Një mënyrë e re e që kanë të bëjnë me varfëri


Ky zbulim britanik
Shkencëtarët kanë hap të rëndë drejt trajtimin e infertilitetit femëror.
Ky zhvillim i përdorur në dy profilin britanik klinikat
cila është trajtimi i infertilitetit. Procedura është si vijon: në
Pacientët janë të indeve ovarian dhe për të mbajtur atë në sa kohë që gruaja
nuk dëshiron të ketë fëmijë.

Kështu, ajo do të lejojë të ardhme
Nënat shtyjë shtatzëninë kohë të pacaktuar. Fëmijët nën të njëjtën gjë
do të ishte e dëshirueshme. Metoda e re, shënon mjekët do të shmangë
Përkeqësimi i shëndetit të grave që mund të lindin kur
Inseminimi artificial konvencionale. Në fazën e parë, sipas një ri

metodologji të bëjë me artroskopike gardh kirurgjisë
mostrat e indeve ovarian.

Hapi tjetër është e ngrirjes
ind ovarian dhe ruajtur atë për aq kohë sa pacienti nuk dëshiron të
të bëhet një nënë. Qelizat pastaj papjekur ovarian përshtatura për
shtet i pjekurisë dhe përdoret për mbarësimit artificial. I ri
metodë nuk do të të mbushur hormonet femërore për
stimulojë procesin e ovulacionit. Pas medikamente hormonale mund
të çojë në raste të rralla, madje edhe vdekje.

Para
një grup i shkencëtarëve gjetur se njerëzit, duke përfshirë shumë në dietën tuaj
ushqime me sheqer, gjë që rrezikon humb serioz shëndetësor për të.Në veçanti, duke përdorur shumë produkte që përmbajnë fruktozë dhe glukozë,
një person mund të fitojnë të infertilitetit dhe madje edhe kancer. Ajo rezulton se
substanca që janë të ëmbël, në gjendje për të rregulluar
hormonet meshkuj dhe femra: estrogjenit dhe testosterone aktiv. Këto
Rezultatet janë marrë nga një studimi të ri.

Si
shfaq, fruktoza dhe glukozë është përpunuar nga të mëlçisë. Kur një person
konsumojnë shumë sheqer, ky organ e kthen atë në lipide.
Sipas shkencëtarëve lipide tepërta zvogëlon
Prodhimi i proteinave SHBG. Ajo globulin, hormon seksi detyrues.
Ai ka një funksion shumë të rëndësishëm në trup, si kontrollet

nivelet e testosteronit dhe estrogjenit në gjak.

Kështu, i mprehtë
globulin për të reduktuar rolin udhëheqës të prodhimit të çrregullimeve hormonale.
Si rezultat, mund të rrisë numrin e hormoneve seksuale në
një fytyre tërheq, infertilitetit, kanceri i mitrës në femra
vezoret polycystic në gratë që janë të trashë. Përveç kësaj, i mprehtë
ndryshim në përmbajtjen e SHBG ndihmon çekuilibër mes grave
dhe hormonet mashkullore. Kështu, rezultatet kjo garë hormonal
të sëmundjeve kardiovaskulare në femra.