Meloman tashmë në barkun e nënës


 • Pyetja numër 1
 • Pyetja numër 2

 • A ka muzikë, Koto p UYU unë dëgjoj gjatë shtatzënisë në zhvillimin mendor të fëmijës tim?

  Nuk ka të dhëna të besueshme mbi këtë temë atje. Ju mund të keni dëgjuar se muzika zhvillon në fëmijët e të gjitha moshave aftësive në matematikë. Mr Shaw Ordoño, i cili ishte i përfshirë në eksperimente të ngjashme, tha se kjo deklaratë i referohet më të preschoolers, jo për të embrioneve.

  Për shembull, mësimet e pianos të kontribuojë në zhvillimin e të menduarit abstrakt (orientimi në hapësirë, aftësia për të kuptuar e volumit imazh tre-dimensional, perspektivë në Figura DTI), por këto studime janë kryer vetëm me pjesëmarrjen e 3-4 vjeçare fëmijët vjetra.

  Disa ekspertë sugjerojnë se në qoftë se muzika ka një ndikim të fortë në foshnjat dhe fëmijët më të vjetër, pse e njëjta gjë mund të thuhet e embrioneve?

  Disa shkencëtarë thonë se foshnjat janë në gjendje të njohin muzikën që po dëgjohet shpesh, ndërsa ende në barkun e nënës. Për shembull, është më mirë për të fjetur nën tashmë "e di" një ninull. Të tjerë argumentojnë se ajo është absurde ...

  Rin Van ndezje, një obstetër nga Kalifornia ka shkruar se ai personalisht e pa embrionin 33 javë të moshës "valle" në Fifth Simfonia Bethovenit. Në lëvizje të pazakontë fëmija në barkun e nënës, me muzikë nga Beethoven vënë re nëna e tij dhe më vonë "Vallet" nga ultrazërit shikuar gjithë stafin e spitalit, e cila ka punuar van furrat ...  Si të bashkëngjitni fëmijën tim palindur në muzikë?

  Ju keni dy mundësi. Kufje më e lehtë prymotaty nga lojtar në të barkut.
  Kështu që ju mund të lëvizin përreth banesës, të kujdeset për të biznesit, ndërsa fëmija juaj është duke dëgjuar muzikë. Megjithatë, mjekët paralajmërojnë se të tilla "seanca muzikë" nuk duhet të zgjasë më shumë se një orë në ditë shumë e gjatë si sfond muzikë mund perevozbudilsya fëmijë. Në asnjë rast nuk kthehet në muzikë me zë të lartë shumë. Lëngu amniotik - një dirigjent i madh i shëndoshë. Ajo rrit bas, kitarë bas si, tashmë në 3,7 dB.

  Një tjetër opsion - vetëm të kthehet stereomahnitofon.

  Ajo gjithashtu krijon muzikë të mjaftueshme sfond për fëmijët. Profesor i Mjekësisë rekomandon Rosalia Prayt zgjidhni muzikën kryesisht klasike. Simfonitë Perfect nga Mozart, Schubert. Kjo është muzika, e cila është me të vërtetë fëmija do të gëzojë.

  Studimet e kryera në kafshë tregojnë se ekspozimi i vazhdueshëm i trurit me zë të lartë, muzikë kaotik ndryshon strukturën e saj. Kafshët, të cilat shpesh i dha të dëgjoni "peshë për të", pastaj urryer si kakofoni. Pra, fëmija dhe hard rock - janë të papajtueshme.