Arsimi Këshilla binjakët


 • Lindjes së binjakëve
 • Duke punuar së bashku
 • Individualitet


 • Lindjes së binjakëve

  Shfaqja e fëmijës në shtëpi nënkupton më shumë gëzim. Por ka një downside, e cila përfshin një shumë probleme. Në rastin e lindjes së binjakëve, dyfishon jo vetëm gëzim dhe kënaqësi, por më pas punën.


  Më poshtë janë dhjetë këshilla janë projektuar posaçërisht për prindërit e binjakëve:  Duke punuar së bashku

  Në përgjithësi, një prind - zakonisht nënë - merr më punën dhe brengat e përditshme që kanë të bëjnë me arsimin. Me binjakët, megjithatë, shpesh bëhet e nevojshme për të dy prindërve për ndarjen e detyrave më pak ose më shumë të njëjtën gjë. Mos ndiqni marrëveshjen, sipas të cilit çdo njeri do të kujdesen për çështjet ekonomike që lidhen me vetëm një nga binjakët.

  Alternimi - një mënyrë për të dalë. Kështu të dy prindërit mund të merren menjëherë me dy fëmijët. Të ruajnë, të luajnë dhe të vënë në gjumë ndonjëherë të jetë e vështirë, por me dy fëmijët dhe madje edhe më tepër proces mund të bëhet kaotike dhe rraskapitëse. Me vendosjen e një orar të përditshme, ju gjithashtu të lehtësuar punën tuaj dhe të bëjë më të mirë për fëmijët.


  Telefononi emrat e fëmijëve tuaj nesozvuchnoho.
  Kjo është një pikë e qartë se shpesh është injoruar. Prindërit, në shumicën e rasteve, jap binjakët emrat bashkëtingëllore. Kjo tingëllon bukur, por mund të çojë në konfuzion.


  Veshin ato ndryshe. Jo vetëm binjakët identik, por të gjitha foshnjat mund të duket amazingly njësoj.


  Binjakët veshje ndryshe për të ndihmuar të dalluar ata. Kjo do të ndihmojë për të shmangur konfuzionin.


  Të jetë vigjilent ndaj infeksioneve. Binjakët kalojnë shumicën e kohës së tyre së bashku. Ata mund të merrni të sëmurë, infeksion i infektuar veç e veç. Nëse ndonjë prej binjakëve tuaj të duket i sëmurë, të jetë vigjilent dhe të përpiqemi për të mbajtur tjetri nga sëmundja.


  Merrni ndihmë miqësore. Si prindër të binjakëve, ju mund të ofrojnë ndihmë nga të afërmit, miqtë apo dashamirës. Nëse kjo ndodh, të marrë atë të paktën për një kohë. Përdorni ndihmë profesionale - të punësojë një dado. Kështu ju lehtësojë një proces të binjakëve të arsimit.  Individualitet

  Komunikoni me ta. Prindërit shpesh mendojnë se binjakët mund të sigurtë të lënë së bashku dhe le ta luajnë me njëri-tjetrin. Ndërsa kjo është kryesisht e vërtetë, që nuk do të thotë që ju mund të përballojë për të harrojmë për nevojën e tyre për komunikim prind. Mos harroni të gjej kohën për të biseduar dhe të luajë me binjakët tuaj.


  Njohin individualitetin e tyre.
  Fëmijët tuaj nuk kanë nevojë për shumë gjëra të përbashkëta, por ditëlindjen e tyre. Mëso për të perceptojnë ata si individë. A nuk e supozojmë se çfarë i përshtatet njeriu duhet medoemos të përshtaten të dyja.


  Informacion nga neni "10 këshilla për prindërit për të edukuar binjakët"