Lehonisë falsifikuara baby-kukull
IVF, zëvendësimi, donacion vezë ose
spermë, miratimi - çfarë vjen në mendje një njeri i cili do të menduar për
mënyra alternative të amësisë. Por mendja e njeriut nuk ka të barabartë. Ajo
i pakuptueshëm edhe për veten e tij, në qoftë se në fund të shekullit XX krijon Reborn.

Çdo vajzë rritet deri në duke luajtur kukulla. Ajo e ushqen atë
"Kid" spovyvaye ajo ushqen nga një shishe mbart një shëtitje në karrocë (veçanërisht
vajzë e avancuar është edhe "baby", në një hobe dhe ushqyerjes me gji), ai këndon
këngë në të njëjtën kohë të edukuar. Por ajo kurrë për një moment harrojmë që ka
në lojë. Ajo është rastësi që ne kemi mbajtur duke parë këtë foto: vajzë zgjatet

Asfalt i mërzitshëm "fëmijë", dhe e pyeti se pse ai lakuriq në desyatyhradusnomu
të ftohtë, capriciously thotë se kjo nuk është një fëmijë, por vetëm një kukull.

Lojra Vajzat rritur shumë më serioze. Jo, ne nuk bëjmë
duke folur për fëmijët e vërtetë, edhe pse disa të harrojmë se fëmijët - njerëz. Ne kemi
mendje kukulla natyralist që friksojnë identitetin e saj absolute
fëmija i vërtetë. Dallimi prej foshnjës jeton Reborn - kjo nuk do të lëvizë. Por
Shikoni këto foto: A mund të thoni se ku jetojnë fëmijë, dhe ku - kukulla?

Reborn u shfaq në SHBA në fillim të viteve 1990, Rusia
erdhi vetëm në 2007. Unë menjëherë fitoi popullaritet të madh.


Artist
prodhon kukull shpenzon shumë kohë për të nxjerrë
çdo anije shkëlqen përmes mladencheskuyu tejdukshëm lëkurës.
Jo çuditërisht, kukull është e gatshme për mijëra, në mos dhjetëra mijëra
dollarë. Dhe përkundër kësaj ata janë gjithmonë në kërkesë, dhe për të zotëruar "rebornistam"
qëndron kthehet.

Çfarë e bën një grua që bleu një lodër të ngjashme?

Ne duhet të fillojë nga fakti se nuk ka "nënë", që e ka rilindur,
nuk i referohen atij si një kukull. Ai e bën seriozisht të gjitha ritualet e kujdesit
Fëmijë: një shumë, duke ndryshuar pelena, kurrë nuk e lë sipërfaqen e
që ai mund të bjerë. Jo për të përmendur se feeds, i maskuar,

duke ecur në një karrocë e veshur për të motit dhe madje edhe prystibaye në makinë.

Një qëndrim i tillë ndaj Reborn promovon jo vetëm
pamjen, dhe madje edhe pesha: Reborn bërë të vinyl në kombinim me
silikoni, duke kukull jo vetëm në prekje është shumë e ngjashme me të jetuarit
baby, por peshon sa më shumë që një fëmijë do të peshojnë të njëjtën moshë.

A Reborn gra thonë se
Fëmija hyperrealism i ndihmon ata të përballen me ankthin që vazhdoi për të studiuar
ose jetojnë në fëmijët e tjerë të qytetit. Sidomos me pasion flasin për "bebet" e tyre
Nëna e të gjitha varietet Reborn zgjedhur më të mahnitshme - i parakohshëm.


Po, ka nga ata, dhe në kërkesë të lartë. Megjithëse
që foshnja e parakohshme shpesh larg nga duke marrë epitete "cute" dhe
"Cute", kjo është një dëshirë e fortë për t'u kujdesur për të. Prandaj,
Përshkruanin Reborn shëmtuar lindur në muajin e shtatë apo tetë të fëmijëve
janë të zakonshme.

Ka vetëm një pyetje: nuk lodhem apo e krijuar rishtas
"Mama" në "fëmijën" e saj mëson asgjë?

Ndërsa atje, ende i dytë, të njëjtën retorikë, dhe në qoftë se ajo papritmas
i lodhur dhe vendos që nahralasya në mëmësisë, qoshe me pluhur nga i cili ajo
është që të shikojmë "fëmijën", qortim të uritur dhe të pista në një pelenë të pista?