Nëse ju dëshironi të humbni peshë - hani mëngjes yndyrëSipas të rejat e fundit Mjedisit Rrjetit, mëngjes i përzemërt i shëndetshëm. Studimi i fundit nga hulumtuesit në Universitetin e Alabama në Birmingham (Universiteti i Alabama në Birmingham), të publikuar në Gazetën Ndërkombëtare të Shëndoshje Problemet (Journal Ndërkombëtare e Shëndoshje) tha se ka shumë të ngjarë të parandaluar trashje të barkut dhe faktorë të tjerë të rrezikut për sëmundje të zemrës mund ketogenic Mëngjesi .

Studimi Molly Bray (Molly Bray) në një intervistë me New York Daily News, tha yndyrë marra gjatë mëngjesin, të përshpejtojë metabolizmin yndyrë e përftuar gjatë gjithë ditës, dhe të përcaktojë natyrën e metabolizmit të gjithë trupin.

Një ekip shkencëtarësh të udhëhequr nga Molly gjeti se kur minjtë janë ushqyer një yndyrë kafshët e asimilimit mëngjes karbohidrate përshpejtuar ndjeshëm dhe mbeti kështu gjatë gjithë ditës pa marrë parasysh se çfarë ushqimi që ata kanë ngrënë minj të ardhmen.

Bonnie Taub-Dix (Bonnie Taub-Dix), zëdhënës i Shoqatës Amerikane diete, tha se yndyrna të mbeten në trup më të gjatë se karbohidratet dhe proteinat, dhe të kontribuojnë në një ndjenjë më të gjatë të ngopjes. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend se jo të gjitha yndyrna janë njëlloj të dobishme, dhe në përgatitjen e menusë mëngjes është e domosdoshme për të marrë parasysh llojin dhe cilësinë.

Lajme përgatitur nga Anna David.