Lose Weight me dietë kos


 • Kefir mono-dietë
 • Dietë me shirita kefir
 • Kos dhe fruta
 • Kefir dhe mollë
 • Dietë kefir për 9 ditë


 • Kefir nuk është i kotë është e dobishme për produktin.
  Në starters kefiric - rreth dy duzina lloje të mikroorganizmave. Gjatë në traktin gastrointestinal, ata nuk jetojnë, por gjatë kohës së tij të shkurtër të jetës për të siguruar efekt probyotycheskoe në microflora zorrëve, që është për të rivendosur popullsinë e llojeve të ndryshme të mikroorganizmave të dobishme. Ata pengojnë patogjene, të tilla si bakteret dhe patogjenët kalbëzim tuberkulozin. Përveç kësaj, kos ka immunostimulating, qetësues dhe veprimet diuretik.

  "Të padobishme" kos nuk do të ndodhë, edhe pse efekti i saj terapeutik varet nga forca, përmbajtje yndyrë dhe aciditetit të produktit.

  Sipas standardit aktual shtet si pjese e klasike% yndyrë kos 2,5 dhe jo me pak se 2.8 gram proteine ​​per 100 m.

  Pavarësisht nga përfitimet e kos, nutritionists këshillojnë kundër pakontrolluar pirë atë. Disa prej kësaj pije nuk përshtatet për shkak të grup të veçantë të baktereve të zorrëve. Një sasi të mëdha të produkteve të qumështit mund të shkaktojë një stomak pa qejf. Mos harroni se përdorimi të zgjatur të mono-dietë mund të dëmtojë seriozisht ju.

  Tani e konsiderojnë dietë ekzistuese kefir për humbje peshe.


  Kefir mono-dietë  Për tri ditë, ju duhet të pini një litër e gjysmë e litra kos të freskët. Produktet e tjera të përjashtuara, duke përfshirë sheqer. Kefir duhet të pini gjashtë pritjet në intervale të rregullta.

  Besohet se tri ditë e dietë të tillë të ngurtë ju mund të humbni 3-4 kg.


  Dietë me shirita kefir

  Ushqimi është quajtur "shirita", pasi ajo është thelbi i detyrës. Një ditë për të pirë vetëm 1% kos yndyrë pa kufizim, ditën tjetër ju mund të hani çdo gjë që ju dëshironi.

  Nuk është një tjetër version i këtij dietë. Pas një ditë të kefir është "i dobët" kur ju duhet të hani 300 gram djathë të ulët yndyrë, larë poshtë me të 750 ml kos.

  Besohet se një dietë e tillë është e lehtë për të duruar. Megjithatë, efikasiteti i tij duket e dyshimtë, që nga ditët e dietë pa fituar peshë është më e shpejtë sesa rënë.


  Kos dhe fruta

  Me këto produkte zakonisht organizoni agjërimi ditë. Në ditën që ju duhet të pini 2 litra të ulët-yndyrë kos dhe hani fruta dhe perime - pa ndonjë kufizim.

  Ushqimi mund të vazhdojë për 3-4 ditë.


  Kefir dhe mollë

  Dietë zgjat nëntë ditë. Tre ditët e para që ju duhet të pini 1,5 litra pa yndyrë kos në ditë. Tri ditët e ardhshme - 1,5 kg mollë të freskëta. Përveç kësaj, ju mund të pini ujë mineral. Tri ditët e fundit - 1,5 litra pa yndyrë kos në ditë.

  Gjatë kësaj dietë ju mund të humbni deri në 9 kg.

  Ulur në këtë dietë përjeton dobësi për shkak të mungesës së ushqimeve karbohidrate.


  Dietë kefir për 9 ditë

  Tre ditët e para që ju duhet 1% yndyrë pini kos pa kufizime dhe hani 100 gram oriz i gatuar pa kripë. Tjetër tri ditë - kefir dhe 100 gram mish pule të zier pa kripë. E fundit tre ditë - kos dhe mollë pa kufizime.

  Gjatë kësaj dietë ju mund të humbni deri në 8 kg. Dietë është e fortë. Mund të reduktohet në 8 ditë kur një pintë e kos konsumuar 500 g patate, fruta të thata ose djathë. Dita e Fundit - agjërimi i rreptë.