Fast shtim në peshë


 • Ushqyerit - një faktor i rëndësishëm në shtim në peshë
 • Sport trajnimi me shtim në peshë

 • Si për të fituar peshë të shpejtë, si të shërohet sa potovstity. Shumë pyesni pyetje. Të gjitha strategjitë janë të bazuara në të fituar peshë në rritje futje me kalori dhe sportive në ndërtimin e muskujve në masë. Set peshë - një problem kompleks. Dhe kjo është në planin e ndërtimit të drejtën trajnimit program, të ushqyerit e duhur dhe të duhur të procesit të rimëkëmbjes mezhtrenirovochnoho.


  Ushqyerit - një faktor i rëndësishëm në shtim në peshë

  Parimi i përgjithshëm - pesha aktuale trupi të jetë në ekuilibër me nivelin aktual të të ushqyerit, niveli me kalori të marra.

  Për të fituar peshë duhet të rrisin numrin e kalorive të marra - në këtë rast, e rritur peshën e trupit, të fillojnë të shërohen.

  Nëse ju vendosni për të vënë në peshë, ju duhet së pari të shqyrtojë dietën tuaj. Pozicioni i saktë është që të rrisë sasinë e ushqimit të konsumuar nga metodat shtesë shkruajnë.

  Nëse ju hani 3 herë në ditë, shtoni ushqime të tjera, të shkojnë për 4-5 vakte në ditë, me intervale të barabarta. Për të mbështetur peshën e tij trupore të hahet 7-8 herë në ditë.

  Një burim i mirë i energjisë shtesë, veçanërisht në sport, do të mirëpresë sportive të ushqyerit (karbohidratet, proteina).


  Ky ushqim nuk është vetëm të kompensojë për energjinë e shpenzuar dhe rikthen indeve të muskujve, por edhe i jep blloqet e nevojshme të ndërtimit për rritjen e ardhshme.

  Rregullon përzierje e karbohidrateve, proteina, yndyrna në dietën tuaj mund të rregullojë strukturën e trupit.


  Sport trajnimi me shtim në peshë

  Asistent i mirë i trajnimit në një peshë të caktuar, dhe vendosur muskujve, jo pesha e tepërt si folds yndyrore nuk janë në vendin e duhur. Efekti i mirë është dhënë trajnim fizik me pesha që nxisin metabolizmin, duke ndryshuar metabolizmin. Load muskujt në trupin tonë shkon mekanizmin e brendshëm të rritjes.

  Një dëshirë është, dhe kur duhet të takohet kjo nevojë rrit rritjen e muskujve dhe, rrjedhimisht, rritjen e peshës.

  Por përsëri, jo të gjithë trajnimit do të japin rezultatin e dëshiruar. Trajnimi ka për qëllim për të fituar peshë - it vysokoyntensyvnyy, afat-shkurtër, me procesin e restaurimit të cilësisë.

  Si potovstity - parimet e trajnimit të fituar peshë:

 • Koha totale e trajnimit në dhomë është 40-60 minuta
 • Trajnimi i gjatë ul intensitetin (ngarkesës për njësi kohe) dhe djeg energji
 • Koha në mes grupe është 60-90 sekonda
 • Efekti maksimal arrihet në intensitet të lartë edhe në një peshë më të ulët operativ
 • Trajnimi vijues pas shërimit të plotë të trupit (2-3 dalje stërvitje në javë)
 • set peshë nuk është për shkak të kohës të kryer në sallë, dhe nga sa u ngarkuar muskujt gjatë ushtrimit dhe si në mënyrë efikase ata të pushuar gjatë shërimit
 • program duhet gjithmonë të përfshijnë ushtrime themelore, duke përfshirë grupe të mëdha të muskujve, të tilla si shtypi horizontale stol, squats, lindjes
 • ushtrime themelore stimujt hormonale shkaktojnë rritjen e brendshëm
 • Mjetet më të mira për të fituar peshë është barbells dhe shtangë dore
 • stërvitje në palestër duke punuar në muskujt e izoluara bluaj lehtësim
 • brenda 30 minuta pas stërvitje, hani një shkrim që përmban karbohidratet dhe proteina të dëshirueshme (gainer optimal pritjeje (një përzierje e karbohidrateve dhe proteinave))
 • trupi fillon të shërohen artikuj tretur, dhe nëse ai nuk i jep them'll marrë ato, duke shkatërruar trupin
 • Procesi i shërimit në mes workouts është jashtëzakonisht i rëndësishëm. Ishte në këtë kohë është rritja e mases, shtim në peshë. Pikat kryesore të procesit të rimëkëmbjes është të hahet dhe duke fjetur.

  Ushqyerit është i rëndësishëm jo vetëm për numrin e kalorive të konsumuar, por edhe për strukturën e saj të përbërë. Për të ruajtur në masë të muskujve të trupit duhet të konsumojnë ditore 1,6 gram proteina në 1 kg peshë vet.
  Për një grup të muskujve 2-2,5 gram për kilogram. Për të rivendosur gjumi kërkohet Tone të paktën 8 orë në ditë.

  Informacion nga artikullit "Si për të fituar peshë më shpejt, shërohen, potovstity"