Si për të humbur peshë në këmbë


Shpesh dëgjojmë pyetjen: si për të humbur peshë në këmbë ? Dhe me të vërtetë, si? Le të përballen me atë së bashku. Varësisht nga karakteristikat e figura tuaj përcaktuar dhe shumë formën e armëve dhe këmbët. Bazuar në lartësi dhe peshë tashmë personi mund të gjykohet nga plotësinë e gjymtyrë. Në rast se ju vendosni për të humbur peshë në këmbët tuaja, jo në çdo rast nuk mund të ulen në një dietë të rreptë.

Më të mirë për të parë në stërvitje, duke lejuar grupin e punës së muskujve të vendosura në zonat e problemit e këmbëve. Këto aktivitete të thjeshta si vrapim për humbje peshe, duke ecur dhe not për të humbur peshë, të bëjë këmbët i hollë.

Rregullat themelore të humbjes së peshës në këmbë

Rregulli më i rëndësishëm në çështjen e humbjes së peshës në këmbë është se në asnjë rast nuk mund të ata të pompë.


Këmbët e derdhur të duket më me sy të trashë që ju do të zhvillojnë shumë më e fortë se më parë.

Ajo nuk duhet të harrojmë për shtrirë këmbët, e cila ndihmon për të forcuar muskujt, duke shkaktuar ato për të lëvizur. Është e rëndësishme të kujtohet për të ushqyerit e duhur. Nëse ju dëshironi të humbni peshë në këmbët tuaja, është e dëshirueshme që të heqin dorë nga të hahet pas orës gjashtë në mbrëmje. Dhe, sigurisht, bëni ushtrimet. Ndoshta kjo frazë për dikë bëhet një shok, por për të përmbushur pikë yndyrë djegia është e pamundur.

Kjo është për shkak të faktit se në procesin e humbje peshe yndyrë fillon të djegur nga trupi. Pjesa më e madhe yndyrë është shumë pak nga zonat problematike të trupit ku ajo ndodh më.

Çka të bëni nëse ju doni të banish yndyrë nga fusha të veçanta të trupit? Për të këmbëve është e vështirë për të zgjedhur normën e dëshiruar të humbjes së peshës.

Kjo është për shkak të faktit se çdo ushtrime përfshijnë muskujve, e cila gradualisht fillojnë të rriten në vëllim. Pajtohem se këmbët e fryra ne nuk keni nevojë.

Ne kemi një problem krejt tjetër, e cila ka për qëllim reduktimin e hips ?? që kanë mjaft yndyrë trupit. Ndër ushtrimet më efektive për humbje peshe në këmbë vlen të përmendet klasa për hips, i quajtur "vala e këmbë."

Lose Weight në këmbë, flapping

Ky ushtrim ka provuar madhësinë e saj më të mirë të njohur dhe të reduktuar këmbë, nga ana tjetër, forcohet sipërfaqen e tyre prapa.

Ushtrimi për humbje peshe në këmbë duhet të kryhet nën muzikë të këndshme optimiste. Merrni një pozicion, u gjunjëzua në dysheme. Vendi duart në frontin e tij, të ligët ato në dysheme. Përsëri duhet të jetë e sheshtë dhe paralel me dysheme.

/ P

Filloni duke bërë lëvizje të lirë goditje që nuk është e nevojshme të shpjegoj fundin. Një këmbë duhet të përpiqet për të kryer 30 swings. Pastaj nuk është një ndryshim këmbët. Nga ana tjetër, duke e bërë lëvizje poshtë, duke u përpjekur për të bërë më të mollaqe tendosje. Pas këtij ushtrimi duhet të marrë dhe të ecin nëpër dhomë pak.