Ju mund të jepni gji fëmijës tre vjeçarNë numrin e fundit të temës kryesore - të prindërimit natyrore (prindër attachment), një metodë e ndërveprimit të prindërve me fëmijët, ku fëmijëve Vitet e para është me rëndësi jetike si shumë dashuri dhe vëmendje. Dr William Sears, themelues i qasjes dhe baba i tetë fëmijëve (duke përfshirë të adoptuarit), përshkruan me hollësi parimet e prindër natyrore, duke inkurajuar nënat për gji të ushqyer fëmijët fitimtar (vazhdoi ushqyer deri në dy vjet ose më gjatë), fle me ta për aq kohë sa të jetë e mundur dhe të mbajnë në duart. Të gjitha këto masa, si përvoja e qindra mijëra prindërve nëpër botë, duke siguruar njeri thellë në rritje e besimit në vlerat dhe besimin e tyre se ai do të ketë sukses, ajo është e vlefshme vetëm për të duan.

Megjithatë, foto që mori mbulesën, shkaktoi reagim të madh publik. Revista, të vendosur në kopertinën e fazës së laktacionit, të akuzuar për kalimin e kufijve të mirësjelljes. Yjet e biznesit tregojnë dhe blogerët të njohur komentuar në një foto në frymën e "shfrytëzimit të imazhit të fëmijë në gji" dhe "nofulla rënë në sytë e mbuluar."

Nëse ju të mbledhë së bashku të gjitha kritikat negative të fotografive skandaloze, ato mund të ndahen në dy lloje. Kritika e parë të përfshijë fotografitë aktuale në mbarë vendin postimi të gjinjve të zhveshur femra. Në sulmin e dytë do të jetë që shfaqet në kopertinën e një fëmije që sucks qumështin është shumë e madhe për gjiri publikisht në gji.


Si për të parë, vlen të përmendet se para Koha ka vendosur foto në kopertinën e ushqyerjes me gji, për të mos përmendur imazhe gjysmë-lakuriqe e gjirit të grave që vuajnë nga kanceri i gjirit. Resonance, si të tashmen, këto mbulon kanë nuk quhet.

Si për të dytë, një të ushqyerit publik "i rritur" e fëmijëve, ne preferojnë të lënë ata pa koment. Është se domosdoshmërisht mbledh supet.