Si për të humbur peshë me biçikletë stërvitje


Shpesh njerëzit nuk mund të përballen me të qenit mbipeshë, kështu që kjo nuk do të ngarkesës trupin tuaj me aktivitet të rregullt fizik të nevojshme për të konsoliduar rezultatet e arritura si rezultat i një nga dietat. Pse po ndodh kjo? Dembelizmi, mungesa e humor ... Jo, është shumë më e lehtë. Në qytetet e mëdha, një person nuk ka një sasi të madhe të kohës së lirë për të vizituar palestër. Si të jetë në këtë rast?

Le të blej shtëpi biçikletë stërvitje dhe të përpiqen për të humbur peshë me të. Por, para se të blejnë dhe fillimi i kursit të quajtur "si për të humbur peshë me biçikletë stërvitje" Unë rekomandoj një ekzaminim mjekësor.

Jo çdo sistemi kardiovaskular është në gjendje të përballojë ngarkesa të tilla. Në veçanti kjo vlen për njerëzit me peshë të tepërt. Gjatë ekzaminimit doktori duhet të përcaktojë se cili do të punojë ritmin e zemrës suaj. Kjo nuk është një trill.

Në klubet e licencuara palestër para mësimeve Sigurisht ky test është tashmë praktikë e zakonshme. Mos harrojmë atë. Përndryshe, biçikletë nuk do të forcojmë zemrën tënde dhe vetëm shkatërrojnë atë.

Rregullat themelore të një biçikletë stërvitje për humbje peshe


Është thënë se biçikletë është një asistent i shkëlqyer në djegien e yndyrë të tepërt. Megjithatë, nuk ka rezultate të mëdha që ju të arritur, në qoftë se ju të angazhohen në rregullisht.

Rezultati më i mirë në klasë në një biçikletë stacionare mund të arrihet vetëm me rutinën e duhur të përditshme.

A nuk duan të humbasin të gjithë peshën e në muajin e parë të klasave në një biçikletë stacionare. Kjo vetëm mund të çojë në shfaqjen e llojeve të ndryshme të problemeve. Në rastin e humbjes së peshës të rekomandojë për të ndjekur fjalën e urtë që ju të shkoni në heshtje, në mënyrë të sigurtë.

Çdo stërvitje duhet të fillojë me një grupe të ngrohtë-up të gjitha të muskujve. Pas prerjes ngarkesën e marrë nga trupi ynë dhe jo muskujt ngrohur mund të çojë në rezultate katastrofike. Si një ushtrim të ngrohtë-up mund të përdoret si organ tilts, squats, duart e rradhës. Çdo seanca individuale duhet të bëhet në prani të lëngshme të nevojshme nga trupi.

Shkuarja në një biçikletë stacionare duhet të shoqërohet me përdorimin aktiv të ujit.

Modelet aktuale të bikes e pajisur me një kompjuter që ka rrjedhën e nevojshëm të mësimeve. Një nga këto kurse është quajtur "humbje yndyrë". Në zemër të këtij kursi janë ngarkesë të gjatë konstante kryer në një nivel impuls të caktuar. Për të marrë efektin, duhet të jetë në një stërvitje në një biçikletë stacionare për të paktën 40 minuta. Bëni stërvitje tuaj të rregullt, dhe pas një kohe ju nuk do të bëni pyetje si për të humbur peshë me biçikletë stërvitje .