Aborti humbura


 • Çfarë është humbur abortin?
 • Shkaqet e abortit të humbura
 • Diagnoza e abortit humbura

 • Çfarë është humbur abortin?

  Aborti ikur - një spontan
  ndërprerja e fetusit vërehet zakonisht në fillim
  dhe eshte e lidhur me sëmundje të ndryshme të nënës ose tjetrin
  karakteristikat individuale të organizmit. Ky fenomen, sipas
  hulumtim statistikor i plotëson probabilitetin e përafërt 1 deri në 6.

  Besohet se faktorët kryesor për abortin e humbura,
  Kjo është për të ndaluar zhvillimin e embrionit, gjithashtu kontribuojnë në shfaqjen
  abort.


  Shkaqet e abortit të humbura:

 • anomalitë gjenetike;
 • sëmundjet inflamatore dhe neoplastike te sistemit urogjenital;
 • sëmundjet infektive, sëmundjet seksualisht të transmetueshme;
 • hipoplazise gjenital;
 • manipulimet intrauterine;
 • Sistemi kardiovaskular;
 • çrregullime hormonale;
 • stresi nervor, stresi kronik;
 • mbingarkesë fizike;
 • mosha mbi 40 vjeç;
 • pirja e duhanit;
 • abuzimi me alkoolin, etj
 • Të gjithë këta faktorë mund të jetë shkaku i abortit humbur, është e nevojshme për të zbuluar shtatzëninë nga

  për të kryer trajtimin në kohë dhe kështu të shmangur
  për pasoja serioze, që ndikojnë embrionin.

  Prandaj,
  rekomanduar që të konsultoheni me një specialist dhe ushtrimi
  të gjithë e nevojshme parandaluese, diagnostikuese dhe terapeutike
  Masat e para konceptimit, promovimin shtatzëni normale
  fëmijë. Përndryshe, rreziku i tillë
  komplikime të tilla si anomalitë fetale ose vdekja.

  I ngrirë
  Shtatzënia është zakonisht më shpesh në tremujorin e parë
  por ka raste ku zhvillimi embrion ndalur e më shumë
  fazat e mëvonshme. Kjo sigurisht që do të shpjegojë


  nevoja për konsultime të rregullta me një gjinekolog në mënyrë që të
  monitorojnë statusin e nënës dhe fëmijën e saj të palindur.

  Përveç kësaj, gratë duhet të jenë të vëmendshëm për të, madje edhe diktim drita duhet të jetë një shkak qasje të jashtëzakonshme të një mjeku. Nëse kjo është data më vonë e përfundimit të fetusit tregon mungesën e nxitje.


  Diagnoza e abortit humbura

  Kabineti është detajet e mundshme gjinekolog
  Ekzaminimi dhe me saktësi të përcaktuar statusin aktual të pacientit
  përmes studimit Përdorimi ovaniya ultratinguj e testeve hormonale të gjakut dhe
  etj Këto metoda të vlerësuar madhësinë e mitrës dhe në nivel

  hormonet në gjak për një afat të përcaktuar nga prania
  Shkalla e fetusit zemër, etj

  Në varësi të individit
  karakteristikat e organizmit dhe faktorë të tjerë të caktuar për të efektshme
  Rasti i veçantë i trajtimit që përfshin zgjedhjen e drogës
  terapi, kirurgji.

  Nëse keni humbur abortin, si rregull, nuk ka asnjë problem me
  ngjizje më vonë, megjithatë kjo dukuri kërkon
  provim i detyrueshëm për të identifikuar dhe për të eleminuar profesional
  Arsyet.

  Konceptimi plan më i mirë jo më herët se gjashtë muaj - për të siguruar që masat e nevojshme korrigjuese.

  Është e rëndësishme të mbani mend se kujdes më të mirë shëndetësor për nënën dhe palindur saj

  Fëmija një përgatitje e plotë për shtatzëninë dhe sistematik
  konsultimi me një specialist.