Drop këtë absurditet pse adoleshencë përdorin marihuanë


 • Kjo më ndihmon për lehtësimin e stresit
 • Kjo e bën më rozkutishe
 • Unë do të hedh kur të doni
 • Alkooli apo duhani, ju konsumojnë më keq!

  Gjithnjë e më shumë adoleshentë e përdorin marihuanën dhe droga të tjera të buta.

  Në 2005 50.3% e adoleshentëve deri në 17 kanë provuar marihuanën të paktën një herë (kundër 45,5% në 2000).

  Shumica e të rinjve mendojnë se bari është plotësisht i parrezikshëm, por në fakt ajo mund të çojë në pasoja të pakthyeshme. Më shumë se të tjerët të ekspozuar ndaj ndikimit të rinjve të rrezikshme mësuar për të fshehur emocionet e tyre dhe injorojnë problemet e tyre.

  Pse adoleshentët përdorin marihuanë?

  Kjo më ndihmon për lehtësimin e stresit

  Kjo është një thirrje për ndihmë. Marijuana ka larguar me problemet reale psikologjike.

  Fundi i ri do t'i japë vetes një erë apo aksidentalisht mbetur në dhomë prindërit prapanicë tregojnë se fëmija i tyre ka nevojë për kujdes të veçantë dhe vëmendje nga ana e tyre. Përdorimi i drogës është i lidhur zakonisht me vështirësi të jetës. Sjellja e për t'u dukur fëmijë ndonjëherë grindet me prindërit e saj, fyerjet dhe skandale duhet të bëjë të rriturit mendojnë seriozisht.

  Kjo e bën më rozkutishe

  Ndalimi Marijuana heq dhe ndihmon "të marrë nga predha e tyre."

  Ndjenjë të lumtur, relaksim, euforia e duhanit drogë si të rinjtë.


  Në këtë rast, prindërit e vështirë të mendoj fëmijën dëmshëm zakon.

  Kjo deklaratë mund të mohojë faktin se relaksim dhe lumturia nuk të zgjasë gjatë. Në doza të larta, drogës provokon edhe më shumë izolim dhe të komunikojnë vetëm me llojin e tyre.

  Unë do të hedh kur të doni

  Në përgjithësi, marihuana nuk shkakton një varësi të tillë të fortë, të tilla si alkooli apo heroina. Megjithatë, ne duhet të i kushtoj vëmendje të se si fëmija merr barin. Ka një ndryshim të madh nëse ai pi duhan kosyachok gjatë një parti apo çdo ditë pas zgjohen, dora e tij duke arritur për një cigare isha i vogël

  Problemet përqëndruar, ulur vizion, aktivitetin e ngadaltë të trurit, eksitim konstant - kjo është ajo që mund të kërcënojnë përdorimin e rregullt të marihuanës.

  Drogës është e papajtueshme me veprimtarinë intelektuale apo sport. Teen larg nga klasa dhe miqësi të çon vetëm për njerëzit që kanë bërë të njëjtën zgjedhje. Nëse fëmija juaj është në këtë situatë, flisni me të, të përpiqen për të bindur atë që të caktojë një datë të saktë kur ai lë pyes veten vlerësojnë sjelljen dhe gjendjen e tyre. Le të sigurojë aspektet pozitive dhe negative të marihuanë pirja e duhanit.

  Alkooli apo duhani, ju konsumojnë më keq!

  Ai ju hodhi një urdhër të tillë? Asnjë ndryshim në rolet është që ju keni për të kujtuar atij të ndalimit, dhe jo anasjelltas. Nëse kjo prohulyuye klasa në shkollë, hodhi sport, nuk është për të mësuar, kështu që marihuana është për kërcënim të saj të ardhshëm reale.

  Bisedoni me adoleshentët duhet atë ajo nuk shkëputur që të ketë për të justifikuar sytë e tij.

  Informacion nga neni Catherine Afonin "Hidhe këtë absurditet!" Si të flasim me adoleshentët rreth drogës? ".