Çfarë hasya Yoga


 • Çfarë hasya Yoga?
 • Si është klasë?

 • Çfarë hasya Yoga?

  E tëra filloi kur qyteti ynë u hap seksion hasya yoga!
  Pajtohem, një emër të çuditshëm. Dhe sigurisht, dëshironte më shumë
  të mësojnë atë dhe të përpiqemi çdo gjë për veten tuaj! Gjëja e parë që ka filluar
  Instruktor - deklaroi: "Tani e tutje ne zgjidhjen e problemit jo vetëm
  me një tjetër buzëqeshje, dhe me të qeshura me zë të lartë! "Dhe pika e tërë në një
  fjali.


  Por ne jemi aq të pamësuar me të qeshura me zë të lartë, nuk është një tabu që të
  pahijshme, etj Sigurisht, askush nuk do të qesh me përgjegjës
  takim, por mos harroni se sa kohë ju lejojnë vetes mjaft të qeshur
  përgjithësisht në publik?  Megjithatë, ajo është gjithashtu një fakt i njohur se 10 minuta e të qeshurit të sjellë sa më shumë
  përfitojnë si një litër kos! Por disi ne mendojmë në lidhje me këtë shumë
  jo serioze! Në Perëndim, të tilla si terapi e qeshur e ka fituar gjatë të drejtën
  një qëndrim serioz.

  Në Izrael ka edhe një profesion i tillë
  "Clown Medical", anëtarët e të cilit vijnë për fëmijë
  spital vishen në bluza të bardha dhe të përshtaten komente humor.
  Fëmijët shpëtohen nga frika e sëmundjes, mjekët, spital,
  shërohen më shpejt.
  Por ideja për ta kthyer qeshura e palestër për një kohë të gjatë nuk vijnë për njerëzit
  kokë.

  Rreth 10 vjet më parë në një park në qytetin e Bombei ishte


  veprim i tillë - 5 burra të mbledhur çdo ditë në grup, i tha
  çdo shaka të tjera dhe argëtim qesh, pastaj shpërndanë.
  Pra, një
  prej tyre, Dr. Madan Katari, ishte themeluesi i një drejtimi të ri Yoga - hasya, e cila e përkthyer - buzëqeshje, gëzim qeshura.

  Hasya Yoga përfshin si zakonisht për të gjitha elementet e yoga -
  marrë frymë, shtrihen, dhe një manifestim i shprehjes natyrore
  lumturia e njeriut. Në fund të fundit, e qeshur vetë - më i fuqishëm natyror
  ngarkimit. 1 minutë e qeshur nga zemra na kërkon sa më shumë forcë si
  10 minuta running! Driving një të qeshur, ju mund të trenit dërguar ndryshme
  grupet e muskujve - abdominals, muskujt obliques dhe gjoks.  Vështirësia është se efekti i dëshiruar për shpirtin ka vetëm natyrore, të qeshura nuk simuluar.
  Sa e vështirë unë nuk kishte asnjë trajnim dhe qëndrimet vërtet qesh
  Ndihmuar nga fakti se në fillim të tërë qeshur grup. Nuk është çudi që ata thonë se e qeshur -
  ngjitëse. Dhe ju e dini, palestër mbushur me disa
  aura paimagjinueshme, një ndjenjë se kjo rrjedh
  energji zjarrtë e fun. Edhe ushtrim gjatë
  Pushtimi shkaktoi të qeshura do s'do.

  Pros dukshme. Gjithkush gjithmonë si njerëz që mund të qesh me veten e tyre
  ose mbi situatën e vështirë. Përveç kësaj, e qeshur yoga rrit vetë-respekt,
  dhe përçon një perceptim të lehtë pozitiv të jetës dhe e bën të

  stresostiykym.

  Si është klasë?

  Fillon klasa (pas ushtrimeve tradicionale për frymëmarrje dhe
  shtrihen) për të mirëpritur qeshur - ata të gjithë të shkojnë në një rreth dhe përfaqësojnë
  gëzimi i takimit - përqafim, shtrëngojnë duart ...

  Atëherë maratonë telefon. Duke luajtur flasin për një celular
  çdo anëtar i grupit duhet të fillojë për të qeshur, dhe pastaj të vendosur
  kontakt vizual me një ushtrim partner.

  Dhe ju e dini, ajo ishte shumë e
  shumë për të qeshur, duke kërkuar në sytë e tij dhe të huaj të përsosur
  shikojnë si ai qesh, duke kërkuar në ju ... Ishte e tmerrshme më parë. Unë kam
  më vonë e pyeti mësuesi pse keni nevojë për këtë ushtrim.


  Ajo rezulton se ajo ndihmon të shpëtoj të stresit të vjetër, fajit,
  drojë.

  Ne pastaj hynë në çifte dhe vallëzim, me clenched në mes dhjetor
  Qelizat plumb! Ajo ishte e ndaluar për të humbur topin dhe për të ndihmuar veten e tij me duart e tij! Ne jemi aq të
  qeshin duke plumb sapo ka filluar të dridhem ... Ky ushtrim ndihmon
  të ndjehen personi tjetër, të jetë fleksibël, të punojnë së bashku.

  Pastaj nuk ishte një lojë ushtrim. Të gjitha të paraqiten në imazhe, shkoj
  sallë dhe u përpoq për të qeshur shprehjet e tjera të fytyrës, gjeste. Nëse një person
  ishte i zemëruar, ai filloi të kërcënojë të gjithë gisht dhe njeri asgjë
  por për të ndryshuar drejtësinë durimin me mëshirë! Ky lloj i të menduarit.

  Dhe
  Qëllimi i çdo meditim - logjikë disable, të zgjeruar vetëdijen, shih
  ose përvojë diçka e re. Dhe e qeshur të përballen me këto sfida jo
  më pak praktika "serioze" dhe trajnimit.

  Sesioni përfundon me "fitues qeshurit." Të gjithë janë përsëri në një rreth, të marra
  Duart dhe bërtas e thjeshtë, por disa formula magjike, "unë
  njeriu më i lumtur në botë! Po! Unë jam një person i shëndetshëm në botë!
  Po! Unë jam njeriu më i pasur në botë! Po! Jam njerëzit më të bukura në
  World! Po! "Kjo nuk është një sekt! Kjo është diçka që ndihmon të tjerët dhe të ndjehen!

  Pra qesh mbi shëndetin, miq!

  Informacion nga neni Eugene Sharhaeva "Çfarë është hasya yoga?".