Mami, unë jam në dashuri


 • "Ju ende herët!"
 • "Nuk është e mjaftueshme për të sjellë në prehër!"
 • "Ai nuk do ta çiftuar!"
 • "Të mendosh duhet të jetë për arsimin, nuk dua!"
 • "Këtu unë jam në vitet e Tua ..."

  Por ajo gjithashtu ndodh që një fëmijë, i cili është i regjistruar në kohën e adoleshencës dhe ndjenja jeni një fillestar për të mësuar për personin e gjinisë së kundërt, edhe pa marrëdhënie të tillë të ngushtë dhe të besuar me prindërit e tyre në një nxitim për të folur rreth tyre. Por drejtimin në një mur, i cili atëherë lehtë mund të zhduknin gjithë jetën e tij.

  "Ju ende herët!"

  Kush vendos limitet e moshës për dashuri? Si mund të përcaktojë se dashuria e fëmijëve tuaj në fillim? E kush tha se në 15 vjet, dashuria nuk mund të jetë e vërtetë?

  Është e qartë se për shkak të moshës dhe përvojës, adoleshent nuk mund të vëreni ndonjë "kurthet" në kanë të bëjnë me seksin e kundërt. Detyra juaj - për të ndihmuar atij kohë për të njohin ato, bazuar në përvojat e tyre.

  "Nuk është e mjaftueshme për të sjellë në prehër!"

  Shumica e prindërve dashuri adoleshent i lidhur me marrëdhëniet e hershme seksuale, të cilat mund të çojnë në shtatzëni të padëshiruara. Por është më e lehtë që të ndalojnë, si e shpjegoni të gjitha pasojat? Fruta e ndaluar është e ëmbël dhe mund të garantojë se fëmija nuk e bëjmë atë për të keqen apo, duke premtuar të mos angazhohet në aktivitetin seksual, ju ende ta bëjë këtë? Dhe nuk e trembin fëmijën, pasi kjo mund të shkaktojë atij lëndime që do të parandaluar atë nga pas të çojë një jetë normale, "var" më vete komplekset që parandalojnë trajtim të barabartë me të seksit të kundërt.


  "Ai nuk do ta çiftuar!"

  Një çift kush? A nuk ju tërheq në imazhin e kreut JU korrespondues partner? Do djalë nga familje të pasura duke përdorur vajzën si një lodër për dëfrim? Pasuria nuk është i fituar ato, dhe prindërit e tij, dhe ata nga ana e tij nuk ka nevojë të jetë zhyruyuchymy "rusët reja". Kanë çdo djalë me familjen e pasiguruar destinuar të bëhet një pijanec, një hidraulik pa arsimim normal? Një detyroj-otorva në xhinse shqyer në të vërtetë të jetë njeri interesant i ri tenderly referohen vajzën tuaj.

  Fëmija juaj duhet të mbrohen nga kompanitë në të cilat shpejtësi të plotë duke përdorur drogë ose pinte, dhe mos e krahasoni apo të vlerësuar njeriun e statusit shoqëror vetëm në dukje.

  Adoleshentët janë më të interesuar në ndjenja dhe të varur, jo se si të jetë në gjendje për të siguruar jetën e tyre të përbashkët familjare njëjtën djalë.

  "Të mendosh duhet të jetë për arsimin, nuk dua!"

  Share kuptim të përbashkët është këtu.
  Edukimi i mirë - është fillimi për një karrierë të suksesshme dhe materiale prosperitet. Por në sasi të arsyeshme takime me djalë të preferuar nuk parandaluar. Çfarë e mirë është se vajza juaj të gjitha vitet e saj të mrekullueshme shpenzuar në tekstet shkollore, dhe mori lakmuar fytyrën profesion që nuk e di se si për të zhvilluar dhe për të ruajtur marrëdhënie me burrat?

  Një marrëdhënie serioze me një planifikim djalë (madje edhe ndërsa gojarisht) jeta e ardhme së bashku edhe mund të shërbejë si një lloj stimuli.

  Ajo dëshiron të jetë shtëpia e tij private, makinë dhe atributet tjera të mira dhe formimi i pavlefshëm e gjithë kjo nuk është arritur, për fat të keq.

  "Këtu unë jam në vitet e Tua ..."

  Kjo është ajo, mos harroni ju. A nuk i sheh zemra objekt ached pastaj dashurinë tuaj rinore? A nuk e dini bukurinë e puthjen e parë në korridor të errët, nga frika e duke u zbuluar nga prindërit të rrepta? A nuk e keni menduar atëherë se ai - një jetë? Dhe nëse ju nuk janë lënduar kur prindërit tuaj ndaloi ju e doni?

  Informacion nga artikullin "mami, unë jam në dashuri!"