Vizioni dhe zbulimit të përkryer


 • Si për të mbrojtur fëmijën tuaj shikimi për të ndihmuar atë të përballen me stresin dhe shkollë mbingarkesës?
 • Çfarë do të ndihmojë fëmijën të mbrojtur vizionin dhe mbështetur performancën mendore?

 • Si për të mbrojtur fëmijën tuaj shikimi për të ndihmuar atë të përballen me stresin dhe shkollë mbingarkesës?

  Këto pyetje të bëjnë për të gjithë prindërit, sidomos prindërit e fëmijëve të shkollave. Intensifikimi i procesit arsimor, duke rritur kohëzgjatjen e seancave të trajnimit, si dhe reduktimin konsekuent në aktivitetin fizik, të ushqyerit e dobët - të gjithë këta faktorë ndikojnë negativisht në shëndetin e fëmijëve dhe adoleshentëve. Jo çdo rinj, trupat në rritje mund të përballen me stresin tillë.

  Rezultati mund të zhvillojnë vizionin e paqartë, ul performancën, lodhje.

  Çfarë do të ndihmojë fëmijën të mbrojtur vizionin dhe mbështetur performancën mendore?

  Është e rëndësishme që gjatë periudhave të stresit intensiv mendor fëmija ka marrë në sasi të mjaftueshme substanca të tilla aktive që mund të mbështesin pamje dhe aktivitet mendor, për të promovuar normalizimin e sistemit nervor. Këto substanca përfshijnë ekstrakt boronicë, disa vitamina, omega-3 acide yndyrore polyunsaturated (omega-3 PUFA).

  Si rezultat, studime të shumta treguar se marrja e një numri të mjaftueshëm të Omega-3 PUFA përmirëson punën, mësimin më të mirë, rritjen gjithëpërfshirëse dhe të zhvillimit.


  Boronicë ekstrakt për shumë dekada është përdorur me sukses për të marrë kujdesin e vizionit. Standardizimin teknologji moderne Boronicë ekstrakt për ruajtjen dhe saktë dozen numrit të kërkuar të substancave aktive në çdo kapsulë. Kombinimi i këtyre substancave kontribuon në mbrojtjen e mbështetjen e fëmijës dhe aktivitetit mendor në peshë të rëndë e shkollës.

  Omega-3 PUFA kanë një ndikim të rëndësishëm pozitiv në zhvillimin mendor të fëmijës dhe të funksionit vizuale, siç është e "blloqe ndërtimi" për indet e trurit, retinë dhe indit nervor. Omega-3 PUFA baza e membranave qelizore, duke iu ofruar atyre me pėrshkueshmėrisė të nevojshme.

  Mungesa jetëgjatë nga këto acide mund të çojë në IQ më të ulët dhe kapaciteteve adaptive të fëmijës. Mungesa jetëgjatë nga këto acide mund të çojë në IQ më të ulët dhe kapaciteteve adaptive të fëmijës. Prandaj, është e rëndësishme që të i kushtoj vëmendje të deficitit në kohë rimbushje të acideve yndyrore polyunsaturated në trup duke marrë komplekset Omega-3 PUFA , dhe përmes dietë racionale.

  Boronicë ekstrakt stimulon prodhimin e pigment vizuale e retinë - rhodopsin dhe në këtë mënyrë përmirëson funksionin vizuale.

  Kompleks i antioksidantë - vitamina E dhe D ndihmon në mbrojtjen e indeve të syve dhe trurit nga efektet negative të radikalëve të lirë.

  Duke vepruar në kombinim, ekstrakt boronicë, omega-3 acide yndyrore polyunsaturated, vitamina E dhe D të ndihmojë për të mbrojtur sytë tuaj nga lodhja dhe të reduktuar mprehtësi vizuale, zhvillimin intelektual, të kuptuarit e duhur të informacionit dhe të ndihmojnë për të trajtuar stresin.

  ® Excellence Striks - asistent i shkëlqyer në trajnim!

  Krijuar Kompleksi specialistë danez ® Excellence Striks si fëmijë, si është në dispozicion si një kapsula chewable me një shije të këndshme, të naftës pa erë peshk. Falë përbërjes ekuilibruar ® Excellence Striks të ndihmojë fëmijën të kujdeset për vizionin, për të përballuar stresin intensive mendore gjatë shkollës.


  Udhëzime për përdorim: fëmijë nga 6 vjet DO17 1-2 kapsula në ditë me ushqim.
  Kohëzgjatja e pritjes: 1-3 muaj.
  Para se të aplikoni janë të inkurajuar që të konsultoheni me mjekun tuaj.