Përgatitja për shtatzëninë ne nuk ngriteni për çmim


 • Konsultimi me specialistë
 • Analiza
 • Diagnostifikimi Funksionale
 • Vaksinim
 • Vitaminat
 • Tjetër


 • NAB-mbushur me njerëz të shumta mjekësore
  provuar se shumica OS-lozhneniy zhvilluar gjatë marrë-mennosti,
  mozhnopredotvratit përgatitjen e saktë-gjatë për zbulimin e saj e vizës-trim
  Sëmundjet e fshehura dhe neutralizimi i tyre-lyzatsyey, e përshtatshme parandalimin-politike
  vaksinimi ...

  Ne kemi ngritur vazhdimisht këtë subjekt në revistën-nale,
  Prandaj, qëllimi i këtij neni - nuk bindin prindërit e mori seriozisht-tys të
  Planifikimi Familjar (me siguri ju e dini atë vetë), dhe llogaritur që
  Shuma që ju mund ta bëni atë në pushim-stvie. Menjëherë duhet të siguroj lexuesit:

  pothuajse të gjitha ekzaminimet dhe testet mund të kalojë në spitalin shtetëror. Es testvenno,
  shërbim do të ketë diçka të ndryshme se klinikat komerciale. Dhe të gjithë vendos
  për veten e saj se si ajo do të jetë vendimtar për këtë fakt.

  Nëse keni bërë pyetjen e planeve,
  shtatzënisë për zhens qarkut kopje konsultuar tashmë, atëherë ju e hershme gjysmë-chyte
  drejtim te banale IP-lëvizje të tillë që e gjakut komplet, urinalysis,
  Testi i gjakut për AIDS, sifilizi, hepatiti-ti, faktor Rh, gjak dhe biokimi-tion
  Testi i gjakut. Nëse ju dyshoni se një mjek i patologjisë polikli nick-duke i dhënë
  drejtim dhe të tjera pa pagesë, ka teste. Një dëshirë e thjeshtë e pacientit në


  Mungesa e ankesave nuk është e mjaftueshme për të marrë një rekomandim për gjithëpërfshirës
  Ekzaminim mjekësor është i lirë

  Pra llogaritë shpenzimet.


  Konsultimi me specialistë

  Natyrisht, të shohim se si ju zdo-Rowe, në të cilin rast i saktë apo të eliminuar ekzistues
  gjyq-parathënie e shkurtër mund specialistë mjekësore, me një vizitë në dhe të cilat duhet të fillojnë fazën e planifikimit.

  Nëse gjinekolog Aktiviteti dhe terapist vënë në pikëpyetje jo atëherë

  profesionistë për para-gih duhet të përmendim. CSE falje
  endocrinologist, kirurg, etj Një i nevojshëm-bear në terapist dëshmisë ose
  Kur prindërit më parë
  të vetëdijshëm për disponueshmërinë e sëmundjeve të caktuara.

  Shëndetësor dentar, njëqind-mbajtur matolohom,
  të eliminuar burimin e rrezikshme e infektimit dhe të ndihmojë në parandalimin e destruktiv-dhe shenie
  humbja e dhëmbëve gjatë shtatëzanisë kep për shkak të mungesës së kalciumit në Or-Mekanizmit.

  Në klinikat komerciale që marrin vdes-koloha,
  mjek, endocrinologist kushton 500 rubla, dentare - në
  Në varësi të kushteve të gojës tuaj - 1000 rubla.

  Ju mund të përdorni shërbimet e rotacionit, qarku i të cilit
  klinikë antenatal (gjinekolog) dhe klinika (terapist dhe endok-rynoloha
  etj) - është e lirë. On-tolohiyi kits, edhe në spitalin e rrethit, multi-th
  ruaj dështon, si atje Vero yatnost se trajtimi që ju duhet

  app-latit për materiale të caktuara.


  Analiza

  Për të konfirmuar ose të hedhur poshtë mendimin e ekspertëve
  të jetë objektiv kërkimor-tion - teste dhe ultratinguj. Mbani në mend se në qoftë se
  gjetur infeksion pas analizave të trajtimit duhet të përsëritet.

  Çfarë teste duhet të kalojë?

  Një test i gjakut për grupimin e gjakut dhe
  Faktori Rh e të dy bashkëshortëve.

  Në qoftë se një grua ka një faktor pozitiv Rh
  nuk ka problem. Por në qoftë se e ardhmja e ma-ma ka një faktor negativ Rh dhe es ose në
  Gjaku i saj i parë, dhe Papa - i shkëlqyer i parë i domosdoshëm për të analizuar
  Antitrupat ndaj faktorit Rh ose antitrupave abo. Këta antitrupa mund të formohet në
  Gratë në të mëparshme shtatzënisë-tions.

  Kostoja e kësaj analize Comer Coy klinikë
  - Nga 160 rubla Kosto antitrupat ana-e qirasë -. Edhe nga 160 rubla.

  Këto teste mund të merret pa pagesë për gratë
  këshilla apo qarkut në liklinike duke marrë para-tion përcillet në
  gjinekolog apo mjek.

  Një test i gjakut për antitrupa ndaj rubeolës
  Rubeola, herpes, citomegalovirus, klamidia, etj
  Disponueshmëri
  IgG antitrupa do të thotë infitsi-tion duke baktereve të caktuara ose
  mo-rusami para shtatzënisë. Prezenca e IgM do të thotë fazë akute
  dis infektive Levante. Në çdo rast,
  nevojë e trajtimit, pas së cilës ju duhet të përsëris analizë.

  Kostoja e kësaj analize gjithëpërfshirëse

  Klinika komercial - 1500 rubla.

  Analiza klinikë shtet mund të jetë
  Bëni lirë.

  Analizat e infeksionit: Standardi i ma-ity të shpifjeve në
  infeksionet, infeksionet seksualisht të transmetueshme - të dy bashkëshortët.

  Kostoja e këtij analog-në e integruar - nga 1000
  fshij.

  Klinika shtet ju mund të bëni
  pa pagesë.

  Shpifjeve i qafës së mitrës tsitolohiches dikë
  studim (Paypel-biopsi).
  Kjo analizë është e nevojshme për çdo grua
  përjashtojë malinje zaboleva-tion e qafës së mitrës.

  Kostoja e këtij analog-në e integruar - 850
  fshij.

  Klinika shtet ju mund të bëni
  pa pagesë.

  Një test i gjakut për hormonet (LH, FSH, estradiol, Hormoni,

  TSH, T4 i lirë, 17 oksiprogesterona, DHEA-S, kortizolit, TEN-tosteron,
  progesterone).
  Kjo analizë nazna-mashtrojnë
  obstetër me parregullsi menstruale, ankesa yndyrë
  të lëkurës, flokët e tepërt e trupit, e tepruar apo shkelje të pamjaftueshme peshë
  menstrua-tions (dhimbje, bollëk, varfërisë).

  Kostoja e kësaj analize - 300 rubla. për çdo
  hormone.


  klinikë publike kjo analizë falas.

  Hemostaziohramma, koagulimit. Këto analiza tregojnë tiparet e shpimit-tyvaniya
  gjak.

  Analiza e kostos në klinikën komerciale - në
  një mesatare prej 700 rubla.

  Klinika shtet - për të lira.

  Përkufizimi i antitrupave lupus-antikoahu lyanta

  të HCG antitrupa për fosfolipide. Analiza ndihmon të zbuluar praninë e faktorëve të th herët
  abort.

  Kostoja e secilit prej këtyre testeve në
  klinikë komerciale - nga 700 rubla.

  Shteti i quajtur-në klinikë-identifikimit
  Mjeku (nëse miscarriages mëparshme) - pa pagesë.

  Numërimin total të gjakut (n-mohlobin,
  Qelizat e kuqe të gjakut, qelizat e bardha të gjakut, era-botsity, ESR, indeksi ngjyra, Leu-kotsitarnaya
  formula).

  Kostoja e kësaj analize Comer Coy klinikë
  - Nga 300 rubla.

  Klinika shtet - për të lira.

  Urinalysis.

  Kostoja e kësaj analize Comer Coy klinikë
  - Nga 200 rubla.

  Klinika shtet - për të lira.

  Analiza e përgjithshme e lëshoj një fjalë apo spermë (për
  burri).
  Analiza e spermës.

  Kostoja e një klinikë komerciale - nga 500 rubla.

  Klinika shtet dhe një analizë e
  të bëjë drejt bis-paguar.


  Diagnostifikimi Funksionale

  Kolposkopi - një metodë për të Zyrtarit-shih
  Natyra sy lakuriq e proceseve patologjike vaginë dhe vaginale
  i qafës së mitrës. Eksperiment-tion është kryer duke përdorur një colposcope -
  mikroskop, e pajisur me një burim të fortë drite. Sistemi i saj optik
  ju lejon të shihni mukozën duke rritur për 30 herë.

  Kostoja e këtij hulumtimi në com-mercheskiy

  Klinika - 300 rubla.

  Klinika shtet - për të lira.

  Ultratinguj legenit duhet të bëhet
  grua 1 ose 2-3 në in-lychyy patologjie gjatë ciklit menstrual.
  Ne vlerësojmë gjendjen e përgjithshme të con-elektroneve legen, dhe prania e korpus luteum-it
  transformimi i endometrium, dëshmitar relevante çfarë ndodhi ovulacionit. Njëqind-ymost
  çdo klinikë ultratinguj në nick komerciale - nga 300 rubla.

  Shtetërore-sim klinikë kurvar
  është e lirë.


  Vaksinim

  Vaksinimi kundër rubeolës. Nëse ju të analizuar rezultatet, ka gjetur se në të ardhmen
  Nuk ka nënë të antitrupave rubeolës duhet të vaksinohen dhe pas
  kini kujdes nga 3 muaj, sepse vaksina-Nuhi bukurinë - një jetë, dhe ajo

  Koha e nevojshme për imunitetin. Nëse rastësisht do-lannoy Vaksinimi
  fazat e hershme të shtatzënisë kep ndërpresë ajo nuk është e nevojshme - tendosje sigurt vaksina
  të fetusit. Sigurt dhe të komunikimit gratë shtatzëna pa ymmu-niteta me vetëm
  njerëz shartuar (duke përfshirë fëmijët), dhe jo reale leyuschih për njerëzit.

  Kostoja e vaksinës në klinikë Comer Coy
  - Nga 300 rubla.

  Shtet-valëzim në klinikë bëni
  pa pagesë.

  Vaksinimi kundër difterisë. Kjo është kryer me 26 vjet 1 herë në çdo 10 vjet për të gjithë
  të rriturit në familje.

  Kostoja e vaksinës në klinikë Comer Coy
  - 450 rubla.

  Klinika shtet - për të lira.

  Vaksinimi kundër hepatitit B Klinika vaksinimi kosto në komerciale - nga
  500 rubla. në varësi të ndërmarrjes - prodhuesit e vaksinës.

  Shtet-valëzim në klinikë është nga
  100 rubla. - Në varësi të kostos së vaksinës.

  Referimi për vaksinim të lirë jep
  mjek qarkut.


  Vitaminat

  Multivitamin i veçantë për gratë, të çara,
  grua shtatzënë janë nga 150 rubla. në paketë (100 tableta). On-pls
  metoda e tyre e rekomanduar gjashtë muaj përpara shtatzënisë së planifikuar. Për polivita-miniera
  për një njeri për të paguar 70 rubla.; komplekse polivita-minierat e zakonshëm.

  Nëse ju nuk e marrin multivitamina, folik

  acid për kosto dy-dimensionale në 60 rubla. për dy. Në pritje të vazhdueshëm
  për të paktën 6 muaj për të biseduar atë në mënyrë dramatike redukton incidencën e keqformime
  zhvillimit në fetus.


  Tjetër

  Për të përcaktuar ditën e ovulacionit dhe, të përgjegjësisë,
  i favorshëm për ditë konceptim janë të ashtuquajturat orar basal
  temperatura, e cila në të njëjtën kohë, pa marrjen e deri nga shtrati, zhiva
  termometër matur temperaturën në polemika-time zorrë për 5 min.

  Kosto termometër - 80 rubla. në varësi
  nga prodhuesi.

  Kështu, përgatitja për kosto të shtatzënisë-nesit
  rreth 11 000 rubla. Megjithatë, nëse ju preferoni-ing ilaç pa pagesë,

  paguajnë pagat kanë mini për vitamina dhe termometër - shembull-por 500 rubla.