Lejla Fëmijët të cilët janë pjesë 2


 • Picasso apo Don Corleone?
 • Gjenomit gjë?
 • Teflon dhe asnjė pans
 • Napoleon markës
 • Specialist Argumenti
 • Fëmijët Problem
 • Shkencëtarët Argumenti

 • Picasso apo Don Corleone?

  Psikologët
  argumentojnë se fëmijët "vjollcë" mund të rritet dhe të shkëlqyer
  artistët dhe gangsterë brutale, shkencëtarët çmendur dhe të lehtë
  kaloj kufijtë e sens të përbashkët. Lejla frikë nga asgjë. Në
  arritur qëllimin e tyre, ata nuk do të ndalemi në asgjë. Ata nuk bëjnë
  nuk ka kufizime, nuk ka autoritet. Ata janë bërë nga një brumë të veçantë!  Rusia nuk ka koncept të caktuar të arsimit dhe trajnimit
  Fëmijët Lejla.
  Në SHBA dhe Kanada për disa vjet, atje janë të veçantë

  qendrat, të cilat zbulojnë vjollcë. Ata krijuan shkollën e veçantë. Në Izrael
  Problemet vjollcë mbikëqyr qeverinë.

  Në Francë, të rinjtë
  IQ sipër 130 mund të shkojnë për të studiuar në çdo Universitetin prestigjioz,
  shpenzim publik. Në Moskë takimi i parë mbi Lejla
  mbajtur në fjalën vjeshtë 2006 ajo zier në thelb poshtë për faktin se
  vjollcë duhet të bëni diçka.

  - Koncept
  Edukimi i fëmijëve është thelbësor - i sigurt psikolog Irene
  Hriaznova - sepse ajo nuk është e qartë cilin ne mund të rritet si rezultat i kësaj.


  Në vitet e fundit, SHBA filloi të i kushtoj vëmendje të trazirave të shpeshta
  Studentët të cilët me qëllim të vendosur veten e tyre për të tjerët.


  E tyre
  shpejtë për të thirrur "fëmijët me anomalitë mendore."
  Rebelët ishin trajtuar me substanca psikotrope. Por pastaj kaloi
  studim dhe ka gjetur se këta fëmijë kanë inteligjencë shumë të lartë dhe
  aftësi të pazgjidhura.

  Sot ajo është e njohur
  të gjithë ata fëmijë që qëlloi me shokët e tij në SHBA dhe
  Shkollat ​​japoneze ishin në mesin e vjollcë.


  Gjenomit gjë?

  -
  Parashikuese faktor i fëmijëve vjollcë mesatare sot
  është 130, ndërsa më parë kjo shifër ishte vetëm një
  njeri në dhjetë mijë, - tha Irina Gryaznov. - Të dy hemisferat
  Truri i fëmijëve vjollcë zhvilluar në mënyrë të barabartë që hapet

  atyre mundësi të mëdha. Përfaqësuesit Imuniteti e kësaj race shumë
  më të përsosur se ajo e njerëzve të zakonshëm. Ka raste kur "vjollcë"
  vetë bebe ... shërimit të SIDA.

  Varg
  valët elektromagnetike që burojnë nga vjollcë trupit, tri herë
  person mesatar. Gjenetistët besoj se të gjithë materies në gjenomit. I ri
  etniciteti i ndryshëm nga ne kodin e tyre gjenetik. Molekula e ADN-së përmban
  a 64 kodoneve. Në vjollcë vënë 35 ose më shumë kodoneve - njësi
  Informacioni gjenetik të koduara në molekulën e ADN-së. Në njerëzit normalë
  me 20 kodoneve. Natyrisht, "fjetur" codon 44 e 64 - a
  rezervë.

  Dhe në qoftë se ata "zgjohen" burrë gjen cilësi të reja.


  Teflon dhe asnjė pans

  Në Francë, vjollcë fëmijë të quajtur "Teflon" sepse ata nuk rrinë në rregullat e pranuara të sjelljes.

  Nga
  Fakti që trupi i ndonjë personi rrethon padukshme për shell sy -
  aura, shumë shkencëtarë tani pajtohen. Por atmosferë vjollcë para
  në ndërtimin e njerëzimit nuk ishte. Një tjetër ishte iris dhe sytë
  "Reja" fëmijë - ajo ka një formë të pazakontë yjet. Prandaj,
  Ju mund të flasim për të gjithë "koloni" fëmijë vjollcë.

  Vendosmëri
  "Indigo Children" erdhi në psikologëve përdorim me një dorë të lehta amerikan Nancy
  Ann Tepp, i cili shkroi në 1982

  Libri "Si të ngjyra ndihmon për të më mirë
  kuptoj jetën tuaj. " Duke e përshkruar aurën e njerëzve për shkak të ngjyrës, ajo së pari
  tërhoqi vëmendjen për pajtueshmërinë e saj me një të njeriut të caktuar
  temperamentin. Në përgjakshëm atmosferë - e kuqe, e melankolik - blu, në
  flegmatik - e bardhë, kolerik - verdhë. Tani fëmijët janë të lindur me
  aura violet vjollcë ngjyrë.

  Llullaq
  kanë një dhuratë e lindur e shërimit dhe në mënyrë aktive përdorin atë ndonjëherë
  duke e ditur atë. Ata mund të lexojnë njerëzit e tjerë si një hapur
  libër, shpejt dhe në heshtje neutralizoj njoftim të tillë, madje shumë
  përpjekje mbuluar për të manipuluar ato.


  Napoleon markës


  fshat i largët i Osetisë së Veriut kohët e fundit mori ogur e vet -
  6-vjeçari George Hinchahov mësuesit me grevat e tri shkollave ku është
  të mësuarit, aftësinë për llogari matematikore të Gjuhësisë dhe
  kujtesës mahnitshme. Ky fëmijë vjollcë që jetojnë në fshat Zmeyskaya. Ai
  lehtë zgjidh problemet komplekse matematike, lexuar "serioze"
  gazetat, reciton poezi nga klasikët e zemrës. Prindërit mbartnin Gjergjit
  Vladikavkaz, fëmijët e talentuar të shkollës "intelekt".

  Dhe
  Shkolla e mendimit të fortë në. Zelenograd, e cila mëson geeks, një
  "Fëmijët purple" 10-vjeçar i përgatitur një traktat në të cilin push dhe

  pluhur kritikoi politikën e Napoleon Bonaparte.


  1991 në MVTU tyre. Bauman u miratua pa ekzaminimin e djaloshit 12-vjeçar
  nga qyteti Rubtsovskaya Altai, emri i të cilit ishte shumë e pazakontë.:
  Ernesto Sanchez Eugene Shayda. Më vonë ai u bë autor i disa
  Shpikjet zgjuar. Ogur më i ri ishte 10 vjet
  Savely Kosenko. Djali gjithashtu u bë një student MVTU ato. Bauman.
  Savely dy vjet kam lexuar shkurtimisht shtatë - ishte në program
  kompjuter në shtëpi. Studenti i jashtëm dhënë provimin për 5 klasa. Në 10 vjet,
  Savely shkroi një tekst për fizikën. Dhe në dhjetë vjet dhe dy muaj Savely
  Kosenko shkoi në kolegj, mori në Librin Gines të Rekordeve.

  Institucion
  Savely përfundoi në 16 vjet. Kam studiuar të riu në dy fakultete.


  Specialist Argumenti

  Irina Gryaznov, psikolog:

  -
  Si për të përcaktuar nëse fëmija juaj është vjollcë? Kjo është karakteristika
  "Fëmijët Purple": ata janë këmbëngulës dhe i vendosur. Ata janë të mahnitshme
  intuitë, ata mund të bëjnë vendime të drejta. Lejla i pavarur dhe
  krenar edhe në situata poshtëruese për veten e tyre. Ata janë të aftë për zemërim dhe
  mizori sikur ngecur mbi një mur të pakapërcyeshme
  indiferenca. Disa e kuptojnë gjuhën e bimëve vjollcë dhe zogjve. Dhe peshku si
  Ngjyrë trëndafili Hussaini i Kazanit.


  Fëmijët Problem


  Fëmijët pazakontë shpesh kanë vështirësi në shkollë, sepse ata

  kategorikisht kundërshtojnë metodat autoritare të mësimdhënies. Lejla shpesh
  dëgjoni mësuesin e tij. Ata shpesh flokët auditory
  ose ushqim vizuale.


  Shkencëtarët Argumenti

  Hulumtuesit
  këshilluar në mënyrë unanime për të sjellë geeks në kushte spartan.
  Nuk është rastësi në më elite në botën e shkollës - kolegj "Eaton" në
  UK - kushte shumë të vështira spartan e qëndrimit.

  Lexoni fillim

  Diskutoni komunitetin