Fëmijë të pazakonshme apo autizmi i hershëm fëminor


 • Çfarë është shqetësuese në sjelljen e fëmijës?
 • Pse është atje në fillim autizmi infantile?
 • Veprimi korrigjues

 • Çfarë është shqetësuese në sjelljen e fëmijës?

 • Fëmija nuk është duke kërkuar për kontakt me të rriturit dhe të zhytur ndërveprim me objektet e pajetë.
 • Fjalim
  nuk i plotëson moshën apo jo në të gjitha. Në këtë mënyrë
  intelektual mund të jetë normal, dhe mund të jenë
  i pamjaftueshëm.
 • Fëmija vazhdimisht shmang shikimin në sy.
 • Në foshnja nuk ka dëshirë për të luajtur me bashkëmoshatarët.
 • Fëmija nuk i përgjigjet emrit të tij.
 • Këto
  Fëmijët ndryshojnë dëshirë për ritual, aktiviteti i tyre i preferuar
  shfaqin një numër të ma?% B
  DKI, ata mund të kryejnë veprimet me lodra

  karakteristikë e moshës më të re (thith, bëj lodër, mundi
  kati i saj), ka një rol-play elemente që duhet të paraqiten në
  mosha e 2 vjet.

  Kid kryen veprime të çuditshme që do të duket për të zbutur atë. Ajo mund ndikoj me sorony mënjanë, drejtuar rreth, gris letër. Këto veprime nuk janë kuptimplotë.


  Prindërit mendojnë se fëmija i tyre është i
  i kupton fjalët. Fëmija nuk i përgjigjet kërkesës së të rriturve
  edhe pse nuk dëgjojnë ata. Aftësi Vetë gjatë vonuar,
  fëmija nuk e di se si për të pirë nga një filxhan, jo mjeshtrave tenxhere.

  Gjysma e këtyre fëmijëve dhe
  mbetet në fazën e vonuar të thellë mendor. Por disa prej tyre


  - I talentuar dhe i talentuar. Por është shumë e vështirë për të mësuar ndonjë gjë këtë
  fëmijë, ai nuk mund të përqendrohen në atë që ai është duke thënë,
  refuzon një libër ose fillon running larg ulëritës. I shëndetshëm
  fëmijë, i rritur - është e gjithë bota e tij, për një fëmijë me autizm është e rëndësishme
  minutë, ndikimet e jashtme. Duket se ai është i komunikuar me
  Fëmija i rritur për të dhimbshme dhe të pakëndshme.

  Shumë nga këta fëmijë janë agresive,
  aktiv, shpesh nuk mund të jetë i qetë. Disa, megjithatë, pasiv dhe
  i heshtur, shumë të dobët të përgjegjshëm për të tjerët. Këta fëmijë
  Jo i lumtur, komunikim emocional me të rriturit, ajo duket të
  "Pështirë" nënë, pa lënë në botën e tij të brendshme.

  Interesante, para se shfaqja e autizmit lidhur me
  background familjar. "Me fëmijën askush nuk e bën," "i pafavorshëm
  Familja ", formulimi është aplikuar nga një traumë të thellë
  prindërit.

  Autizmi shpesh ndodh më shpesh në familjet intellehentnyh ku nëna dhe dhënë me fëmijën tuaj do atë shumë. Prandaj, është e nevojshme për të kuptuar se çfarë është shkaku i autizmit?


  Pse është atje në fillim autizmi infantile?

  Ka shumë të ngjarë arsye
  Autizmi në qendrore e lezioneve të sistemit nervor. Kjo është, gjatë lindjes apo
  shtatzënisë, fëmija ndjehet mungesa e oksigjenit, duke çuar në
  crregullimet e sistemit nervor. Nuk është një version chtto

  RSA dukuri të lidhur me vaksinimin.


  Veprimi korrigjues

 • Para së gjithash, fëmija duhet të krijojë kontakte emocionale.
 • Më të marrin atë në dorë për të demonstruar dashurinë e tyre. Duke vazhduar të flasin, lexojnë libra, të shikojnë fotot.
 • Një fëmijë duhet të dëgjohet gjithmonë atë nënën që u kthye tek ai. E pra, në qoftë se fëmija do të komunikojnë me kolegët.
 • Aftësia për të disi të ndihmuar fëmijën varet nga ashpërsia e sëmundjes.
 • Për fat të mirë, autizmi absolute është e rrallë. Fëmijët më të zakonshme të cilët shprehën disa karakteristika të autizmit.

  Fëmijët e tilla mund të ndihmohet, Përgjithshëm
  nuk e mbeturinave çdo kohë. Familja në zbulimin e shenjave të sëmundjes duhet

  të mbajë një shqyrtim urgjent të fëmijës dhe të punojnë me ta 24 orë në ditë. Në këtë skenar, nëse tipare autistic një fëmijë nuk janë të theksuara, problemi duhet të zgjidhet.