Shërbimi i ri për ata që janë në pritje të një fëmijë - Kalendari Shtatzënia


Zakonisht shtatzënisë një grua merr nëntë muaj. Megjithatë, profesionistët shëndetësorë dhe kushdo që është i njohur me punën e trupit të femrës, të matur javë shtatzënisë. Singleton shtatzëni pa komplikime të zhvilluar 38-42 javë. Sreniy indeks - 40 javë. Përmes 40 javë pas periudhën e fundit menstrual në pritje të lindjes.

Gratë shtatzëna shpesh janë të monitorojnë nga afër mirëqenien e tyre dhe të çojë ditarin e saj të shtatzënisë - shkruani peshën duke u.

Në kushtet e të njëjtës fëmijës monitoron gjinekologun: ajo mat perimetrin e barkut dhe lartësinë e mitrës, pas të ushqyerit e grave. Këto janë futur më pas në një hartë të çdo pacienti.

Si është e mundur për të bërë një grafik të fituar peshë shtatzënë.

Për çdo grua shtatzënë ishte në dijeni se si foshnja e saj po zhvillohet, ne kemi vendosur në portalin MedKruh kalendarik e detajuar javore shtatzënisë, i cili përfshin informacion bazë dispozicion për shtatzëninë dhe zhvillimin e fëmijës. Çdo javë ka tre blloqe të informacionit - nëna, fëmijë, këshilla të dobishme.
Për të përdorur kalendarin për të llogaritur kohën e shtatzënisë dhe të hyjë në datën e periudhës së fundit menstrual, dhe do të shihni informacion në lidhje me shtatzëninë tuaj.
Nëse ju tashmë e dini shtatzëni termin tuaj ose thjesht duan të mësojnë më shumë për zhvillimin e shtatzënisë, kalendar shtatzënisë për të zgjedhur ndonjë të javës (p.sh. zhvillimit 20-javë), dhe pastaj në linkun "javën e ardhshme" të shkojnë në fazën e ardhshme të zhvillimit të fëmijës.


Kalendari Shtatzënia mund të gjenden nën "Entertainment" tab "Shërbime" ose thjesht klikoni mbi kalendarin lidhje shtatzënisë.

Në mënyrë të ngjashme, ju mund të jenë të dobishme:

Komuniteti "Shtatzënia"

Shërbimi "Pesha Calculator"

Shërbimi "Paul Child"

Shërbimi "ovulacionit Rasschet"