Fitness humbur peshë si pazar në një dyqan


Moda në formën origjinale të kësaj stërvitje erdhi nga Shtetet e Bashkuara -
iniciativë amerikanët vendosi kështu që të shpëtoj të tepërt
£, dhe kostot shtesë në supermarkete. Në vend të
ngadalë të anashkalojë të gjitha dritaret dhe të lënë një dyqane të mira pjesë
portofolin e tij, ata të drejtuar rreth Megamall dhe korridoreve të tyre,
ngjit shkallët dhe shkallë dhe, më e rëndësishmja, nuk vendosen në
gjykatë ushqim.

Sipas ithtarët e këtij sporti të re, 30 minuta e shpejtë
ecin në qendër ekuivalente mësim gjysmë ore në sallë ose
shkund intensive. Përveç kësaj, Megamall nuk ka makina, nuk ka

qentë, ose moti i keq, dhe të shkoj tek ata është plotësisht i lirë - në
Ndryshe nga çdo klub palestër. Përveç kësaj, që të angazhohen në të tilla
akuzuar, nuk ndryshojnë në formë.

- Ne vetëm të shkoni në qendër, - tha një anëtar dhe
Lëvizja shoperiv palestër në Britani. - Shkuarja në çdo ditë të biznesit
utra poranshe dhe shkojnë. Perimetri i një kat është pothuajse
milje, kështu që për të marrë rreth tërë qendër është e mjaftueshme për
ushtrime të shkëlqyer në mëngjes.

Studimet mjekësore kanë konfirmuar këto rezultate. Brenda dy
Pazar palestër Pjesëmarrësit muaj filloi që në mënyrë aktive të humbur peshë.


Matja
Performanca e shëndetit të tyre, mjekët kanë arritur në përfundimin se këtë lloj të aktivitetit -
mënyrë e përsosur për të mbajtur të arsyeshme për ata mbi 40. Është e sigurt,
Mbipopullim nuk është e kërcënuar dhe nuk kërkon përgatitje të veçantë fizike.

Ndërsa grupet e këtyre seancave të organizuar veten e tyre dhe
baza vullnetare. Çfarë është e qartë - ajo është e vështirë për të hequr dikush e parave
shëtitje të lehtë në supermarket. Por dyqane kanë bashkëpunëtorët e shitjes
zmirkuvaly se si të përdorin modë për buxhetin e saj. Shumë
prodhuesit e veshjeve kanë filluar prodhimin e këpucë të veçanta
"Jogging" në qendra tregtare.