Shkencëtarët kanë gjetur aknet superlekarstvo


Puçrra fytyre dhe pimples - sëmundje nuk është veçanërisht e rrezikshme, por jashtëzakonisht të pakëndshme.
Dhe, për më tepër, shumë e kushtueshme, farmacitë dhe dyqane bukuri
të ofrojë një shumë të mjeteve për të luftuar blemishes ose maskimin, dhe
ne jemi të gatshëm për të shpenzuar çdo shumë për të hequr qafe "pika të zeza".
Por shpejt ne mund të kemi harruar për dhjetra të bubbles
toniko- dhe kremra dhe t'i zëvendësojë me një paketë të pilula.

Këto pilula magjike, ose më mirë, drogë shumë e quajtur SMT
D002, dhe ai u shfaq në barnatore nuk është dje. Ilaçe për një kohë të gjatë
përdoren për trajtimin e sëmundjeve të tjera jo të lidhura me shfaqjen e

puçrra fytyre.

Tani shkencëtarët thonë se kanë gjetur mbresëlënëse
efekt anësor i drogës: kjo redukton sebum (a,
prandaj shans i akneve) nga 70-90%! Për krahasim,
acid retinoik, e cila përdoret shpesh si një mjet
puçrra fytyre, jep rezultate në dy ose edhe tri herë më keq. Dhe përveç kësaj,
shkencëtarët thonë, mund të shkaktojë çrregullime të rënda mendore
"Pacienti".

Nga ana tjetër, një droge të re që farmacistët janë të paketuara në
tabletë, ndërsa nuk treguan anën e kundërt
Efektet. Megjithatë, prodhimi masiv është shumë më - përpara
disa gradë e testeve laboratorike që do të zgjasë të paktën


vit.

Interesante, në të njëjtën mënyrë globale të tregut farmaceutik ka ardhur
mjete të njohura të tilla si Viagra. Pilula e zhvilluara fillimisht
nga prodhuesi si një kurë për sëmundje të zemrës.
Kur gjatë provave klinike të një nga subjektet e vullnetarëve
gjeti një "bukur" efekt anësor i zhvillimit të drogës mbuluar.
Megjithatë, një sipërmarrës i zgjuar vendosur të përdorë këtë
braktisur hapjen dhe lirua tableta në treg.
Megjithatë, jo në
Si ilaçi për zemrës.