Si për të ndërtuar klasa palestër


Ne kemi vendosur për të marrë një palestër aktive për të humbur peshë? Perfectly. Zgjedhje e mirë. Për të kohës së kaluar në trajnim, të mbajtur në të mirë të figurës suaj, klasa të organizuara si duhet të kontribuojnë në këtë.

Në ndërtimin e klasave të ju duhet të ndiqni disa këshilla të thjeshta: Së pari, trupi juaj ka për të zgjoheni, sepse për çdo trajnim intensiv merr kohë. Kjo është e nevojshme për të përgatitur enët e zemrës dhe të gjakut të ngarkesës në të ardhmen.

Klasat Orari palestër

Së dyti, çdo palestër janë bërë sistematike. Të paktën tre herë në javë, jo në qoftë se ju me të vërtetë dëshironi të humbni peshë, dhe jo më pak se 45 minuta për të shpenzojnë kohë tretur.


Por nuk e teproj, trajnimi intensiv i saktë nuk duhet të kalojë 60 minuta. Mbi 60 minuta i sëmurë, nëse ju jeni një atlet profesional. Me lloj të veçantë të ushqimit. Le të flasim për mësim.

Si për të ndërtuar klasa palestër

Ajo gjithashtu duhet të jetë sistematik, përndryshe rezultati nuk do të jetë ajo që ju pritet, apo ajo nuk mund të jetë në të gjitha. Megjithatë, në qoftë se ju të ulen në një dietë të ngurtë, palestër dhe të bëjë shtëpinë tuaj të dytë, ju do të humbni peshë gjithsesi, por pse sakrifica të tilla në qoftë se çdo gjë mund të ndodhë shumë më të lehtë dhe më të harmonishme. Pra, le të flasim për mësim të ndërtuar siç duhet.

Ajo duhet të jetë një të ngrohtë-up për të paktën 20 minuta. Ju mund të filloni me perestupannya në drejtime të ndryshme, dhe pastaj gradualisht të rritur ritmin, pastaj gradualisht të zvogëlojë ritmin e kërkuar për të përfunduar dhe ecje intensive stërvitje.

Pas ngrohja deri muskujt tërheq është e rekomanduar për të mbrojtur veten nga lëndimi kur punojnë me ta, dhe pastaj të fillojë pjesën kryesore. Në përpunimin e ka edhe sistemin e vet. Merrni për shumë grupe.

Merrni 4, por Merrni ato tërësisht. Të paktën 3 grupe të çdo muskujve. Kjo është e rëndësishme. Dhe më e rëndësishmja, se në vijim të paktën njëzet seanca, ju duhet të bëni të njëjtën gjë për të paguar vëmendje të njëjtat muskuj.

Rritja e numrit të herë dhe qasjet mund të ndryshojë struktura nuk mund. Ju mund të shtoni, por se sistemi ishte duke punuar parim, këto duhet të jenë shtuar në mëtejshme 20 studime të pandryshuara.

Pas 20 mësime ju mund të marrë 4 grupet e mëposhtme të muskujve. Vetëm atëherë do të humbni peshë, por rezultati juaj do të mbetet për një kohë të gjatë. Pas shtrihen klasa mos harroni të normalizojë funksionin e zemrës. Dhe ju e dini, për të humbur peshë, ju duhet të mos ketë 1,5 orë për t'u angazhuar dhe 02:00 pas klasës.

Duke ndjekur këto sistem të thjeshtë rregullat, dietat strikte mund të shmanget.