Intuita e Nënës shpëtoi Neroda vajzëSofia Taylor, nënë e tre vajzave, duke qenë fëmijë shtatzënë katërt, në shqyrtimin e ardhshëm të planifikuar nga një gjinekolog dëgjuar këshillin ndërprerja e shtatëzanisë sepse skaner nuk e ka rregulluar rrahje zemre e foshnjës, dhe - fëmija vdiq.

Por Sofia nuk besonte mjekut. Trusted intuitën e tyre, ajo këmbënguli të ri ultratinguj një javë, dhe kjo vizitë shtesë provuar të saj këtë kuptim ajo nuk gaboj: fëmija ishte gjallë.

Dhënia e një intervistë, Sofia komentoi: "Ata thanë - ju keni një dështim - dhe kjo ishte ky kujdes dhe pa mëshirë. Kur ata më ofruan për të bërë abortin mjekësor, por lindja e tre fëmijëve, e di se çfarë do të thotë të jesh shtatzënë kur brenda meje është një fëmijë i gjallë, madje edhe ndërsa mjaft e vogël. "

"Kam pasur një luftë me burrin e saj - tha Sofia - sepse ai besonte mjekët dhe më ka ofruar për të marrë këto pilula të tmerrshme. Dhe tani unë shoh në thërrime time, mrekulli tim të vogël, dhe u tronditur për të mendoj se kjo nuk do të, unë nuk e dëgjoj veten dhe të tjerët. Unë edhe menduar për të thirrur atë Lucky * ".

Pak Bella Mae është dashur të qëndroj një betejë të dytë për jetën e tij pas lindjes, ajo ka lindur para kohe dhe kaloi disa kohë në një inkubator në kujdesin neonatal intensiv.

"Jam i lumtur që vajza jonë në shtëpi dhe kjo është e gjitha e drejtë, por burri im është shumë i zemëruar me mjekët që u përpoqën për të vrarë një fëmijë të gjallë.

Klinika udhëzime, ku gjatë shtatzënisë pothuajse bërë një gabim fatal, kërkoj falje solli Sofia dhe burrin e saj dhe urdhëroi që të kontrolloni të gjitha ultratinguj aparat diagnostik që kryen rreth gjashtë mijë skanime në vit.


Për fat të mirë, ky lloj i gabimeve të bëra nga njeriu rrallë.

* (. Eng Lucky - me fat)