Çokollatë Quick do të shfaqet nga e cila ne të merrni yndyrë


Humbja e shijes, aromës dhe formën e produkteve që përmban
Shuma minimale e yndyrë - një fenomen natyror. Prandaj,
Ushqime të ulët-yndyrë shpesh pështirë, dhe çdo dietë bëhet
në testin e vërtetë.

Megjithatë, në dritën e statistikave rreth epidemisë së trashje,
veçanërisht të dhunshme në Shtetet e Bashkuara, studiuesit vendosën për të zhvilluar një speciale
teknologji të kthehet produkte me pak yndyrë të gjitha cilësitë
zakonisht, ushqim normal.

"Qëllimi ynë ishte për të ruajtur yndyrna në
Ushqim, megjithatë, parandalimin e tretjes ", - thotë
Dr Julian MakKlements (Julian McClements). - "Kjo ishte
të mjaftueshme për të rrethojnë shtresa yndyrë fije dietetike. "

Sipas
hulumtuesit, ushqime me yndyrna encapsulated ngjashme
Prandaj, duhet të ketë të njëjtat karakteristika si të gjithë të preferuar tuaj
trajtuar, por kjo nuk do të çojë në formimin e depozitave yndyrore.

I ri
zhvillim bazuar në parim vijues. Në thelb encapsulated
yndyrna janë pikëza të vogla të naftës që rrjedhin nga naftës, të ujit
dhe surfactant.

Surfaktant
mbuluar me pika dhe mban ato të ndara nga uji deri në kohën
kur fibrave janë shtuar në të kthehet përfundimtar. Kontroll
Ndryshimet elektrike në molekulat surfactant dhe


fije fije lejon të naftës për të tërhequr si një magnet.

Nga
Sipas studiuesve, bazuar në procesin e përshkruar më sipër mund të jetë
izoluar prodhuar shumë lloje të yndyrave të cilat janë zakonisht subjekt
i tretjes në stomak, duke çuar në të panevojshme
£.

Kështu, shkencëtarët kanë zhvilluar një metodë të pritur
krijuar trajton që nuk janë të yndyrë. Së shpejti ky zhvillim,
ka të ngjarë që do të futen në industrinë ushqimore, shpresa
hulumtuesit.

Diskutoni në SDR% B?
1schestve