Para miratimit të


 • Marrë një vendim rreth miratimit
 • Si për t'u përgatitur për një hap të përgjegjshme
 • Marrë një vendim rreth miratimit

  Ka pasur raste kur njerëzit nëpërmjet adoptimit
  duke u përpjekur për të zgjidhur problemet e tyre, pohojnë apo të ikur nga
  mërzitje. Disa drejtuar për adoptim, duke shpresuar që të bëhet "Joneses"
  të sigurojë për veten e tyre në moshën e vjetër apo edhe të përmirësuar strehimin e tyre
  pozicion. Por fëmijë - një personalitet, ai nuk mund të jetë
  një mjet për të zgjidhur problemet apo psikologjike apo fizike. Zgjidh
  problemet e tyre në kurriz të pamoralshme. Adoptimi i fëmijës në familje mund
  vetëm të jetë reciprokisht e dobishme dhe duhet gjithmonë të diktuar

  dëshirë për të ndihmuar një fëmijë të privuar nga kujdesi prindëror.

  Shpesh thuhet se një fëmijë do të ndihmojë
  rivendosur familjen kalbur. Kjo është një mit. Një mjedis të ngrohtë familjar,
  bashkëshortët Gatishmëria për të mbështetur njëri-tjetrin në momente të vështira apo jo
  faktorët më të rëndësishëm për adoptim të suksesshëm, sepse me fëmijën tuaj
  Familja nuk do të vetëm gëzim, por ka ngarkesë të konsiderueshme -
  ankth dhe mjerim, morale dhe fizike aktivitetet, çfarë prindërit
  duhet të jenë të përgatitur.


  Shpesh prindërit të cilët kanë përjetuar humbje, besoj se marrja
  mund të zëvendësojë fëmijën të vdekur. Kaq të çuditshme vjen keq, por ajo nuk është. Gjithkush
  fëmijë - është një tjetër personalitet unik dhe nuk mund të përsëritet


  Kush apo plotësisht ose pjesërisht. Në këtë situatë, ju duhet të prisni
  disa kohë për të mbijetuar humbjen, perebolet kuptojnë atë
  do të jetë një tjetër fëmijë, një tjetër jetë.

  Mbani në mend se shteti është përgjegjës për tuaj
  vendimet, dhe nuk ka gjasa për t'u marrë me problemet tuaja në të ardhmen.
  Legjislacioni nuk ofron strehim, nuk ka
  Përfitime të veçanta për prindërit adoptues dhe fëmijët e adoptuar dhe ju keni
  vetëm të mbështetet në veten e tyre.

  Mos veproni skoropalytelno ndërsa nën ndikimin e
  shihet në fëmijët jetimore, vetëm nga keqardhja. Një llogaritje e matur nuk bën
  lënduar. Mendoni për mundësitë e shëndetin e tyre për të ardhmen e

  dikush që do të mbështesë ju në një kohë të vështirë, dhe ju do të
  përballen me strehim dhe problemet financiare. A nuk ndërhyjnë
  imagjinoni se çfarë ju do të bëni në rast të shkurorëzimit, i mundshëm
  të identifikuar sëmundje serioze, dukuri e papritur e fëmijës
  të afërmit e tij. Do mjaft fleksibile gjatë viteve për të mbështetur
  Perceptimi adoleshent i interesave të tyre dhe rrethi i veçantë social.

  Nëse ju tashmë keni një fëmijë, është e rëndësishme për të kuptuar dhe madje
  pjesë. Bëni atë aleati juaj, me kujdes dëgjoni atë
  opinion, ajo është sikur jo më shumë se të drejtë vote. Përpiqem
  zgjidh shumicën e problemeve të tyre të para, jo pas miratimit.

  Suksesi varet nga vullneti i adoptimit të fëmijës si ai është, me
  saj avantazhet, disavantazhet, karakter, sfond checkered dhe e drejtë
  të veten. Ne kemi nevojë për të zhvilluar mirë se natyra mishëruar në çdo
  fëmijë, nuk përpjekje për të luftuar tipare negative.

  Si për t'u përgatitur për një hap të përgjegjshme

  Fëmijë të duash për atë që ai është, jo i saktë
  sjellje, fytyra e bukur, veprat e mira dhe talentet. Dashuri
  të gjithë duhet të jenë të lirë nga të gjitha llojet e vlerësimeve.

  Të vlerësojë gatishmërinë e tyre për të plotësuar në mënyrë adekuate tradicional
  dyshimi i të tjerëve, dhe nganjëherë dhe refuzimi, paragjykojnë fqinjët.
  Të jetë i sigurt që të konsultoheni me të dashurit tuaj dhe të mësojnë se si ata

  referohen vendimin tuaj. Është e rëndësishme për të mbështetur këtë ide.

  Mendoni se nëse ju mund të merrni karakteristikat personale të fëmijës.
  Ju do të përballen me ambiciet e tyre, në qoftë se fëmija nuk mund të mësojnë
  të gjitha rregullat tuaja dhe përshtatur jetën shpejt se kanë formuar
  mënyrë? Do të jetë në gjendje të heqë dorë nga dëshira për të menjëherë të ri dhe
  e bëjnë atë një "fëmijë normal"?

  Nuk mund të regjistrohen në disa aspekte negative, nuk "ngjit" për detajet, duke ia atribuar gjene probleme në zhvillim, dhe
  të kapërcyer frikën e tyre, pa i dhënë në për opinionin publik?

  Përgjigjet e këtyre pyetjeve do të ju jap besimin apo korrektësinë

  vendim, ose, anasjelltas, për të ndihmuar atë në kohë
  refuzojnë. Askush nuk ju dënoj nëse refuzoni, ndjenja
  ende nuk i përgatitur plotësisht për këtë hap. Por shumë do të jetë i dënuar në qoftë se ju nuk e bëni
  do të jetë në gjendje për të qëndruar në këtë tokë moral të lartë.

  Ju lutem, të lutem të të gjitha, mendoj se për një mijë
  milion herë para se të adoptuar një fëmijë. Fëmija e dikujt tjetër,
  thjeshtri / thjeshtër apo ... Kjo është vetëm tani kam kuptuar se të gjitha këto "vështirësi burokratike" me mbledhjen e dokumenteve dhe në përgjithësi për procesin
  Miratimi i justifikuar.

  Ju nuk kanë idenë se çfarë, në qoftë se pastaj "prindërit" të refuzuar
  i fëmijëve të adoptuar ... sepse ata "trashëgimisë" dhe "gjenet"

  sepse "ata nuk e shohin si ne ..." "Për shkak se ai nuk dëshiron të
  (Mëso të jetë i sjellshëm, më respektojnë, më duan, të jetë normal
  fëmijë ...) "... dhe më në fund më parë (!), se martesa nuk është formuar. Ju
  di se divorci ne kemi sot, dhe
  i prekur prej saj, sidomos fëmijët, sidomos fëmijët miratuar.
  Nëse kjo ishte miratimi njerk / njerkë, këta fëmijë menjëherë humbasin
  të babait, në qoftë se miratimi ishte dy burra, fëmijë të humbur
  çdo gjë. Familja Raspavshyesya nuk duan një fëmijë ... dhe më shumë ata
  doni të merrni shpëtoj prej tij, në qoftë se një bashkëshort (zakonisht - një grua)
  lënë pa mbështetje financiare të një tjetër, thjesht nuk mund

  të mbështetur fëmijën financiarisht.

  Ju lutem, merrni parasysh mundësitë për jetën tuaj në rast të shkurorëzimit,
  Mendoni të gjitha version i zi, të cilat vetëm mund të imagjinojmë
  pastaj mendoj përsëri, dhe pastaj - akt.

  Dhe unë shpresoj se unë kurrë nuk keni për të parë sytë e fëmijëve
  të cilët nuk pranuan të kthehen në shtëpi, sepse ata "nuk vijnë" ... edhe pse,
  natyrisht, është e nevojshme.

  Informacion nga artikullin "Para se të miratojë ...".