Zgjidhni tan tani apo në të ardhmen amësisë
Për shumë prej nesh e verës - kjo nuk është vetëm bregdeti, diell dhe rërë, dhe më shumë
dhe të punojnë në një zyrë të zihet fryma, tape dhe ëndrra pothuajse e pamundur në fund të fjetur.
Megjithatë, pavarësisht nga ngarkesa e punës në punë më të madhe të grave që kërkojnë
duken të freskët, duke i dhënë lëkurës një hije e tan. Dikush është konstante
Solarium vizitor, dhe dikush dëgjon dermatologists këshilla vendos
heqë dorë këqija llambat dhe rrezitje përdor. Ajo do të duket nga krem ​​e zakonshme nuk mund të jetë ndonjë dëm, sepse ai thjesht nuk ka njollë e lëkurës dhe
nuk përbën rrezik për shëndetin. Por kjo nuk është kështu. Si kohët e fundit
Hulumtuesit amerikanë gjetën, dëshirën për të pasur lëkurë tanned mund pastaj

të rezultojë në varfëri.

Fakti që në mjet për rrezitje është "masakër" koktej
e kimikateve në përdorim janë të absorbohet në lëkurë dhe
shkaktojë ndryshime negative në ADN mund të shkaktojnë zhvillimin e kancerit
Tumoret dhe infertilitetit. Shtepi agresor të tilla si dihidroksiaceton,
duke vepruar si përbërës kryesor në ngjyra e lëkurës hije
djegien nga dielli. Reagon me amino acide në lëkurë në rregullt
aplikoni krem ​​grumbullohet në trup dhe përfundimisht fillon "të zezë e tij
punë ", - është shkaku i sëmundjeve të ndryshme, duke përfshirë
kancer, alergji dhe diabet.


Gratë që janë groupies zjarrtë
tanning, ka një rrezik në rritje jo vetëm kurrë të jetë
nënë, por gjasat e fëmijëve të lindur me defekte të lindjes. Përveç kësaj,
një dihidroksiaceton hipotezë mund të shkaktojnë zhvillimin e trashje dhe
Sepse një grua që ëndërronte të lëkurës tanned me tan do të gjeni një shumë të
paund dhe problemet shëndetësore shtesë.

Shkencëtarët besojnë se krem ​​dhe kremra për rrezitje duhet të konsiderohet më i dëmshëm
shëndetin se produktet e tjera kozmetike, si ata janë duke përdorur të gjithë
sipërfaqe trupi rregullisht. Rrezitje Spray përveç kur thithur

përdorin dhe mund të shkaktojnë pneumoni, astma ose emfizemë madje.