Familja pabesë armik - Steriliteti


 • Varfëri
 • Steriliteti Mjekimi

 • Varfëri

  Ndonjëherë përpjekjet janë të kota për të pasur fëmijë dhe pastaj të fillojë bashkëshortët ekzaminuar nga një mjek. Gjatë një vizite në mjeku dhe ofrimin e testeve shpesh zbulojë disa dallime dhe sëmundje të sistemit riprodhues të një ose të dy partnerët. Në këtë rast, mund të diagnostikuar me "varfëri mesme".

  Kjo diagnozë është si në qoftë se pas një vit i përpjekjeve të rregullta për të krijoj një fëmijë, ky proces nuk do të sjellë rezultate.

  Aftësia për të krijoj një fëmijë varet nga shumë faktorë:

 • kushtet mjedisore;
 • atmosferë psikologjike në familje;
 • gjendja shëndetësore e të dy grave dhe burrave;
 • mosha e martesës;
 • Sëmundjet ekzistuese të të gjitha sistemeve të trupit bashkëshortëve.


 • Ndonjëherë shkaku i infertilitetit dhe nuk janë zbuluar, atëherë mjeku shqyrtojë një çift të ofertave për të mbajtur ato IVF (nëse infertilitetit është i dyshuar grua) ose ICSI (nëse kjo diagnoza mund të fajësuar njerëzit). Ka raste kur çift i suksesshëm konceptim duhet të fizikisht të pushojnë, të fitojë forcë, të rivendosur sistemin tuaj imunitar, lehtësimin e stresit, lodhje, multivitamina pije. Nëse është kështu, atëherë palë është këshilluar për të shkuar për disa javë për të pushuar në ato kushte klimatike mënyra më e favorshme do të ndikojë në rimëkëmbjen e çifteve morale dhe fizike forcë.

  Mund të ketë raste kur në mënyrë që të krijoj, ju duhet për të trajtuar dolikuvaty vogla apo sëmundje kronike, pesha humbur, jetese të shëndetshme, gjumë, të hanë apo të normalizuar metabolizmin.


  Gjithashtu, shtatzënia nuk mund të ndodhë për shkak të të ashtuquajturës "mitrës përkulem" ose mjedis shumë agresive nëpër sekrecionet vaginale. Në këtë rast, e këshilloi pas grua e seksit të pambrojtur të arrijnë një paraqesin "Birch", çdo grua të njohur nga ditët e shkollës. Gjithashtu vini re se në qoftë se ju keni marrëdhënie seksuale shumë shpesh, aftësia për të krijoj zvogëlohet sepse spermatozoidet nuk do të kenë kohë për të prodhohet në sasi të duhur.


  Steriliteti Mjekimi

  Steriliteti Mjekimi duhet të merret ekskluzivisht me mjekun, gjinekolog, urolog mund gjenetist, endokrinolog - në varësi të shkakut të infertilitetit. Trajtim, nëse është e nevojshme, duhet të jetë gjithëpërfshirës.

  Një mjek duhet të shqyrtojë jo vetëm bashkëshortët organizmave, dhe të mësojnë në lidhje me stilin e jetës së prindërve. Me gjinekologun informacionit (urolog) me saktësi mund të diagnostikuar gabim i cili do të reduktohet në minimum.

  Trajtimi i mjeteve juridike popullore janë shpesh joefektive dhe në shumë raste - mund të jenë të dëmshme dhe të shkaktojë shterpësi që është pothuajse e pamundur për t'u hequr qafe.

  Të krijoj një, fëmijë të plotë të shëndetshme është e dëshirueshme për të ardhur për të konsultoheni me mjekun para se të qëllimit. Atëherë mjeku do të shpjegojë se si ju mund të zvogëlojë rrezikun e konceptim shëndetit të dobët dhe fëmijën e zhvilluar defectively.

  Foshnja ka lindur nga dashuria, gëzimi, martesës dhe respektit të ndërsjellë do të shpërblejë të dy prindërit në moshë të re dhe mbështetjen dhe ndihmën - si një i rritur!

  Qendra Kombëtare për Riprodhimi Njeriut dhe Planifikimit Familjar. Telefon në Moskë (495) 942-51-54