Fëmijët me autizëm në një pritje në psikologut


 • Hyperactivity = autizmi?
 • A është e mundur për të bërë pa pilula?
 • Ushqimi për fëmijë autistic
 • Si për të ndihmuar fëmijën tuaj të kapërcyer frikën e njerëzve të bardhë?

 • Hyperactivity = autizmi?


  Në tre vjet, djali i tij u shfaq probleme të sjelljes - hyperactivity. Psikiatër diagnostikuar me autizëm. Unë nuk e kuptoj se çfarë është marrëdhënia midis këtyre dy koncepteve? Fëmija në mua pa dhimbje, të zhvilluara mirë, ndoshta mjeku ishte e gabuar?

  - Sjellja e një fëmije me autizëm nganjëherë mund nga pamja e jashtme ngjajnë sjelljen e fëmijës hiperaktiv, por kjo është vetëm ngjashmëri imagjinar, si shkelje të aktivitetit dhe vëmendje në këto raste kanë një natyrë të ndryshme; dy çrregullime të ndryshme.

  Ekspozimin diagnozë autizmi, mjeku tërheq vëmendjen për të gjitha pjesët e saj, kryesisht në karakteristikat e komunikimit dhe ndërveprimit me fëmijën e jashtme botërore, si dhe llojeve të veçanta të mbrojtjes që janë prodhuar në autizëm. Problemet me fëmijë me autizm duken shumë më herët, por më i dukshëm janë me të vërtetë tre vjet.


  A është e mundur për të bërë pa pilula?

  Vajza duke u trajtuar për tableta autizmi dhe pilula bëjë jo nuk mund?

  - Autizmi - kjo nuk është një sëmundje që mund të trajtohen me medikamente të cilat, të shtrembëruara dhe të ndryshme nga lloji fëmijët e tjerë të zhvillimit.
  Një psikiatër i emëruar nga droga të ndikojnë disa simptoma, të tilla si çrregullime të sjelljes, ankthi, etj


  Rusia ka dy mbështetësit dhe kundërshtarët e trajtimit mjekësor në këtë rast. Në praktikë botërore, për shembull, fëmijët me autizëm është e përshkruar ilaçe vetëm kur shprehet në mënyrë të qartë ankth, frikë, dhe agresionin në samoahresiyi.

  Çdo mjekim është shumë individuale dhe duhet të mbahet nën mbikëqyrje mjekësore, por që nuk do të përshkruhen medikamente për vajzën tuaj, ju duhet të kuptoni se suksesi varet kryesisht nga ju dhe ekspertët (psikologë, terapistë të të folurit), të cilët janë vazhdimisht korrigjimin dhe të trajnimit të vajzave. Nëse ky lloj i ndihmës me kusht që ju nuk bëni, ju mund të konsultoni një spital i qytetit fëmijëve klinik mendor dhe në qendrat rajonale, arsim korrektues dhe zhvillimit.


  Ushqimi për fëmijë autistic

  A është e vërtetë se në qoftë se një fëmijë - autistic, atëherë ai ka nevojë për ndonjë ushqim të veçantë, ushqim?

  - Një fëmijë me autizëm shpesh formuar zakone të hahet. Për shembull, ai mund të hani disa kos ose janë vetëm patate, prerë në shirita, hidhni ndonjë tjetër. Në mungesë të problemeve enzimë ndihmon tretjen e ushqimit dhe probleme të përgjithshme, kjo është për shkak të stereotipeve, të cilat në këtë fëmijë është shumë e vështirë për të kapërcyer frikën e të gjitha të reja, duke përfshirë edhe për shijet e reja. Si raportet e dietë, "mjekësor" Autizmi dhe reklamohen kohët e fundit në internet, për të autizmit si të tilla ato janë të parëndësishme.


  Si për të ndihmuar fëmijën tuaj të kapërcyer frikën e njerëzve në të bardhë

  Fëmija im vuan nga autizmi, të tmerruar nga mjekët dhe në përgjithësi çdo objektet mjekësore!

  - Si frika e mjekëve dhe institucionet mjekësore, fëmija mund të luajë me mjekun. Vetëm me fëmijën autizm duhet të jetë dyfish i kujdesshëm dhe i zoti dhe për të shkuar përpara ngadalë, duke ulur gradualisht shkallën e ankthit, së pari në lidhje me elementet individuale - shiringë lodër, një pallto të bardhë.

  Ajo gjithmonë duhet të përgatisë atë për vizitën në klinikë për të folur për atë që do të jetë bërë testin, udhëtime studimore, etj

  Ndoshta hera e parë që ju të merrni për të hajat vetëm, mos e humbni shpresën, herën tjetër tashmë të merrni në brendësi. Shumë e rëndësishme është paqja juaj e mendjes dhe besimin.

  Informacion nga artikullin "pa një recetë."