Klinika për femra dhe obyednayut maternitetiSipas kreut të Departamentit të Shëndetësisë kapitalit Leonid Pechatnikova, gabimisht, se një grua duhet të ndodhin gjatë shtatzënisë, si një mjek, dhe të mbajnë me pjesëmarrjen e të tjera, që ajo nuk e ka idenë më të vogël. "Perspektiva e botës janë njohur institucionin mjekësor, duke kombinuar shërbimet stacionare dhe punishte barnash në spital", - tha ai.

Për të siguruar mbështetje ligjore për gjendjen e grave, ju duhet të përgjigjet për të gjithë periudhën e shtatzënisë dhe pas lindjes vëzhgimi kryer një strukturë. Tani kjo ndodh se problemet shëndetësore që kanë dalë në maternitet fajësohet për kujdes me cilësi të varfër para lindjes dhe klinika antenatal mohon, duke thënë se ka dërguar mbajnë plotësisht i shëndetshëm shtatzënë.

Do të thotë se klinika antenatal dhe lindjes të bashkuar jo vetëm funksionale, por edhe administrative dhe obstetrit, shikuar gratë shtatzëna në krye të detyrës në spitale. Leonid Pechatnykov shpreson se këto masa reformuese dorëzoi përgjegjësinë për çdo gjë që ndodh me një grua të veçantë, vetëm një mjek i cili është jo vetëm një teoricien i procesit gjenerues, por mos harroni se si realiteti i punës.