Nuk është në rritje e lehtë
Tonë
Fëmijët rriten. Në ditët e pikut ne nuk kemi kohë për të shijuar këtë çudi: si janë jeta jonë lule në rritje deri.
Ndonjëherë, recollecting veten, rreze në derë apo në mur në laps, nga
libër apo sundimtar, matur ne-festojmë lartësi të reja të fëmijëve tanë. Wow, shtrirë
vera është pothuajse 10 inç! Oh, dhe ka shtuar një palë centimetra në vit ...

Tani
- Më i lartë i bukur. Kufizimet ngriti! Vajzat adoleshente në metër
tetëdhjetë takë të mëdha nuk rri shtrembër dhe janë të gatshëm. Duke qenë i lartë
- Bukur.

Tonë
Fëmijët rriten, dhe ne e shohim shpresën e
buzëqeshje me ankth të butë. Vetëm shikojnë, dhe ende duhet në mënyrë aktive

për të marrë pjesë, të kontribuojë dhe ndihmojë.

Gjatë
kanë ikur ditët kur fëmijët rriten si bari - dhe asgjë nuk u rrit e fortë
dhe të shëndetshme. Të tjerët e këtyre "fëmijë" i cili ka rrëzuan 60-70, ende kostos
dhëmbët e tij! Dhe diçka ynë - një çrregullim vetëm zazivayeshsya - përsëri prishjen e dhëmbëve.

Përse?

Për shkak se rritja natyrore në ditët e sotme jashtëzakonisht e dobët
(Ashpra por e drejtë) Ekologjia dhe e diskutueshme
produkte të cilësisë (Na vjen keq) - një utopi.
Fëmijët tanë janë kultivuar rrjedh se gjyshërit e tyre kujdesen
rritur në shtretër periferike nevojë
ushqyer me vitamina dhe minerale. Sidomos - në një periudhë të rritjes intensive dhe
ndryshimi i dhembeve - 2-5 dhe 7 deri në 12 vjet.


Me rritjen e trupit tonë Kalciumi përgjegjës plotfuqishëm
- Bazat e indeve të vështirë, eshtrave dhe të dhëmbëve. Kjo festë ne kujtojmë, duke u mbështetur në
produkte që përmbajnë kalcium - qumësht, djathë dhe të tjerët.

Megjithatë, ne nuk e dimë (por në qoftë se ne nuk jemi kimistë dhe nuk
biologët, dhe ne nuk janë të nevojshme) që Kalciumi trupi ynë punon ngushtë
Lidhje biokimike me fosfor dhe magnezium. Bashkëpunimi i tyre, në vend - Synergy
na lejon që të ketë (ose nuk keni)
eshtra të fortë dhe dhëmbë të mirë. Kështu, trupi përmban rritur jo
Kalciumi 2 kg dhe 1 kg e fosforit. Këto janë dy komponent kryesor mineral të tanë
Trupi - 98%
Ca dhe 85% P është fituar në bazë të eshtrave dhe

dhëmbët. Ruajtja fuqinë e eshtrave dhe të dhëmbëve është e pamundur pa pjesëmarrjen aktive të magnezit. Po të
mos e humbni rezerva fosile, ditë i rritur kërkon të paktën
3,5-4,5 Magnezi mg!

... Si një gotë e përditshme të qumështit,
madje lopë, për fat të keq, moti bën.

Moti - më saktësisht, rritje të shëndetshme, shëndetin e kockave të mirë
dhe dhëmbët, korrekt sjellje - kombinim duke e bërë
e tre elementeve: kalcium, fosfor dhe magnez. Çfarë
E pra, ku për të marrë kalcium ne e dimë rreth. Rreth Fosfori - risjell (peshk!).
Magnezi - lehtë "prohuhlit": ushqim deti dhe mish, arra dhe fara,
fasule, banane dhe agrume, çokollatë, shurup misri dhe kokosit, lulëkuqe, dhe - çfarë fat!

- Tea.

Ende
Një iluzion që do të duhet të pjesës - është mundësia e "minierave
minerale "dhe vitamina me ushqim moderne. Aktual ushqim - dhe jo,
që ishte 50 vjet më parë, madje edhe në një zbritje të pasurisë ekzistuese. Cilësia e produkteve
ra, dhe madje edhe në qoftë se ju takojnë
një popullsi e vogël që mund të përballojë për të blerë
produkte në dyqane ushqimore organike - edhe kjo nuk e zgjidh problemin.

Për ta bërë atë më të qartë: Magnezi norma ditore
= 100 (njëqind) gram farat e susamit.

E pra,
që nënat moderne kanë mundësi për të ndihmuar fëmijët të rriten pa përdorimin e
shkume qumësht dhe Torturës tjera ushqimore (mbani mend?).

Sidomos për tonë
fëmijët më të vegjël të zhvilluar multivitamin kompleks mjekësor VITRUM ® për Fëmijë formula Rritja Trio . Formulë Rritja Trio - Një sasi e balancuar me kujdes e kalcium, fosfor dhe magnezium. I përditshëm
vlerësojnë këto artikuj të paketuara në një pilulë, disa - një ditë, të lehtë! - Është e nevojshme për të marrë dytsadivtsiv tuaj ( VITRUM ®
Baby)
. Ose nxënësi (VITRUM ® Junior) . Ose - të dy në qoftë se ju i lumtur
nënë e dy fëmijëve.

Ne ...
ne jetojmë në kohë të vështira. Nënat - kjo nuk është vetëm gëzim, por edhe një i madh
barrë dhe përgjegjësi. Daily, shtatë ditë në javë, punë për të cilat nuk
Vjetërsia përllogaritur dhe nuk paguhen me rroga.

Ne e duam fëmijët tanë, ne
të kujdeset për to, duke i vënë ata në zhvillimin e të gjithë forcën, të gjithë jetës, ne rrethojnë ata
intereson ... jashtë. Dhe ata, të brishtë, në rritje, gjithashtu nevojitet mbështetje nga brenda. Ne do të sigurojë
e saj, duke u kujdesur të tyre kockat, muskujt, dhëmbëve, sjellje ...

Shkolla
klube kopsht, sportive, terapisti i të folurit, gjuhë të huaja ... uh, mos harroni? Listë
të jetë i plotë nëse shtoni një kompleks multivitamin, që korrespondon
mosha dhe përfshin të nevojshme për një rritje të shëndetshme dhe harmonike
Përbërësit: kalcium, fosfor, magnez.

... Biznesi i tyre - të rritet tonë - të rritur.

Ne mund të trajtojë!