Kriza e rinisë moralit


 • Kriza Family
 • Në futjen e programeve të arsimit të seksit në
 • Nuk është një mënyrë

 • Kriza Family

  60 vjet më parë mjeku i cili shqyrtoi gratë ruse e trafikuara në Gjermani ka shkruar: "Rusia nuk mund të fitojë deri moralit të tillë të popullit, më shumë se 90% e pacientëve që kam femra nga 15 në 20 vjet - një e virgjër." Kjo deklaratë na kujton se dëlirësia nuk është një relike, dhe një faktor i rëndësishëm në sigurinë kombëtare.

  Psikiatër i njohur fëmijë Kozlovskaja GV jep një shembull që tregon nivelin aktual të "edukimit" seksual, solli në absurd: një vajzë 5 vjet e vjetër ishte vendosur në klinikë që nga përpoq të josh të gjithë rreth pa dallim, i edukimit të prindërve.

  Përndryshe ajo ishte e shëndetshme. Si rezultat i trajtimit afatgjatë u arrit vetëm se në prani të mjekëve fëmijës sillen mirë.

  Shpesh, kriza shpirtëror dhe moral i shoqërisë sonë, përfshirë të rinjtë, ne jemi në formë të një fatkeqësie natyrore ose në çmimin e pakontrolluar e pashmangshme ne duhet të paguajnë për hyrje të "civilizuar" komunitetin botëror.
  A është e vërtetë? Ajo që ne po shihen arsyet për këtë?

  Shpërfillin ligjet shpirtërore - një gjë e rrezikshme. Për të parafrazoj FM Dostojevski mund të thotë: "Nëse asgjë festë, atëherë çdo gjë është e lejuar."

  Imitim i verbër i Perëndimit, të lënë pas dore parimet e tyre kombëtare, një kulturë që ka qenë gjithmonë një dëlirë, heroike dhe patriotike.


  Një ish-anëtar i shërbimeve të Inteligjencës britanike John Coleman në librin e tij "Komiteti i 300" ka shkruar: "Kush do të mohonte se rritja e madhe e përdorimit të drogës ... tronditëse rritje të numrit të aborteve .. miratimi i hapur e homoseksualëve dhe lezbikeve për të mbrojtur" të drejtat "janë më të pranuar dhe më shumë ligje plagë e tmerrshme e AIDS që goditi qytetin tonë, kolaps i plotë i sistemit tonë arsimor, një rritje të frikshme të numrit të shkurorëzimeve, norma e vrasjes, e tmerrshme dhe mosbesimi një tjetër botë, vrasje satanike serial, zhdukja e mijëra fëmijëve të vegjël të rrëmbyer në rrugët e devijuarit seksuale; obva%
  D0? pornografia, e ndjekur nga "lejen" në TV -. që atëherë mohuar se vendi ynë është në krizë, të cilat ne nuk përpiqemi për të rezistuar dhe të largohet prej të cilëve "  Filozofia imponuar e hedonizmit ("Pull i shijshëm", "nuk është ajo - një përgjigje") për të cilin kuptimi i jetës është kënaqësi në të gjitha shpenzimet.

  Si rezultat i gjithë kësaj - krizën e familjes. Ky është një fenomen global, siç dëshmohet nga Kongresi Botëror të Familjeve të rezolutës, e cila u mbajt në Pragë në 1997 dhe shtrihet në Gjenevë në 1999: "Ne e njohim praninë e një krize të thellë botërore, duke rezultuar në rënie në shumë vende si familja e parë e social institucionet dhe si garantuesi më i madh i prosperitetit dhe ruajtjen e vlerave morale. Në shumë vende demokratike, të revolucionit kulturor, materializmit dhe imoralitetit seksual shkaktuar shkatërrimin dhe diskredituar vlerat morale, duke ndihmuar kështu për të krijuar kompanitë Hedonichna.

  Cili marrëdhëniet jashtëmartesore, tradhtia bashkëshortore dhe të çojë divorc të aborteve të përhapura, lindjeve të paligjshme në mesin e adoleshentëve dhe të rritet numri i nënave - nënave të vetme.
  Në futjen e programeve të arsimit të seksit në

  Aplikime seks "Arsimi" - origjina më holandez ose Suedisht - nga vendet ku sodomitskoho martesat, përdorimi i drogave "të lehta" dhe eutanazisë kanë qenë gjatë normë.

  Gazetari amerikan Paul Lauer, duke folur në XVIII-të Kongresit Ndërkombëtar mbi çështjet e familjes tha: "Vendi juaj, i çliruar nga komunizmi, është bërë një skllav në asgjë - kjo është shumë më keq se komunizmi, rob i Revolucionit Amerikan.

  Që revolucion që filloi në 60-të dhe ishte një gabim i madh. Ne amerikanët janë ende duke u përpjekur për të shitur atë për pjesën tjetër të botës. Ne jemi të zhgënjyer në të, por ne shpresojmë për të bërë atë. "

  Çfarë pasojat në vendin tonë mund të çojë dhe tashmë drejton këtë sexy «dorës së dytë» mund të shihni rezultatet e "edukimit" seksual:

 • Në SHBA, më shumë se një e katërta e popullsisë së rritur të infektuar me sëmundje të transmetueshme seksualisht. Amerika vendet fitimtarë quhet AIDS. Ndërsa numri i këtyre sëmundjeve, krime seksuale arrij në SHBA në Rusi shumë herë. Në SHBA, një numër të madh të shtatzanitë në adoleshencë dhe të aborteve.

  Në Suedi. Ku seksi "Arsimi është bërë edhe më intensive, norma më e lartë e vetëvrasjeve. Në Shtetet e Bashkuara, pas futjes së seksit "arsimit numri i shtatzanitë në adoleshencë është rritur me 2 herë, dhe gjithashtu numrin e aborteve. Në Shtetet e Bashkuara të AIDS çdo 15 minuta një person vdes. Numri i adoleshentëve të infektuar me HIV dyfishohet çdo 14 muaj. Çdo 13 sekonda një adoleshent i infektuar me ndonjë sëmundje veneriane. Në biznes pornografisë së fëmijëve në Shtetet e Bashkuara çdo vit tërhoqi 600,000 fëmijë të moshës 3 deri 18 vjet.
 • Një nga fushatës senatorët quajtur seksual "sqarim" "katastrofën më të shtrenjtë Amerikës në shekullin e 20-të."
 • Në vitin 1996, Kongresi miratoi një "reformë sociale" që shpall: "Martesa - themelet e një shoqërie të begatë.

  Mbështetur atësinë dhe amësinë - bazat e edukimit dhe zhvillimit të fëmijëve të suksesshëm ". Financimi shtetëror i "arsimit" seksual ishte ndërprerë, dhe që nga viti 1997 në këtë vend është zbatuar programin "dëlirësisë në marrëdhëniet paramartesor", realizimi i të cilave është të akorduara çdo vit 50 milion. Dollarë. Shtetet me numrin më të ulët të aborteve dhe lindjeve të paligjshme janë çmime të konsiderueshme nga shteti.
 • Rinj konvertuar në turmë nizkoorganizovannyh, të privuar nga çdo lloji kishte udhëzim shpirtëror dhe moral.

  Përkrahësit e seksit "edukimit" si një argument të shfarosjes në favor të saj është përdorur shpesh referencë për "gateway" që mund të shkaktojë adoleshentëve injorant dëme të mëdha informative nëse jo Lumen në kohë rriturit kompetente.

  Megjithatë, informacioni i marrë nga të rriturit shumë më keq "gateway". Çdo fëmijë e kupton se aty e tij "shkolluar" "djem ose vajza të këqija". Por i organizuar dhe studim pseudoscientific i "zonave" dhe "pos" çon në faktin se adoleshenti humb aftësinë e tij për të pastruar dashurinë e parë, oduhotvoryayuschey ardhmen e tërë e jetës së tij. Dhe kjo paaftësi për dashuri shpesh ankohen për të rinjtë të cilët ishin shkolla "edukata seksuale".
  Nuk është një mënyrë

  Kjo "edukim" vetëm përforcon krizën shpirtërore dhe demografike në vend, është propagandë antysimeynyh dhe si luftuar një zjarr me vajguri. Sjellja e tij shkel disa pjesë të legjislacionit që nga Kushtetutës dhe duke i dhënë fund me ligjin për reklama.

  Sjellje shkatërruese seksuale si varësia e drogës dhe ka pasoja më pak të ardhur keq për të individit, familjes dhe shtetit.

  Ka mënyra të efektshme për të zgjidhur probleme të tilla si shtatzënisë adoleshente, seksi paramartesor, sëmundjet seksualisht të transmetueshme, familjet me një prind. Ata testuar për shekuj me radhë. Fëmijët duhet të rriten në kuadrin e traditave kombëtare dhe fetare në një atmosferë të shëndetshme të lirë nga pornografisë, drogës, karakter fetar. Asgjë por tabu strikte shoqërore dhe fetare kundër marrëdhënieve paramartesor dhe çoroditje seksuale nuk mund të zgjidhë problemin.

  Urdhërimi - a ligje shpirtërore. Ata mund të bëhen të vjetëruara nëse nuk bëhet ligj i vjetëruar i gravitetit.

  Dashuria e flijimit përgjegjës sjell njerëzit së bashku, dhe jo pasioni i mbyllur, nevoja për kënaqësi në mënyrë të pashmangshme t'ua humbë shpirtin dhe trupin, dhe gjithçka që e rrethon.

  Adolf Hitleri ka thënë: "Kush e zotëron të rinjtë - e ardhmja." Nëse ne nuk mendojmë rreth është kush është duke u përpjekur që të ketë të rinjtë tanë - ne të mund të qëndroni pa një të ardhme.

  Ideja Kombëtare duhet të jetë restaurimi i familjes tradicionale, edukimi i të rinjve në vlerat më të larta shpirtërore. Kjo ide mund të bashkojë të gjitha forcat të shëndetshme të shoqërisë, pa marrë parasysh përkatësinë etnike dhe fetare.

  Informacion nga neni Eugene Popichenko "Shpirtërore - krizë moral në të rinjtë."