Nga lumenjtë rrjedhin të qumështit
Në ditët e sotme, mungesa e qumështit të gjirit të nënave të reja ishte mjaft normale, të gjitha problemet e zakonshme - të tilla si prishjen e dhëmbëve apo mbipeshë. Situatë ku një fëmijë i mungon qumështit të gjirit, është perceptuar normat mundësi: bëj atë që bëni ju, mjedis të dobët, kequshqyerja ... Por edhe gjyshet tona të mungesës së qumështit të vështirë se të vijnë të gjithë!

Konsulent të dhënit gji menjëherë ju rekomandojmë që shpesh vënë fëmijën në gji. Ky rekomandim është absolutisht e vërtetë, sepse vetëm gjiri stimulon prodhimin e Hormoni - një hormon përgjegjës për qumësht. Por në të gjitha rastet, disa prykladan shpeshta të mjaftueshme për të ngritur prodhimin e qumeshtit?

Praktika tregon se kjo nuk është gjithmonë duke punuar. Le të përballen me atë, janë faktorë të rëndësishëm që ndikojnë në prodhimin e qumeshtit të nënës, dhe se si ne mund të ndihmojnë veten e tyre për të vendosur dhënien e gjirit për kënaqësinë e përgjithshme.

 • Duhet të përdorin fëmijën në gji me kërkesën e tij të vërtetë e rëndësishme. Në fund të fundit, trupi fëmijë merr një sinjal të nevojës për qumësht. Me aktiv gjiri nëna ime e bëri mjaft Hormoni hormon dhe qumësht që vjen aq kohë fëmijën si të nevojshme. Ushqyerit veçanërisht e rëndësishme natë.
 • Së bashku me praninë e qumështit të gjirit për të ushqyerit e suksesit është e mirë shumë e rëndësishme fluturimi i tij.


  Thjesht vënë, qumështi duhet të jetë e lehtë për të ndjekur dhe nuk ngecë në gjëndër. Permiresimi rrjedha ndihmon pije të nxehtë dhe një të drejtë të nxehtë dush para se të ushqyerit, terapi fizike, masazh të veçantë, qafën dhe zonën e qafës, gjë që përmirëson gjakut dhe limfatike rrjedhën.
 • Mos harroni për rëndësinë e nënës të ushqyerit dhe sasi normale të gjumit. Fle me një fëmijë - jo një utopi, është e mjaftueshme për të marrë atë në gjoksin e saj të natës dhe gjumi gjatë ditës zgjedhur orët kur fle natën ende dështuar.
 • Pika e katërt shumë e rëndësishme që nëna ime shpesh neglizhohet - shëndetin e përgjithshëm dhe të imunizuar

  ITET që pas lindjes mund të jetë e nuk ka në krye! Një grua që nuk është shëruar nga lindjen e fëmijës, e cila e ka përkeqësuar sëmundjeve kronike, vetëm në raste të rralla mund të jetë me sukses të ushqyerit nënën. Trupi i saj është thjesht ka forca mbi laktacionit! Pas shtatzënisë dhe lindjes - një peshë të rëndë, të krahasueshme me një operacioni të madh, pasi që kërkon një periudhë të gjatë të rimëkëmbjes. Dhe është në këtë periudhë të rimëkëmbjes pas lindjes mund dhe duhet të ndihmojë vetveten.
 • Që ne të ushqyer fëmijën tuaj, ju mund të përdorni vetëm e natyrshme, të sigurt për drogë e saj. Për fat të mirë, natyra ka marrë kujdesin e saj shumë kohë para shfaqjes së farmakologjisë klinike.

  Ka një numër i adaptogens natyrore origjinës që ndihmojnë të bëni periudha e rimëkëmbjes është më e shkurtër dhe më e lehtë. Një nga adaptogens më të mira natyrore është pelte mbretërore bletë - apilak.

  Gjëra të çuditshme, përbërja e tij është e ngjashme me femra apilak Colostrum - një gjëndra sekrete e bletëve punëtore, e cila është përgatitur si ushqim për larvat e të ardhmen e mitrës. Mitër - një anëtar kyç i komunitetit bee, e ardhmja e tufë, dhe për rritjen e bletëve mitrës preferojnë më mirë. Apilak përmban 10 vitamina, duke përfshirë e tërë grupit B, 5 mineraleve gamë të gjerë të elementeve gjurmë, 23 aminoacidet, duke përfshirë thelbësor, dhe një shumë të substancave biologjikisht aktive.

  Përbërja e tij është studiuar me 95% dhe është i pashoq. Por shkencëtarët ende besojnë se apilak unik efekti është në 5% të anëtarëve të cilët nuk kanë dorëzuar ende shkenca

  Pelte mbretërore ka në disa fronte në të njëjtën kohë:

 • Tonet e trupit si një e tërë, butësisht stimulon qendrat nervore, duke e bërë botën të duket më pozitive;
 • Merr një marramendje të vazhdueshme, përmirëson gjendjen shpirtërore;
 • Ndihmon në lehtësimin e spazma vaskulare, përmirëson qarkullimin e gjakut;
 • Ai përmirëson oreksin, durim, aktivizon imunitetin e vet;
 • Ajo ka anti-inflamator, antibacterial dhe efektin antiviral;
 • Mungesa me vitamina, minerale, elementët gjurmë dhe aminoacidet.
 • Çfarë kjo është veçanërisht e vërtetë për fëmijë në gji?

  Me sa duket, të gjithë së bashku! Pranimi apilak ndihmuar të përballen me simptomat e dëshpëruar pas lindjes dhe largon efektet e mungesës së gjumit; përmirëson gjendjen shpirtërore; Nëna mbron kundër infeksioneve dhe viruseve. Falenderim të veçantë për veprimin e tij antispasmodic dhe përmirëson qarkullimin e gjakut, kjo e bën atë në mënyrë efektive apilak mungesën e qumështit. Zgjerimi i ducts qumësht çojnë në fluksin aktive të qumështit në kancerit dhe përmirëson ndjeshëm rrjedhjen e saj, sepse qumështi kanalet nënshtrohen të njëjtave ligje fiziologjike, dhe enët e gjakut.

  Pelte Royal është aq efekt pozitiv në laktacion, jo në njoftim kjo është e pamundur.

  Përgatitjet e sasisë së qumështit në fëmijë në gji kanë treguar se marrja e "apilak Hrindeks" për 2 javë mund të përmirësojë prodhimin e qumeshtit 1,5 herë në krahasim me tjetrën do të thotë Laktohon. Në 3-4 ditë të shumës së qumështit që fëmija sucks në rritje të një të gjirit në 30-60 ml, dhe në raste të veçanta - deri në 120 ml. Përveç kësaj, të përmirësuar cilësinë e jetës mom, humor e saj, shëndetin e përgjithshëm, imunitetit jospecifik.

  Ju lehtë mund të shihni këtë në qoftë se ju keni një palë të "nënës fëmijën" ekziston një problem i mungesës së qumështit. Pritje të dyfishtë apilak në ditë për dy javë do të ju ndihmojë të përballen pa humbje.

  Duke marrë "Hrindeks apilak" kujtohet vetëm tre rregulla të thjeshta:

 • nuk ka nevojë për të marrë ilaçe për natën për shkak të veprimit të saj tonik;
 • "Apilak Hrindeks" duhet të shpërndajë nën gjuhë, nuk gëlltitje, duke siguruar kështu efikasitetin maksimal të përdorimit;
 • duhet të jetë veçanërisht i vëmendshëm për lëkurën e foshnjës, nëse dikush në
  juaj takohen familje alergji.
 • "Apilak Hrindeks" ju dëshiron një gji të këndshme dhe të lehtë!