Shtim i pasaktë peshë gjatë shtatzënisë se ajo është për shkak


 • Pse nuk është peshe fitim gjatë shtatzënisë?
 • Arsyet shtim dramatik në peshë gjatë shtatzënisë


 • Standardet moderne të bukurisë të vënë në bar të lartë, dhe
  Problemi peshë është shumë urgjente për gratë që duan të jenë të bukur
  shumë vite. Megjithatë, çështja e shtim në peshë gjatë shtatzënisë nuk është e lidhur me estetike
  kanunet, por më tepër shëndetin e nënës dhe fëmijës. Shtim i shpejtë në peshë gjatë shtatzënisë, si ajo
  mangësi mund të jetë një reflektim dhe një shkak të komplikimeve.

  Pse nuk është vendosur
  peshë gjatë shtatzënisë?

  Arsyet më të shpeshta për mungesë të fituar peshë dhe e saj
  reduktim në shtatzëni:

 • Pesha humbje dhe mungesa e shtim në peshë gjatë shtatzënisë në fillim

  Termat - normal për gratë që janë mbipeshë.
 • "A nuk
  shtim në peshë gjatë shtatzënisë "- një ankese mjaft të përbashkët është adresuar
  mjek dhe në ato me peshë normale, por e ndjen simptomat e para
  shtatzënia të tilla si të përzier, të vjella, mungesa e oreksit.
 • Rezultatet e toksikoz Gjysmën e parë në mungesë të fituar peshë në
  shtatzënia dhe zvogëluar atë nga kequshqyerja dhe dehidrimi
  trup. Kjo gjendje e rrezikshme e gruas kërkon trajtim.
 • Kequshqyerja - krejt
  fenomen i zakonshëm në ditët e sotme. Nganjëherë gratë janë aq të shqetësuar
  Ana estetike të fituar peshë gjatë shtatzënisë, nga fillimi


  fillon për të kontrolluar praktikisht çdo gram dhe kalori që vijnë nga
  ushqim. Në të njëjtën kohë, mungesa e të ushqyerit dhe dietë mangësi
  mund të çojë në kequshqyerja fetale, malovahoyi lindjes, të relaksuar dhe
  Fëmija i sëmurë.
 • Arsyet fituar peshë dramatike
  shtatzënësi

  I madh
  shtim në peshë gjatë shtatzënisë mund të shkaktohet nga:

 • Deficit
  peshë femër trup përpara shtatzënisë. Në një hollë të balancuar dietë
  nënë për të fituar 18-20 kg për të gjithë periudhën e shtatzënisë. Kjo është normale,
  dhe në këtë rast nuk duhet tepër shqetësohen për figurën. Një organ në rritje
  fëmija duhet të marrë të gjitha materialet e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e tyre.

  Nga
  çfarë shtim në peshë në
  shtatzënia mom pakta kishte ajo varet shifër në të ardhmen. Mbipesha, rekrutuar gjatë shtatzënisë është një
  për gjashtë muaj apo një vit, në mes të kostove të larta të energjisë në gji
  të ushqyerit dhe kujdesin për fëmijën.
 • Shumëfish
  shtatzënisë. Speed ​​formuar numrin
  peshë gjatë shtatzënisë me binjakë ose trinjakë - kjo është e natyrshme dhe
  nuk ka nevojë për shpjegim.
 • I ashpër
  shtim në peshë gjatë shtatzënisë shpesh shkaktohet nga akumulimin e lëngjeve në
  trupi i gruas dhe zhvillimi i edemë ose
  gjysma e dytë e preeclampsia shtatzënisë. Këto kushte janë shumë të rrezikshme për të dy
  i gruas shtatzënë dhe fëmijën. Një ënjtje të vogël në

  Këmbët per shtatzënë normal dhe për shkak të ndikimit të hormoneve të shtatzënisë.
  Megjithatë, në qoftë se pesha gjatë shtatzënisë rritet me shpejtësi në ënjtje ka shprehur më shumë
  shumë në qoftë se ata të aplikojnë për hips, bark më të ulëta, të armëve, fytyrë,
  Në qoftë se, për më tepër, rritja e presionit të gjakut - është e rrezikshme. Dinak
  gjysma e dytë e preeclampsia shtatzënisë nuk është i shoqëruar me përkeqësimit të shëndetit,
  por në të njëjtën kohë, mund të çojë në eklampsia dhe të nënave dhe fëmijëve të vdekur.
 • Shtim patologjike peshë gjatë shtatzënisë në gjysmën e parë të
  mund të jetë për shkak të edemë shkaktuar nga sëmundjet
  veshkat. Shtatzënia është shpesh shkaku i kronike

  sëmundje të veshkave dhe zhvillimi i pyelonephritis.
 • I tepërt
  të ushqyerit e grave shtatzëna - më e zakonshme shkaku fituar peshë të shpejtë gjatë shtatzënisë. Ajo do të duket këshilla
  gjyshet hahet për dy, kishte për të qëndruar larg në të kaluarën, por shumë gra
  Shtatzënia do të japë oreksin e tij dhe nuk monitoruar veçanërisht i tyre
  ushqim, pa menduar pasoja të rënda për vete dhe për fëmijët.
 • Shtim në peshë më të madhe gjatë shtatzënisë rrit peshën
  fetus. Fruta Large - është gjithmonë një rrezik i madh i lëndimeve dhe nënës
  lindjes së fëmijës. Përveç kësaj, besohet se fëmijët e lindur peshon më shumë
  4,5 kg, kemi në të ardhmen një shans i madh për të marrë diabetin.

  Shtim në peshë të shpejtë gjatë shtatzënisë rrit gjasat
  zhvillimit të diabetit gjatë shtatzënisë. Kjo provokon një rritje në gjak
  presion, mbajtje fluide në trup, shkakton i preeclampsia
  gjysma e dytë e shtatzënisë.

  Shtim në peshë i ashpër gjatë shtatzënisë krijon një ngarkesë në rritje në
  grua kardiovaskulare në shpinë të saj, joints, këmbët,
  mbushur me probleme të mëtejshme të zemrës dhe sistemit musculoskeletal. Peshë shkakton venat me variçe dhe Zhvillim
  hemorroide.

  Së fundi, a kufizime të mëdha në peshë
  Aktiviteti fizik një grua nuk mund plotësisht të përgatitur për lindjen e fëmijës

  dhe shpesh shkakton komplikime në procesin e tyre.

  Të gjitha gratë shtatzëna janë të rekomanduara për të mbajtur të fituar peshë tuaj gjatë kalendar
  Shtatzënia dhe për të ruajtur shtim normal në peshë gjatë shtatzënisë me një dietë të veçantë dhe stërvitjes, u pajtua me mjekun. Rregullat e shtim në peshë në
  Shtatzënia mund të gjendet këtu.
  Online ju mund të gjeni një tabelë
  shtim në peshë gjatë shtatzënisë, shtatzënisë Llogaritësi shtim në peshë.
  Kjo do të shmangë komplikacionet, ruani shëndetin tuaj dhe të lindë i shëndetshëm
  fëmija.