Për të pastruar trupin tonë ishte


 • Lodhur e të ngrënit
 • Më pak është më shumë
 • Lëvizje Pastrimi
 • Le trupi marr frymë

 • Fillimi i vjeshtës - një kohë kur shumë janë duke fituar paund shtesë dhe të menduarit në lidhje për të pastruar trupin. Si për të bërë procedurën më efektive?

  Lodhur e të ngrënit

  Psikoterapistët Boris Kalabanya beson se është e nevojshme të mendojmë jo vetëm për pastrim, por për parandalimin e ndotjes.

  - Siç e dini, të pastër, jo ku fshij, por ku nuk bëjnë pjellë. Në mënyrë të ngjashme, shëndetësor - nuk trajtohen ku dhe ku të forcuar trupin. Suksesi më i rëndësishëm - për të jetuar në rastet aktive dhe ushqimin e duhur. Pastaj ndjenja është e mirë, dhe pastrimin e trupit nuk ka nevojë.  Kjo yndyrë akumulon në vjeshtë, fenomen është normale. Ne shkuam të gjithë e natyrës dhe të përpiqet të bëjë substanca furnizimet e ftohtë të energjisë të pasur. Por ajo duhet të jetë brenda kufijve të arsyeshëm.

  Pas vakt nuk duhet të bëj për të fjetur. Nëse kjo ndodh, atëherë ju pereyily. Dhe ne shpesh pas drekës njeri merr lodhur më shumë se punën - kjo është sa duhet të tretet!


  Më pak është më shumë

  Dr. Kalabanya për disa vjet ndjek një dietë të veçantë që ju lejon të jetë në gjendje të mirë.

  Menu për ditë të diçka si kjo:

 • 7,15 - një gotë me ujë të pastër
 • 8,00 - oriz me mish pule ose perime
 • 11.00 - çaj me biskota apo dy mollë apo banane
 • 14,00 - supë mish dhe disa bukë
 • 17,00 - çaj dhe fruta
 • 20,30 - peshk me perime pa bukë
 • 23,30 - djathë ose thartuar pjekur
 • Pra vonë vakt e fundit sepse var ndodh vetëm në 1,30.


  Megjithatë, për çdo organ ka rregullat e veta.
  Më e rëndësishmja - ushqim vjen çdo tre orë, dhe njeriu nuk ndjeni ndonjë siklet nga overeating ose uria.

  Lëvizje Pastrimi

  Një vetëm dietë dhe dietë për të luftuar skorje të mjaftueshme. Çelësi i suksesit - lëvizje. Boris rekomandon përshpejtojë ritmin normal në këmbë. Nëse ju nuk mund të ecin më shumë, atëherë të paktën të shkojnë më të shpejtë. Shmangni ashensor. Dhe dy ose tre herë në javë për 40 - 60 minuta të angazhuar në çdo lloj lëvizje që ju pëlqen. Është e rëndësishme që këtë herë ka mbajtur në trup modalitet të nxehtë.

  - Më të shikoni veten në pasqyrë - mjeku rekomandon Kalabanya.

  - Mundohem të shoh veten më mirë - energjik, i zënë, aktiv, dashamirës. Nëse ekran i errët dhe i zënë - është një tregues se diçka duhet të ndryshojë.
  Le trupi marr frymë

  Por nëse rekomandimet e mësipërme nuk bëhet një mënyrë e jetës, pa pastrimin e trupit nuk mund të bëjë. Sidomos në qoftë se ju jeni mbipeshë. Këta njerëz janë të mëlçisë, gjak, traktin gastrointestinal dhe organet e tjera janë mbingarkesë konstante.

  Për të pastruar veten Boris këshillon. Procedurat efektive pastrimi nuk janë indiferentë ndaj trupit. Për shembull, vetë agjërimi terapeutik është e vështirë dhe duart të paaftë të çon për të peshës komplikime.

  Metodat e pastrimit punën në drejtimin e duhur vetëm nën mbikëqyrjen e profesionistëve. Si në çdo biznes, duhet të ketë një sistem.

  Numri i kurseve të trajtimit të përcaktohet individualisht. Dikush një herë në vit është e mjaftueshme, dikush një herë një e katërta. Dhe, i rëndomtë për të përsëritur rezultatet mund të sigurohet vetëm duke shkuar për të rrezikut minimale e akumulimit të skorjeve.
  Informacion nga neni Elena Smirnova "Mos guxoj trupin!".