Problemi i përjetshëm i etërve dhe fëmijëve


 • Njihuni me rininë tonë
 • Si Internet më ka ndihmuar ardhur në kushtet me papajtueshmërisë prindërore

 • Njihuni me rininë tonë

  I - përfaqësues i rinisë së sotme. Kjo nuk është për mua sot janë njerëz shumë të rinj thonë: "Rinia e sotme degraduar. Nuk ka asgjë të shenjtë. Ata janë vetëm një rrobe e rëndësishme dhe argëtim. Ata janë të pamoralshme. " Dhe kështu me radhë e kështu me radhë.

  Teknologjisë moderne gjithashtu irritojë brezit të vjetër. Ne u referuar njerëzve si virtuale, hipokrit që orë duke luajtur lojra online. Për shembull, nëna ime tha se unë nuk kam asgjë të monitoruar më të shtrenjtë që do të marr me vete kompjuterin tim, unë vetëm do të vdesin nga mërzinë.

  Çfarë unë rozuchylasya komunikoj atë që unë oslepnet, rrezatimit dhe përgjithësisht vdesin në tastierë.

  Dhe pyetja tradicional: "A e keni bërë mësime?". Në të njëjtën përgjigjen time tradicionale: "bëhet Tashmë," apo "Unë bëj", nëna ime të fillojë me një gjysmë nga ana e tij. Ajo fillon ulëritës që I dembel dhe të fërguara vezë, të cilën ajo e panë si unë ulem gjithë ditën në monitor.
  Pra, unë jam i ulur në monitor - të bëjë mësime. Por prindërit e mi nuk e kuptojnë atë, ata duan mua për të regjistruar detyrimisht në bibliotekë për të trazonin ata me pyetje të rylasya në Enciklopedi dhe të lexoni një libër. Dhe unë - unë lexoj, ngjit me pyetje, por jo për ta.


  Unë kam arritjet e teknologjisë moderne - internet. Kjo është ajo ku unë të gjeni përgjigje për çdo pyetje, unë e gjejnë të këndshëm për komunikim. Në internet, unë jam i shtypur një material për një ese në internet kam lexuar librat e fundit, shikojnë filma, të flasim.
  Si Internet më ka ndihmuar ardhur në kushtet me papajtueshmërisë prindërore

  Sepse unë kam një kompjuter unë nuk i zemëruar me prindërit e tij dhe të moshuarit në përgjithësi. Ju mund të pyes - pse? Quite thjesht, kam gjetur web informacione shumë interesante, në vend, një seri të deklaratave rreth rinisë. Unë do të citoj vetëm disa:

 • "Rinia jonë e do luksin, ajo është e arsimuar keq, ajo qesh me eprorët e tij dhe nuk e respekton të moshuarit."

 • "Kam humbur të gjitha llojet e shpresave për të ardhmen e vendit tonë në qoftë se rinia e sotme të marrë frenat e tij, sepse këta të rinj i padurueshëm, vetëm e tmerrshme."
 • "Bota jonë ka arritur një fazë kritike. Fëmijët binden më prindërve të tyre. Ndoshta fundi i botës nuk është shumë larg. "
 • Pra, tani le të shohim se kush është kaq unflattering flet e të rinjve?

  Citat i parë i takon Sokratit, i cili jetoi në vitet 470-399 para Krishtit. Citati i dytë i takon Hesiod, dhe ajo e mori atë për 720 para Krishtit. E treta - prifti egjiptian i cili ka jetuar rreth dyqind vjet BC.

  Funny, por ajo është duke folur për ne - të rinjtë e sotëm.  Ose të mërzitur? Në të vërtetë, duke gjykuar nga shprehja e priftit, bota i është dashur të vdesin për shkak të paraardhësve tanë - i rinisë së sotme, i cili jetoi dyqind vjet BC. Dhe ne të gjithë tashmë e kanë vënë re - nuk humbasë!

  Është e mundur që ajo do të vazhdojë të jetë një numër i caktuar i viteve, dhe unë do të flas me vajzën time në lidhje me këto fjalë: "Pse nuk mbërriti në kohë. Përsëri varur në hënë? Nesër nuk Mars! Molla e saj, ju e dini, unë dua për të! Motayetsya orë të tërë në univers. Një mësime për ju, i cili do të bëjë - humanoid i njohur? ". Apo ndoshta gjithë zavoplyu si prift egjiptian: "Me të rinjtë dhe në fund të Universit për kohë të gjatë!".

  Çfarë?

  Me sa duket, problemi i "etërit dhe bijtë" - e përjetshme. Pra, nuk e marrin sulmet agresive gjeneratën më të vjetër. Paraardhësit tanë goditet, jo më pak. Dhe ne rritemi, bien dhe fëmijët tanë. Nga koha atje në të gjitha.

  Informacion nga artikullin "Nuk ekziston në të gjitha! Problemi i prindërve dhe fëmijëve. "