Cons shkollimin në shtëpi


 • Cilat janë të këqijat e shkollimit në shtëpi

  Cilat janë të këqijat e shkollimit në shtëpi

  Shumë shpesh në media debatohet
  shkollimin në shtëpi. Prindërit, të ndërgjegjshëm për dështimin e tyre në shkollë, problemet
  komunikim me shokët e klasës besoj metodë shkollimin në shtëpi zgjidhja
  këto problemet. Dhe duke u përpjekur për të mbrojtur fëmijën nga frika e tij të fëmijërisë dhe
  probleme, të zgjedhin shkollimin në shtëpi për fëmijën e tyre. Çfarë është kjo
  prindërit harroj?

 • Në ditën e parë të shkollës
  - Në thirrjen e parë dhe mësuesi i parë, linjën e parë të shkollës dhe
  Takimi i parë me shokët e klasës. Çdo preschooler është duke pritur me shpresë

  e tij të parë 1 shtator. Ishte gjatë kësaj foshnje pushime
  rritet - ai është në shkollë.
 • Për
  Rezultati i parë - gëzimi i marrë pesë apo zhgënjim
  dy, një diskutim i këtyre vlerësimeve me moshatarët.
 • On profesionalizmit të mësuesve. Mësuesi i shkollës - Profili i ngushtë
  profesional ekspert i cili është i njohur me metodat e mësimdhënies e jo fëmijëve
  thashethemet. Shumë mësues ka metodat e veta të mësimdhënies. Pastaj
  arsyeshme shprehshëm mësues në programin mësimor, por metodë
  Prezantimi ndryshon nga e shkruar në libër mësimi.
 • Rreth mësohet për të disiplinës. Të mësuarit në shkollë është e nevojshme për orarin


  keni për të kryer detyrat e shtëpisë, ju nuk mund të thoni "jo
  Unë dua "," unë nuk do të. " Fëmija menjëherë e kupton kuptimin e fjalës "duhet"
  "Unë duhet." Disiplina e dobishme në arsimim të mëtutjeshëm dhe në
  Puna e ardhmja. Për të bërë kore, shpesh
  duhet të ndiqni udhëzimet dhe udhëzimet Boss pa paguar
  Vëmendje e dëshirave të tyre.
 • On kanë të bëjnë me
  moshatarët. Në shkollë, fëmijë është gjithmonë kolektive, si
  ai mëson për të provuar pikën e tij, në mënyrë që mos të fyej
  të tjerët. Nxënës mëson për të punuar në ekip, jo vetëm për të mbrojtur
  interesat e tyre, por interesat e klasës.

  Që prej fëmijërisë, fëmijë
  kundërshtuar intrigën dhe padrejtësinë, kështu që ai është në shkollë
  Bota e vërtetë me të gjitha anët e saj pozitive dhe negative.
 • Në një rivalitet të shëndetshëm. Kompania gjithmonë interesante për të mësuar se një ndërtesë.
 • Rreth kohës ekstrakurrikulare. Një fëmijë të mësuarit në shtëpi, do të privohet nga lojërat
  Shokët e klasës pas shkollës; blindings deri lojra KVN në shkollë
  përfaqësime teatrale në ngjarjet sportive shkollë. Në
  fëmija kurrë nuk do të jetë disko shkollë, udhëtime në natyrë dhe
  Shtëpi me shokët e klasës.
 • On miqësisë. Në
  Fëmija shkollë nga një vit për të studiuar në të njëjtin grup. Shkolla

  , Miq të rinj, dhe fëmijët janë ende naiv dhe miqësi mund
  dhe për të shkuar në moshën e rritur
 • Kjo e fundit
  telefononi dhe topin e diplomimit. Cila i rritur nuk do të kujtohet i tij i fundit
  telefononi hidhërimin e kryqëzimin me shkollën dhe me shokët e klasës me të cilët
  ditë-për-ditë dhe biseduar parë për vite që nuk bëjnë
  mbani mend gëzimin e të kuptuarit se tani ai ishte mjaft i
  të rriturit. Një fëmijë që mëson në shtëpi, do të privohet nga të gjitha.
 • Mbi vështirësitë e mundshme të perceptimit të materialit. Nëse fëmijës gjithë kohës
  e mëson nga librat vetëm ose me një mësues, ai nuk mund
  perceptojnë materialin në klasë ose në klasë, si pasojë,

  Më vonë fëmija do të duhet të zgjedhin formën e obucheniyayu distancë.
 • Prindërit, duke u fokusuar vetëm e tyre, si ata ndjehen shkollë të keq,
  mund të privojnë fëmijën tuaj të thjeshtë shkollë kënaqësitë, ndërsa nëna dhe
  Tats nuk e kuptojnë se fëmija jetën e vet dhe të mësojnë
  Fëmija zgjedhur siç duhet shkollë mund të me kënaqësi të madhe.

  Informacion nga neni "shkollimin Home".