Burri Lindja e fëmijës


 • Burri Lindja e fëmijës

 • Burri Lindja e fëmijës

  Sot, në shumë vende të zhvilluara, i punës i përbashkët i njeriut jo vetëm
  konsiderohet të jetë i natyrshëm, por i mirëpritur, si rregull,
  pas dorëzimit të tillë mes prindërve dhe fëmijëve të caktuar a
  marrëdhënie e fortë, dashuri e tenderit. Prindërit e tilla janë të ndryshme
  dashur të jashtëzakonshme, interes i sinqertë nxehtë
  në gjithçka që ka të bëjë me fëmijën.

  Besohet se i partneriteteve lindjes,
  dhe jo thjesht prania e njeriut në sallën e lindjes - të mirë për gruan e tij, dhe
  burri dhe fëmijë, dhe familja si një e tërë. Megjithatë, një qasje e tillë e ofrimit të
  jo të gjithë.

  Për të gjitha shkon mirë, duhet të plotësohen

  disa kushte:

 • Kushti i parë: besim të plotë në familje - një lidhje emocionale, nuk ka komplekset dëshirën për t'u kujdesur për një të dashur.
 • Kushti i dytë:
  njerëzit duhet të jenë të përgatitur për partnerin e lindjes. Trajnimi do të mbahet
  në kurse të veçanta që çifti duhet të ndjekin së bashku. Para
  ofrimit të është e dëshirueshme për të diskutuar ngjarje e ardhshme me mjekun i cili do të
  pranuar dorëzimin. Gjithashtu, njerëzit duhet të njihen me literaturën
  në obstetrikë, të shikojnë videot e lindjeve. Në çdo rast,
  ajo duhet të jetë i gatshëm për punë e vështirë, siç do të mbajnë atë. Burri
  duhet të marr frymë me gruan e tij (mënyra më e sigurtë për të bërë detyrën


  për të marrë frymë - marr frymë atë vetë, duke kërkuar në sytë e saj), fizikisht
  dhe mbështetje morale për të dashurit e tij.
 • Kushti i tretë:
  njerëzit nuk duhet të trembet nga gjaku. Për të testuar veten, ajo është e mirë për të parë
  kasetë me lindjen e fëmijës (që mund të bëhet në shkallën e duhur, ose
  një mami apo blerjen e tyre). Në një çikë, ju mund të jetë me gruan e tij
  vetëm betejat, por në përpjekjet e kota për të marrë nga dhoma e spitalit.
 • Nëse
  Ju keni vendosur për të lindur së bashku, mos harroni se përgatitja psikologjike
  para dorëzimit njeriu është jo më pak e rëndësishme se përgatitjes gruan. Një burrë duhet të jetë
  Setup ngurta që lindja e një jete të re - kjo nuk është diçka

  tmerrshme, të pista, dhe e mrekullueshme, e mrekullueshme, ajo në mënyrë të konsiderueshme
  dhe ngjarje solemne në jetën e familjes.
  Kjo është familja, jo vetëm
  gratë. Një burrë duhet të jap dashurinë e tij për gruan e tij, për të ruajtur atë,
  të ndihmojë në çdo mënyrë, të lehtësuar dhimbjet e saj.


  Për gratë shtatzëna
  shumë e rëndësishme për të mbështetur të afërmit - burri i saj, nënën dhe të plotë
  besim në mjekun i cili do të pranojë të ofrimit të. Besimi në këto
  njerëz - këto janë tri shtyllat mbi të cilat mbështetet në besimin e grave
  i vetëdijshëm. Një burrë duhet të mbani mend se shqetësimi i tij është kaluar
  grua dhe e shumëzuar atë shumë herë. Bëhu trim
  dhe i qetë.

  Disa gra të gjeni se lindja e zakonshme mund

  të çojë në dobësimin apo humbjen e potencë në meshkuj. Psikologët kjo
  nuk pajtohen. Nëse burri juaj nuk do të jetë vetëm i pranishëm në lindje,
  dhe të marrin pjesë në mënyrë aktive në to dhe theksohet, ajo do të forcojë vetëm
  dhe për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja, duke përfshirë seksual.

  Nëse
  kushtet e këqija në punë - mure të errëta, stafi i vrazhdë, ju
  "Gozhduar" në tabelën e përgjithshme - dhe njerëzit tuaj të hutuar dhe nuk e di se çfarë ju
  të ndihmojë, ajo jo vetëm që mund të çojë në një dobësim të potencë,
  por edhe për humbjen e interesit të tij në jetë. Pjesa më e madhe e kjo gjithashtu varet
  sa thellë marrëdhënie me bast tuaj.

  Vetë
  të punës nuk mund të jetë shkaku i dobësimit të dëshirës seksuale,
  por nëse një çift është tashmë një problem shumë serioz,
  ajo është lindje e zakonshme mund të theksoj ato. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të
  Papa i ardhshëm ndoqi mësimet në përgatitje për lindjen e fëmijës me gratë,
  dhe jo vetëm të kuptojnë se çfarë po ndodh me rastin e lindjes, por gjithashtu e di se çfarë
  mund të ndihmojë.