Dy në një rast në të cilin binjakët janë të lindur


 • Gjenet vendosë gjithçka!
 • Ne bëjmë veten?

 • Gjithashtu kam kërkuar. Mendova se fëmijët duhet të jetë gjithmonë
  e të dy gjinive, dhe kjo është mjaft e do të ishte ideale: se ata ishin në
  Unë menjëherë "vendosur". Kjo është, binjakët, ose (edhe pije freskuese!)
  binjakët.

  Por ajo rezulton të krijojë të tilla një mrekulli është larg
  jo të gjithë prindërit. Fakti është se në qoftë se konceptim
  e seksit dhe ka disa metoda, orarin e lindjes
  binjakët ose binjakët natyrisht - pothuajse e pamundur.

  Për shembull,
  në mënyrë që të dalë jashtë binjakët (binjakët dvoyaytsevye), ju keni nevojë për të
  që të dy i pjekur dhe zaplidnylysya dy vezë. Në natyrë këtë

  jashtëzakonisht të rralla. Një përjashtim është opsioni i dytë kur
  një vezë pllenohet nga dy spermës (siç është në
  Zgjedhjet presidenciale - zakonisht fiton vetëm një kandidat).

  Dhe
  që kanë lindur binjakët identik (fëmijët, njësoj)
  nevojshme se veza e fekonduar në një fazë shumë të hershme të
  Dr. dembel ndarë në dy organizmave të ndara me absolutisht identike
  material gjenetik.

  Shkaqet e kësaj shkence të procesit
  ende nuk përcaktohet për shkak të kompleksitetit të biokimike
  Mekanizmat që rregullojnë ndarjen e qelizave.


  Gjenet vendosë gjithçka!

  Megjithatë,
  duket e probabilitetit (por nuk garantojnë të plotë), konceptim natyrore


  binjakët kanë familje që e kanë parë këtë
  tendencë, kryesisht nëpërmjet linjës femërore.

  Dhe kjo
  Unë kam qenë shumë i inkurajuar nga informacioni. Fakti që nëna ime para Parë
  lindja ishte shtatzënë me binjakë, por, për fat të keq, nuk shtatzënia
  ruhet. Dhe ndoshta ajo do të jetë dy për mua! Dhe edhe babai im - një
  me binjakët: ata janë xhaxhai im "ulur" në një stomak dhe lindur në
  një ditë, por ajo nuk është e ngjashme me njëri tjetrin jashtë. Pra,
  duke pasur parasysh prirjen e nënës sime dhe gjyshja para lindjes së binjakëve -
  shanset e mia për të marrë një "kit" rritje.

  Vetëm natyra nuk është aq e
  Easy. Në kodin gjenetik ka edhe nuanca e veta.

  Vlera të mëdha
  nje kombinim i gjeneve dy partnere (homogjeniteti i përbërjes tyre) dhe
  Modelet e trashëgimisë vërejtura në një brez apo dy,
  dhe shpesh, lateral degët e familjes (kushërinjtë e vazhdimësisë
  dhe motrat). Në kombinim më të favorshme të këtyre faktorëve
  mundësia e të paturit e binjakëve është vetëm 50%. Nëse hormoneve
  trashëgim më të vogël ose më i dobët, probabiliteti i lindjes së binjakëve
  reduktuar në 10,5%. Psikologjikisht ndikojnë këtë proces tërësisht
  e pamundur.


  Ne bëjmë veten?

  Nëse ka një pjesë të madhe
  uroj, ne artificialisht mund të planifikojë lindjet. Atje
  Një opsion i tillë kur mundësia e shumta

  Shtatzënia sipër. Kjo është e mundur kur stimulim ovulacionit
  Trajtimi i infertilitetit tek gratë kur gratë i emëruar i veçantë
  droga që stimulojnë rritjen e vezë gjëndër këputje, etj


  një situatë e tillë si ajo zgjohet në trup dhe mund të "japin" menjëherë
  disa vezë. Sigurisht, gjithçka varet nga dozë të vetme
  drogës. Por në këtë mënyrë të stimulojë ky proces është jashtëzakonisht i rrezikshëm.

  Së pari,
  mbidozë (hiperstimuluese) shumë shpesh Brushes
  gjakderdhje ovarian. Pick dozë të drogës dhe të emërojë
  të monitorojë trajtimin vetëm duhet të specialistit.

  Së dyti,
  në qoftë se ajo nuk e di në lidhje me shtatzëninë dhe vendos, pa

  konsultoheni me mjekun për të marrë këto barna, ajo ekspozon një pjesë të madhe
  Rreziku tashmë konceptuar fëmijën, si në këtë rast, efekti i tillë
  medikamente mund të ndikojë më tej zhvillimin e tij seksual. Dhe
  si grua tërësisht të shëndetshme, këto barna mund shpesh
  të shkaktojë një rritje të mprehtë në ovarian, dhimbja e tyre, të rrisin
  temperaturë, rritja dhe këputje e kist.

  Kur artificial
  Fekondimi probabiliteti i ngjizjes dhe lindjes së binjakëve është më
  më sipër. Në fakt, përveç emërimit të barnave stimulues, mjek në mënyrë specifike
  duke u përpjekur që të rritet sa më shumë vezë të kenë ato
  "Prozapas." Arsyet për risigurim të tillë shumë: jo çdo vezë

  Ora pamundësi "kapur", jo secili prej tyre do të mbijetojnë në kushte laboratorike, mund
  nuk ndodh fekondimi, embrioni nuk ka gjithmonë mbijeton.
  Sepse mitra është prezantuar disa vezë pllenohet. Nga
  Grua Fakultativ mbetet embrionin e saj apo ndonjë gjë.

  Nëse
  Ju vetëm pyesin se çfarë shanset tuaj për të lindjeve të shumta,
  parashikojnë lindjen e tyre vetëm do të gjenetist. Ju vetëm duhet të
  të bërë një pemë familjare të paktën nga brezin e katërt në të drejtpërdrejtë
  Linjat dhe linjat kushërinjtë e të afërmit dhe t'i nënshtrohen përshtatshme
  provim. E pra, unë shpresoj se gjenet e mia dhe natyra më ndihmoni
  dëshira ime për të qenë i dy fëmijëve.

  Edhe pse, çfarë është dallimi në: sa
  kanë fëmijë, ata do të jetë i lindur në të njëjtën kohë ose veç e veç dhe çfarë seksi ata
  do? Për fëmijët - është lumturia jonë!