Të gjitha të mirë për fëmijët


 • Probiotic veçanërisht për fëmijët nga 3 vjet
 • Bakteret e dobishme
 • Shkaqet dhe manifestimet e dysbiosis
 • Parandalimi i microflora zorrëve
 • New! Për herë të parë në Rusi! Produkti medicinal në mënyrë specifike për fëmijët nga 3 vjeç


 • Probiotic veçanërisht për fëmijët nga 3 vjet

  Fëmijët - e ardhmja jonë. Pa marrë parasysh se sa kjo tingëllon banal, por për prindërit e një fëmije - nëse kjo është një dhe i vetmi në familje, por ende pritur, i preferuar dhe më-më! Për të, prindërit janë të gatshëm për të bërë ndonjë "bëmat". Dhe sigurisht, shëndetin e foshnjës - është një nga dëshirat më të mëdha të çdo prind në çdo vend, kudo në botë. Formimi i shëndetit - është kryesisht një organizatë e të ushqyerit e duhur.

  Nga funksionimin normal të sistemit të tretjes të varet në rritjen dhe zhvillimin e fëmijës dhe të zhvillojnë imunitet. Çfarë është normale varet nga fëmijën traktit gastrointestinal?


  Bakteret e dobishme

  Një nga rregullatorët më të rëndësishme të microflora normale të zorrëve është tretje - një faktor natyror mbrojtur trupin e fëmijës nga infeksionet dhe efektet negative mjedisore.

  Në shumë funksion gut. Kjo mbështetje imunitet në një gjendje të vazhdueshme të "luftuar" gatishmërisë në rast të një pushtimi të armiqve të huaj - të gjitha llojet e baktereve patogjene dhe viruset, dhe të marrin pjesë në tretje të ushqimit, fibra, yndyrë, dhe në sintezën e vitaminës K dhe B vitamina, si dhe ndikimi në procesin e rinovimit të qelizave në zorrë.  Shkaqet dhe manifestimet e dysbiosis

  Ftohjet, duke marrë medikamente të caktuara, të ushqyerit e dobët, ambient të varfër dhe madje të shkojë në një qytet tjetër apo vend me ndryshimin e ujit, klimës dhe zakonet e ushqimit mund të çojë në mungesë ekuilibri e florës zorrëve, dysbiosis te fëmijët dhe shfaqjen konsekuent të çrregullimeve të zorrëve, diarre ose kapsllëk, dispepsi, siklet i alergjive, imunitet të ulët.


  Parandalimi i microflora zorrëve

  Por nuk janë mjete universale që ndihmojnë të shpejt të merren me dysbiosis dhe mbështetjen e sistemit imunitar. Ata janë quajtur probiotics - baktereve të mira që mbrojnë sistemin e tretjes së fëmijës, të eliminuar rritje e jashtëzakonshme dhe ajo dështuar.


  New! Për herë të parë në Rusi! Produkti medicinal në mënyrë specifike për fëmijët nga 3 vjeç

  Në pranverën e vitit 2011 në Rusi, një droge të re veçanërisht për fëmijët nga 3 vjet e vjetër - Kids probiotic Bifiform nga kompania daneze "Ferrosan".
  Ajo është mirëstudiuara lacto * - dhe bifidobacteria, dhe vitamina B Ajo përdoret për parandalimin dhe trajtimin dysbiosis, çrregullime gastrointestinale dhe ne trajtimin e alergjive. Release Bifiform Kids në formën e tabletave chewable që janë të lehtë për të marrë fëmijët.

  Para përdorimit, ju duhet të konsultoheni me një specialist.

  Lexo më shumë mbi www.bifiform.ru

  * Më shumë se 400 studime në mbarë botën, J. VanderhoofMD, EM Qugley 2008