Vaksinimi kundër gripit të derrit është vrarë fëmijët e palindurTë dhënat për efektet e vaksinimit janë transferuar në CDC (Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve), por organizata e mohon lidhjen e vaksinimit dhe pasqyrat nevynoshuvanosti dhe zyrtare vazhdon të këmbëngulë se vaksina H1N1 nga asnjë të plagosur.

Sipas CDC, në dimër vjet sezonin 2009/2010 epidemike, gati 50% e të burgosurve shtatzëna në SHBA janë të vaksinuar kundër gripit të derrit. Dhe numrat qartë thonë se numri në rritje i grave shtatzëna vaksinohen vaksinës H1N1 në mënyrë dramatike u rrit numri i aborteve dhe efektet e ndryshme anësore të vaksinimit.

Kjo CDC, nuk duket të paguajnë asnjë vëmendje fakteve, ndërkohë që vazhdon të injorojë statistikat dhe të fshehur nga informacioni furnizuesit vaksinës mbi efektet e vaksinave.

Edhe pasi shifrat janë botuar për herë të tretë, Dr. Marie McCormick, kreu i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale SHBA (HF), vazhduan të argumentojnë se problemet e grave shtatzëna në asnjë mënyrë të lidhur me vaksinimin.

"Këto deklarata false të japë dritën e gjelbër për të vazhduar CDC ngre zërin e popullsisë, duke përfshirë gratë shtatzëna, imunizimin e detyrueshëm në sezonin 2010/2011," - tha Eileen Dannemann, Drejtor i Shoqatës Kombëtare të Grave.

Vaksina është e rekomanduar nga CDC secili këtë sezon, që përmban të njëjtën substancë e që e ka shkaktuar vdekjen e fëmijëve të palindur dimrit të kaluar - komponent H1N1 viral dhe merkurit neurotoxin (thimerosal).


Përveç kësaj, vaksinë e re përmban dy shtamet virale që ka të ngjarë të sjellë dëm të madh për të vaksinuar.