Përgatitja për shtatzëninë


 • Çfarë
  prehravidarna trajnim i tillë?


 • Në botën e sotme, me ritmin e saj të zemëruar
  vajzat pjekur në fillim dhe në fillim të fillojë duke bërë seks. Më parë
  shtatzënia e padëshiruar dhe shfaqet në shumicën e rasteve
  ndërprerje përfundon. Jo për të përmendur faktin se në shoqërinë atje mendohet të
  sepse para se të lidhin martesë të ligjshme, ju duhet të dini
  Cilat janë marrëdhëniet. Si rezultat, deri në 25-30 vjet grua zakonisht ka
  listë mbresëlënëse e partnerëve seksualë.

  A duhet të them se ky
  jetese të çon në një grua një "bagazh" gjinekologjike
  probleme. Ky erozion i qafës së mitrës

  mitër,
  dhe infeksioni HPV, dhe endometritis kronike, dhe inflamacion dhe abuzimi
  cikli menstrual, infeksionet, sëmundjet seksualisht të transmetueshme. Secili prej
  sëmundje madje vetëm mund të parandaluar fillimin e lakmuar tani
  shtatzënisë, për të mos përmendur shpesh një kombinim i disa.

  Kjo nuk është një gjë e re për Perëndimin, ku
  u gjet për të zgjidhur problemin e konceptimit. Ajo ishte nga vendet perëndimore të vijnë tek ne
  shprehja "trajnim prehravidarna."



  Çfarë prehravidarna trajnim?

  Fjala "prehravidarna" (nga Gravida Latine -. «Shtatzënë") do të thotë
  Përgatitja për shtatzëninë.

  Përgatitja për
  shtatzënësi
  fillon me fazën e planifikimit të familjes.


  Planifikimi familjar - aftësia për të çiftit për të organizuar e tyre
  jeta seksi për të arritur numrin e dëshiruar të fëmijëve dhe intervali optimal
  midis lindjeve.

  Formim
  para se të shtatzënisë fillon me planifikimin çfarë dhe në çfarë takon korniza kohore
  Bëni prindërit e ardhshëm. Përgatitja Prehravidarnoyi ideal për fillimin
  Gjashtë muaj para shtatzënisë e pretenduar. Por edhe të apelojë te mjeku një muaj para se të dëshiruar
  konceptim për të shmangur shumë komplikime gjatë shtatzënisë.

  Provim
  gjatë trajnimit prehravidarnoyi përfshin identifikimin e infeksioneve gjenitale
  Rrugët, të përcaktuar nivelet e hormoneve, diagnostifikimi me ultratinguj, konsultimet

  specialistë, një terapi të plotë për zbulimin e sëmundjeve, dhe
  dhe rehabilitimi.

  Klinika Gjithëpërfshirës në
  brenda trajnim prehravidarnoyi sa më shpejt që të jetë e mundur dhe në kohë ju mbajtën
  të gjitha studimet klinike dhe laboratorike.
  Gjithashtu ekziston trajtim i përbashkët
  mjekët specialitete të lidhura: mammologist, endocrinologist,
  kardiolog, okulist, gastroenterologist,
  immunologist, allergist.