjatë shtatzënisë fëmijën të përdorë mallrat që përmbajnë substanca të rrezikshme nënshtruar bijtë rrezik të rëndë dhe për të zvogëluar shanset e tyre për nipërit e mbesat.