Dhe në qoftë se kjo nuk është një


 • Në disa raste, binjakët janë të lindur
 • Proneness për binjakët konceptim natyrore
 • Artificialisht planifikojë lindjet

 • Në disa raste, binjakët janë të lindur

  Si
  vetëm vajzë e re mendon për fëmijë - ajo vetëm duket të përsosur foto "komplet standard": dy fëmijë, dhe gjithmonë një djalë dhe një vajzë. Gjithashtu kam kërkuar. Mendova se fëmijët duhet të jenë gjithmonë të gjinive të ndryshme, dhe kjo është mjaft të jetë e përsosur: ata m'u shfaq menjëherë "set". Kjo është, binjakët, ose (edhe pije freskuese!) Twins.

  Por ajo rezulton të krijojë të tilla një mrekulli është larg nga të gjithë prindërit. Fakti është se në qoftë se koncepti i seksit dhe ka disa metoda, plani lindjen e binjakeve apo binjakeve natyrisht - pothuajse e pamundur.


  Për shembull, në mënyrë që të dalë jashtë binjakët (binjakët dvoyaytsevye), ju keni nevojë për të dy të pjekur dhe zaplidnylysya dy vezë. Në natyrë, kjo ndodh shumë rrallë. Një përjashtim është opsioni i dytë kur një vezë pllenohet nga dy spermës (kjo është si gjatë zgjedhjeve presidenciale - zakonisht fiton vetëm një kandidat).

  Dhe kështu kanë lindur binjakët identik (fëmijët, njësoj) nevojën për vezë pllenohet në një fazë shumë të hershme i dërrmues ndarë në dy organizmave të ndara me material absolutisht identike gjenetike.

  Shkaqet e procesit të shkencës ende nuk është përcaktuar për shkak të kompleksitetit të mekanizmave biokimike që rregullojnë ndarjen e qelizave.
  Proneness për binjakët konceptim natyrore

  Por kjo rezulton, probabiliteti (por jo garanci të plotë), natyrore
  binjakët konceptues kanë familje që e kanë parë këtë
  tendencë, kryesisht nëpërmjet linjës femërore.

  Dhe ky informacion unë u inkurajuar shumë. Fakti që nëna ime është
  Unë kam lindur ishte shtatzënë me binjakë, por, për fat të keq,
  Shtatzënia nuk është ruajtur. Dhe ndoshta ajo do të jetë dy për mua! Dhe gjithashtu
  Babai im - një nga binjakët, ata janë xhaxhai im "ulur" në një stomak
  dhe lindur në një ditë, por nuk është e ngjashme me njëri tjetrin
  jashtë. Pra, duke pasur prirje e nënës sime dhe gjyshja të
  lindjes së binjakëve - shanset e mia të marrë një "kit" rritje.


  Vetëm natyra nuk është aq e thjeshtë. Në kodin gjenetik ka edhe vet
  nuanca. E rëndësisë së madhe është kombinim i gjeneve të dy partnerët
  (Uniformiteti i përbërjes së tyre) dhe ligjet trashëgimia që
  shihet në një brez apo dy, dhe shpesh në llojin e degëve anësore
  (kushërinjtë Trashëgimia). Nën më i favorshëm
  Kombinimi i këtyre faktorëve, mundësinë e lindjeve të shumta është vetëm
  50%. Nëse hormonet janë trashëgim më të dobët apo më pak, probabiliteti
  Lindja e binjakëve është reduktuar në 10.5%. Psikologjikisht, ky ndikim
  Procesi është absolutisht e pamundur.  Artificialisht planifikojë lindjet

  Nëse ka një dëshirë të fortë, ne mund të planifikojë artificialisht

  të paturit binjakët. Nuk është një opsion i tillë, kur probabiliteti
  dukuri e shtatzënive të shumëfishta mësipërme. Kjo është e mundur kur
  Stimulimi ovulacionit në trajtimin e infertilitetit tek gratë kur gratë
  caktojë barna të veçanta për të stimuluar hendekun rritjes vezë
  gjëndër dhe kështu me radhë. d.

  Në këtë situatë, trupi si ajo zgjohet dhe mund të "japin" menjëherë
  disa vezë. Sigurisht, gjithçka varet nga dozë të vetme
  drogës. Por në këtë mënyrë të stimulojë ky proces është jashtëzakonisht i rrezikshëm.

  Së pari, mbidozë (hiperstimuluese)
  shumë shpesh Ovarian Cysts, gjakderdhje. Pick drogës
  përshkruajnë dozën dhe monitorimin e trajtimit duhet vetëm

  ekspert.
  Ovarian kist - një formacion volumetrike lëngshme, e cila është pjesë e vezoreve, organet e vogla çiftëzohet vendosura në të dyja anët e mitrës, dhe çdo muaj të prodhojnë një vezë. Cysts Ovarian veçanërisht të zakonshme në gratë e moshës riprodhuese. Disa lloje të cysts ovarian janë krejtësisht normale dhe të padëmshme, ata zhduken vetë, pa ndërhyrje dhe trajtim jashtë, por ka cysts parregullt që janë të rrezikshme për shëndetin e grave dhe të ndikojnë në aftësinë e saj për të pasur fëmijë.

  Së dyti, në qoftë se një grua nuk e dini rreth shtatzënisë
  dhe të vendosë vetë, pa u konsultuar me një mjek, të marrë këto

  droga, kjo e vë rrezik më të madh tashmë konceptuar fëmijën, si
  në këtë rast efekti i këtyre barnave mund të vazhdojë
  të ndikojë në zhvillimin e tij seksual. Dhe në një krejtësisht të shëndetshëm
  Femrat shpesh këto barna mund të shkaktojë një rritje të mprehtë
  ovarian, dhimbje e tyre, mangësitë ethe, dhe zhvillimit
  kist.

  Probabiliteti Kur artificial Inseminimi i lindjes dhe konceptimit
  binjakët është edhe më e lartë. Në fakt, përveç stimulimit destinacion
  droga, mjeku në mënyrë specifike duke u përpjekur që të rritet sa më shumë të jetë e mundur
  vezë të ketë "rezervë" e tyre. Arsyet për risigurim të tillë
  shumë: jo çdo vezë herë pamundësi për të "kapur", jo çdo

  Ata mbijetojnë në vitro, nuk mund të ndodhë fertilizimi, nuk
  gjithmonë mbijeton embrion. Sepse mitra është futur disa
  vezë pllenohet. Me kërkesën e gruas të lënë të qetë;
  embrion apo ndonjë gjë.

  Nëse jeni vetëm pyesin se çfarë shanset tuaj për të lindjes
  binjakët parashikojnë lindjeje e tyre vetëm do të gjenetist. Thjesht
  duhet të bëni të paktën origjinë e brezit të katërt në
  linjat e drejtë dhe linjat kushërinj të afërm dhe të shkojnë
  Ekzaminimi i përshtatshëm. E pra, unë shpresoj se gjenet e mia dhe
  Natyra do të më ndihmojë në dëshirën time për të qenë i dy fëmijëve. Megjithatë,
  Dallimi: si do fëmijë të lindur në të njëjtën kohë ose ata

  veç e veç dhe seksi ata janë? Për fëmijët - është lumturia jonë!

  Informacion nga nenet Galina Lonely "Dy në një: në disa raste, binjakët janë të lindur?"