Program arsimor për papën e ardhshëm


 • 1-3
  muaj
 • 3-6 muaj
 • 6-9 muaj
 • Shpjegoni asaj se saj duke qenë Gd -
  dhe natyrisht miliona grave, çarje e lindjes milion herë - Me aftësi të kufizuara-jo. Kuptoj
  çfarë ndodh me gruan e tij, është e mundur-por vetëm një mënyrë: në përpjekje për të mësohen me të
  lëkurës. Na ushtrime Prödl-zhennye Ndiqni me kujdes, gjatë gjithë kohës që
  gruaja është shtatzënë, dhe një të dashur që ju të pushojë të jetë një prirje Coy. Fat të mirë!


  1-3
  muaj

 • Çdo mbrëmje organizojmë veten on-ravlenie - p.sh. pije prag
  Birrë ujë-ku pa snacks.
 • Mëngjesin tjetër, të merrni up, you-pije
  pilula gjumi dhe të shkojnë në punë. Es apo rëndë i sëmurë - të qëndrojnë në shtëpi, por

  Lutuni të pastruar dhe të gatuaj darkë.
 • Këmbët kravatë çanta e qen-dhoma gjumi - një e gjysmë
  kilogram.
 • Hanë djathë. Nëse ju nuk dëshironi - pak.
 • Ajo nuk ha, ju nuk mund të. Kjo - është e njëjtë. Dhe kjo është.
  Mollë - më mirë.
 • Hidhe një cigare, ju çfarë?
 • Shtrihem dhe të hani më shumë kos.
 • Fshini dikur puked. A nuk e quajnë gruan e tij - ajo
  i zënë.
 • Shko në klinikë dhe kthimin e gjakut nga një venë në
  AIDS dhe sifilisi.
 • Tri herë në muaj të kalojë në shqyrtim proctologist.

 • 3-6 muaj

 • Për pjesën e përparme të barkut
  kravatë dyshek me ujë.
 • Nëse fustan - jo
  e zgjidhni, dhe pyalte mbi këpucë.
 • Sleep - edhe me një dyshek.
  Si-si! Në anën!
 • Mos harroni të pini pilula gjumi në mëngjes!


 • Por, para se të shkojnë për të punuar
  - A litër ujë.
 • Në të njëjtën natë, pini një litër ujë dhe mo-chehonnoho.
 • Në leshi pambuku hundë shkruaj - kështu që ajror kaluar, por do të
  odysh dritë-ka. Qeth veshin vazhdimisht.
 • Është e vështirë për të marrë frymë?
  Hedh cha-jo - disa ndihmë.
 • Shko në klinikë dhe kthimin e gjakut nga një venë. Si në lidhje me këtë? SIDA
  dhe B-Phyllis. Pa marrë parasysh se çfarë ju kanë kaluar tashmë.
 • Tri herë në kalimtarët muaj
  Rishikimi i proctologist.
  Dyshek jo të lirshme.

 • 6-9 muaj

 • Çdo mëngjes, të marrë
  kodrina karrige dhe tjerr për 10 minuta. Kur pajisja Vestibo-polar përgjithmonë
  refuzon të bashkëpunojë me ju - të marrë dhe soby Wright për të punuar. Oh, ju
  pompa? Sochuv-stvu, ajo do të kalojë.

 • Dyshek fryj
  të fortë.
 • Pini një diuretik, dhe
  në punë, pini një gotë ujë çdo orë.
 • Mundohuni të mos lënë vendin e punës shumë shpesh.
 • Të jetë i gëzuar dhe ra-efikasitetit gjatë gjithë
  Çfarë punë-ditore. Nëse keni sukses shumë i lehtë - Rritja e përditshme tuaj
  Doza e pilula gjumi.
 • Rritja dhe peshë
  çanta e rërës që ju lidhin këmbët; do t'i tani 2
  paund secili.
 • Në mbrëmje, dyshek nuk odv'yazuyuchy, lo-zhites në
  shtrat dhe të jetë një dashnor i frikshëm!
 • Nëse ju mendoni se gruaja e tij u shfaq në njerëzit e tjerë - të jetë
  snisho-ditelnoho.
 • Paguajnë gruan tuaj më VRE-Mena dhe vëmendje.


  Paramendoni - pas të gjitha, ajo shumë e vështirë!
 • Shko në klinikë dhe kthimin e gjakut nga një venë.
  Si në lidhje me këtë? Megjithatë në të njëjtën - AIDS dhe sifilizin.
 • Tri herë në muaj të kalojë në shqyrtim proctologist.
  Sigurisht, një futon që në fjalë?
 • Në punë nuk do të luajë, është si
  e pamundur ...

  Ju mund
  fshirë origjinën dyshek tuaj.