Kopshti i fëmijëve dhe të këqijat


 • Katër argumentet dhe kundërshtim
 • Nga kopshti është më mirë të presë


 • Katër argumentet dhe kundërshtim

  Në stafin e kopshtit janë bashkëmoshatarët.
  3-4 vjet fëmija ka një nevojë për të komunikuar jo vetëm me
  prindërit, por edhe fëmijët. Përfitimet e këtij komunikimi është i madh. Me fëmijët
  mund të jenë të barabartë, të gjejnë miq në forcat dhe inteligjencën. Vetëm
  i kolegët, fëmijët mësojnë për të fituar dhe të humbur në një panair
  luftuar: për të rritur duke luajtur me një fëmijë, i ekspozuar gjithmonë, dhe fëmija është
  ndjenjë.

  Për të luajtur rritur rënë dakord, në vend prylestytysya atë ose
  kapërcyer whining e tij. Kolegët duhet të jetë në gjendje të ofrojnë një lojë interesante,

  në përputhje me rregullat për të dhënë. Së fundi, në shoqërinë e fëmijëve të tjerë vetëm
  fun.

  Por ka dobësi. Kush
  tha miqtë janë vetëm në kopshtin e fëmijëve? Me moshatarët mund
  takohen në shesh lojërash, në vizatim rrethit, vallëzimi ...
  Sigurisht, në këtë rast fëmija do të komunikojnë më pak, por ju mund të
  i bie atij miq me rrethin tuaj të familjes dhe ai do të sjellë me
  kopshtit fjalë të turpshme.

  Në kopshtin e fëmijëve nuk ka nënë. Kjo
  mund të përfitojnë prishur, dhe vetëm më vonë fëmijët. Ata
  duhet të kuptojnë se jo të gjithë do të përmbushë dëshirat e tyre, ata nuk do të gjithë
  admirojnë.

  Por ka dobësi.


  Shkëputje
  me nënën e saj dhe në shtëpi për ditë - një stres të madh. Fëmijëria kryer në
  familjes, i jep një ndjenjë të sigurisë për jetën. Përveç duke i dhënë
  fëmijë në kopshtin e fëmijëve në moshë të re, ju jeni mjaft e mundshme për të definuar
  fati i nipërve të tyre. Disa psikologë besojnë se ajo që ne
  disa breza të grave u rrit nga "pesë ditë" dhe "ekipin e zgjeruar"
  dobësuar ndjenjën e tyre të amësisë, dhe tani edukimi i fëmijës së tyre
  jashtë familjes ata besojnë vetëm i vërtetë.

  Në kopshtin e fëmijëve mësuesit janë.
  komunikimin me fëmijën e tyre të mësojnë për të dëgjuar dhe për të kuptuar kërkesat nuk janë të
  vetëm prindërit, por të rriturit të tjera. Kjo është një përgatitje e mirë për në shkollë.

  Por ka dobësi. Edukator
  nuk mund të jetë më i mirë. Gjithashtu, në qoftë se ju doni fëmijën tuaj
  adoptuar vlerat tuaja dhe opinion mbi jetën, nuk nxitojnë për të nxitur zogth
  slot.

  Kopsht është i përgatitur për shkollë. Muzikor
  punonjës të angazhuar me ta kënduar dhe hedhur valle, një kohë të dedikuar
  modelimit dhe vizatim. Shumë kopshte kanë një terapist fjalim. Fëmijët më të vjetër
  Grupet e të mësojnë për të lexuar dhe numërimin.

  Por ka dobësi. Praktikë
  tregon se shkollat ​​në intervistën e parë klasa prestigjioze më mirë
  janë fëmijë të cilët janë të përgatitur në shtëpi. Ata kanë zhvilluar gjuhë më mirë më të pasur
  fjalor - ata komunikojnë më shumë me të rriturit.

  "Home"
  Fëmijët zakonisht më të mirë të lexojnë, shkruajnë dhe numërimin. Dhe për të luajtur muzikë dhe
  Shkolla pikturë aty zhvillimi i hershëm, studiot krijuese dhe klube.

  Çfarë është më e rëndësishme - plus ose minus kopsht - të vendosë për veten tuaj. As
  Mos harroni se sot është një zgjedhje që ju mund të jepni fëmijën për kopshtin e fëmijëve në 3 vjet
  por ju mund të në 5 kopsht mund të jetë komunal ose privat. Shiko për një
  Formula për një fëmijëri të lumtur!


  Nga kopshti është më mirë të presë

 • Në fëmijët alergjike ndaj ushqimeve të zakonshme (p.sh.,
  qumësht ose gruri), si edhe pupla dhe ushqim të thatë për Akuariumi
  peshk. Jo vetëm është se në shumë kopshte janë qoshet gjallë,

  dhe një menu të veçantë i përgatitur atë askush nuk do. Në alergji të veçanta
  përgjigje imune ndaj infeksioneve virale. Në trupin e tyre të ftohtë
  prodhon antitrupa më pak mbrojtëse, kështu që nuk ka qëndrueshëm
  imunizuar për të vuajtur një virus. Përveç kësaj për sëmundje ata
  prodhuar antitrupa "alergjike", të cilat rrisin më tej
  reaksione alergjike. Në kopsht, fëmija nuk vjen nga sëmundja.
 • Kec vetëm sëmurë shpesh. Para se të shkoni në kopsht, ne duhet të kuptojmë arsyet për ftohjet e tij të vazhdueshme.
 • Tepër fëmijë në ankth, nëna ime nuk do të le një hap të vetëm, frikë nga të huajt
  Popullore errësira nuk e duan një të tillë është në dhomë. Domosdo
  konsultohuni me një psikolog.

 • Fëmija tashmë kishte një përvojë negative të ndarjes nga familja, ishte në spital, me përvojë divorc prindëror, vdekja e një të dashur.